Metālizstrādājumi

Drukāt
Banner 1050x80

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Nolietoto, izlietoto akumulatoru iepirkšana, nodošana, pieņemšana, savākšana, izvešana. Izlietoto akumulatoru uzpirkšana AKB, UPS. Svina akumulatoru izvešana Rīgā. Labas cenas. Iepērkam lietotus auto katalizatorus, to keramiku. Metāla katalizatoru izvešana utilizācijai un pārstrādei. Lietoti auto katalizatori. Iepērkam auto-AKB, auto

Force Fix, SIA

Dzidriņas, "Vilciņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Metālizstrādājumi . Instrumentu tirdzniecība. Būvstiprinājumi.

Premako, SIA

Lielkangari , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Metālizstrādājumi , nerūsējošā tērauda izstrādājumi, transportieri, nerūsējošā tērauda kāpnes, izstrādājumi, izstrādājumi kuģiem, izstrādājumi motorlaivām, kafejnīcu aprīkojuma ražošana, Premako, SIA Premako metālizstrādājumi

Trutzi Baltic, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
Metāla tirdzniecība, metāla profili, metāla velmējumu tirdzniecība, leņķdzelzis, plakandzelzs,caurules, loksnes karsti velmētas, loksnes auksti velmētas, armatūra, kvadrātstieņi, apaļdzelzs, kalibrētais tērauds, profilcaurules, kvadrātcaurules,profili, U veida profils,U profila sijas IPN, U profila sijas IPE, armatūra, siets,

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Zobrati. Zobratu izgatavošana, ražošana. Koniskie zobrati, koniskie spirālzobrati. Koniskie hipoidālie zobrati. Zerol sazobes zobrati, (spirālveida zobi). Neortogonālie spirālzobrati. Zobratu projektēšana. Individuāli projekti. Zobratu montāža, regulēšana. Montāžas, regulēšanas pakalpojumi. Zobratu sērijveida ražošana. Zobrati

Aisis, SIA

"Krūzes" , Iecava, Bauskas nov., LV-3913
tvertnes, siltummaiņi, dzesētāji, pasterizatori, nerūsējošā tērauda izstrādājumi, nerūsējošā tērauda metālizstrādājumi

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
Tērauds, tērauda konstrukcijas. Metāla izstrādājumi, metālapstrāde, metālapstrādes uzņēmums, metālapstrādes pakalpojumi, nestandarta metāla konstrukcijas, metāla konstrukcijas, virpa darījums, virpošana, virpošanas un metināšanas darbi, metāla izstrādājumu izgatavošana, asināšanas darbi, metāla konstrukcijas ražošana, metāla

MagMetal, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Saules 69-6, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana Daugavpilī. Metāla durvis, vārti, žogi. Metālkonstrukcijas pēc individuāla pasūtījuma. Siltumnīcas.

Askomet, SIA

Dārzciema 60-211, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "Askomet" nodarbojas ar metāla tirdzniecību. Plašā piedāvājumā metāla loksnes, profili, režģi, stieņi un caurules. Operatīva piegāde. Metāla konstrukciju izgatavošana pēc pasūtītā projekta. Veicam arī metāla griešanu, locīšanu, metināšanu. Krāsainā metāla izstrādājumu tirdzniecība.

ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

Welder World, SIA

Strēlnieki, "Pūcītes" , Mežotnes pagasts, Bauskas nov., LV-3926
Apraksts:

SIA "Welder Word" izgatavo dažādus metāla izstrādājumus pēc pasūtījuma - Grillus, Kūpinātavas, Ugunskura vietas,Vārtus, Malkas statīvus, Metāla žogus.

Iron Design, SIA

1905. gada 39b, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Apraksts:

Kalto metālizstrādājumu izgatavošana un tirdzniecība.

Kalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli  vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.

Goodwin, SIA, Alumīnija bīdāmās konstrukcijas

Alejas 99, Daugavpils LV-5401
Vasaras nojumes, vasaras nojumes, lodžijas iestiklošana, āra nojumes. Lodžiju iestiklošana, bīdāmas alumīnija lodžijas, iestiklot lodžiju, bīdāmās alumīnija konstrukcijas.

Euro SITEX Latvia, SIA

A.Pumpura 104b, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ Perforētā metāla loksnes ✓ Poliuretāna sieti ✓ Konveijera lentes ✓ Režģi ✓ Sieti ✓ Gumijas sieti ✓ Metālizstrādājumi Perforētie materiāli, metālizstrādājumi:

Kompānija "Euro SITEX Latvia" ietilpst kompāniju "Euro SITEX S.R.O." grupā un ir grupas oficiālais pārstāvis Latvijas teritorijā kopš 2012. gada. "Euro SITEX Latvia" ir viens no lielākajiem rūpniecības sietu piegādātājiem Latvijas teritorijā. Kā arī firma intensīvi strādā tehnisko audumu, perforēto materiālu, konveijeru lentu un filtru tirgū. Mēs vienmēr atvērti Jūsu piedāvājumiem un gatavi veiksmīgai sadarbībai ar jums.

Būvlukss & Iļģuciems, SIA, Veikals

Dunduru 1, Daugavpils, LV-5404
Par uzņēmumu:

Uzņēmums darbojas no 2005. gada. Pašlaik mēs ražojam metāla jumtu segumu visus pamatelementus lokšņu veidā, dažāda profila papildus elementus un ūdens notekas. Piedāvājam dažāda veida dzelzsbetona un metāla izstrādājumus.

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Karogu masti ✓ Alumīnija karoga masti ✓ Stikla šķiedras karoga masti ✓ Karogu mastu uzstādīšana ✓ Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi ✓ Karogi ✓ Reklāmas karogi Apraksts:

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu... Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta! Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju. Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts. Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Apraksts:

"Centrometal" - individuālās un industriālās apkures sistēmas. Uzņēmums "Centrometal" ir starptautisks industriālo un privāto apkures iekārtu un sistēmu ražotājs ar jau vairāk nekā 50 gadu lielu pieredzi šajā jomā. "Centrometal" piedāvā individuālus risinājumus efektīvām sistēmām ar jaudu no 1,5 līdz 5000 kW visām lietošanas nozarēm un visiem siltumenerģijas lietotājiem.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga, LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

ANY Metal, SIA

Metāla tirdzniecība. Turpinām strādāt klātienē!
Krustpils 121, Rīga, LV-1057
Metāla materiālu piedāvājums: ✓ Nerūsējošā tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Alumīnija: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili, cauruļveida sijas, režģi, pakāpieni ✓ Vara: loksnes, caurules, apaļstieņi, plakanstieņi ✓ Misiņa: loksnes, caurules, stieņi
Izgatavo un pārdod metālizstrādājumus plašā sortimentā: caurules, profilus, velmējumus, leņķus, sietus, stiprinājuma detaļas. Transportēšanai un uzglabāšanai izgatavo dažāda biezuma metāla konteinerus. Iespējams pasūtīt un iegādāties dizaina priekšmetus no metāla, kaltās margas un reliņus, kamīna piederumus, žogus un vārtus.