Metālkonstrukcijas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Olaine Metal Group, SIA

Rūpnīcu 2a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
, Aizkraukle metālkonstrukcijas , Balvi, metālkonstrukcijas , Bauska metālkonstrukcijas , Cēsis metālkonstrukcijas , metālkonstrukcijas , Kuldīga metālkonstrukcijas , Krustpils metālkonstrukcijas , Madona, Ogre metālkonstrukcijas

PKRB, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Metālkonstrukcijas angāri.

Pale, SIA

Dzērbenes 14-107, Rīga, LV-1006
Metālapstrāde, Metāla konstrukciju ražošana, Metāla konstrukciju izgatavošana, Metālkonstrukcijas , metāla
1

Palmer Group, SIA, Lāzergriešana

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
izstrāde un rasējuma digitalizācija, Telpu dekori, Dizaina elementi, Nestandarta metāla izstrādājumi un metālkonstrukcijas
  • 1 Metālizstrādājumi

Preco metālapstrāde

Dravnieku 16, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Metālkonstrukcijas . Nesošās metālkonstrukcijas . Angāru ražošana, būve, uzstādīšana., Celtniecības metālkonstrukcijas . Būvkonstrukciju izgatavošana.

Preco, SIA

Dravnieku 16, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
pančošana, metināšana, plazmas griešana, virpošana, metāla locīšana ar robotu, metāla konstrukcijas, metālkonstrukcijas

RK Alloy, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Metināšana, metināšanas darbi, metāla griešana, metāla krāsošana, metāla griešana ar CNC, metāla virpošana, tīrīšana ar smilšu strūklu, metāla detaļu izgatavošana, metālkonstrukciju projektēšana, metālkonstrukciju remonts, metālkonstrukciju izgatavošana, metāla furnitūra, metāla interjera priekšmeti.

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3", Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Par uzņēmumu:

Attīstībā esošs uzņēmums piedāvā kokapstrādes iekārtu ražošanu, restaurāciju, pārveidošanu, remontu, kā arī citus pakalpojumus. Nodarbojamies arī ar kvalitatīvu pulverkrāsošanu, izgatavojam dažādas metālkonstrukcijas, mēbeļu detaļas no metāla.  Aicinām sadarbībai! 

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

Rīgas Dīzelis Instrumenti, AS

Ganību dambis 40, Rīga LV-1005
Pasūtītāja detaļu konstrukciju izstrāde. Iespējama izbraukšana objektā. Čuguna detaļu liešana t.sk. dekoratīvo elementu liešana. Iespējams izmantot pasūtītāja liešanas modeļus vai izgatavot detaļas pēc parauga. Čuguna marka: PČ, (pelēkais čuguns). Slīpēšana t.sk. plakano un apaļo detaļu slīpēšana. Detaļu asināšana.

S.B.C., SIA

Zeltiņu 130, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Metālizstrādājumi, metālkonstrukcijas , (metāla izstrādājumi, konstrukcijas).

SG-steels, SIA

Slokas 52a, Rīga, LV-1007
Metālizstrādājumi pēc individuāla pasūtījuma, Nerūsējošā tērauda metināšana, Metināšana, Metālkonstrukcijas , Melnmetāls, Alumīnijs, Dekoratīvā metināšana ar alumīniju, Alumīnija bloki, Karteru un lieto disku remonts, Metālkonstrukcijas

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

Sailovs Grupa, SIA

"Sengauja", Iļķene, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2103
Polikarbonāta Krievijas ražojuma metālkonstrukcijas , metāla karkass, kvadrātcaurules, koka vainags, pamati

Scrap Steel Group, SIA

Akmeņu ceļš 7A, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)

Sertifikācijas centrs, SIA

Aptiekas 17a, Rīga LV-1005
Sertifikācija. ISO 9001. ISO 14001. ISO 45001. ISO 50001. Metinātāju sertifikācija. Ražotņu sertifikācija. Metinātāju sertifikācija ISO 9606. EN 287. Metināšanas procedūru. procesu WPQR EN 15614 sertifikācija. Metināšanas ražotņu sertifikācija ISO 3834. CE marķējums metālkonstrukcijām EN 1090. Metināšanas operatoru un metināšanas

Skrūvpāļu pamati, SIA

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Ko darīt, ja izvēlētā platība atrodas gleznainā vietā un priecē aci, bet apgrūtinoša mājas celtniecībai? Risinājums ir! Izmantojot skrūvpāļu pamatus, paveras iespēja veikt darbus visās gruntīs. Ja Jūs plānojat plašu dzīvojamās mājas celtniecību visai ģimenei, izvēlieties tehnoloģiju, kas nodrošina augstas kvalitātes materiālus un pakalpojumus, ekonomē Jūsu laiku un naudu. Darbi, kas saistīti ar skrūvpāļu uzstādīšanu, saglabās Jūsu ainavu, nesagādās neērtības Jums un Jūsu kaimiņiem, kas pie izvēles nav mazsvarīgs faktors! Pamati no skrūvpāļiem – vienīgais patiesais risinājums!

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.

Techno ABC, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts: "TECHNO ABC" darbības galvenais virziens ir metālapstrāde, metāla būvkonstrukciju izgatavošana. Izgatavojam visu veidu metāla būvkonstrukcijas, būvkonstrukciju detaļas, komponentes un citus metāla izstrādājumus. Kvalitātes sertifikāts CE EN 1090-2+A1:2011.