Metāllūžņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6a, Rīga LV-1055
Metāllūžņu pirkšana, melnie metāllūžņi , metāla savākšana, krāsainie metāllūžņi , metāllūžņu iepirkšana, , metāllūžņu uzpirkšana, pērk metāllūžņus, melnie metāllūžņi , krāsaino metāllūžņu iepirkšana, metāla
2

Metalbee, SIA, Katalizatoru un metāllūžņu uzpirkšana

Uriekstes 3, Rīga LV-1005
Esam eksperti katalizatoru konvertoru, iespiedshēmu plašu un kršaino metālu pārstrādē.:

Mēs piedāvājam konkurētspējīgas cenas krāsainiem metāllūžņiem, elektroplatēm un dažādiem citiem metāliem. Mēs specializējamies katalītisko neitralizatoru pārstrādē un esam apņēmušies to darīt atbildīgi un ilgtspējīgi. Mūsu kompetences joma ir dārgmetālu atdalīšana no katalītiskajiem neitralizatoriem, tādējādi palīdzot saglabāt resursus un samazināt oglekļa emisiju. Ar plašu un atjauninātu datubāzi, kurā ir vairāk nekā 30 000 ķīmiski izanalizētu neitralizatoru, mēs sniedzam precīzu informāciju par dārgmetālu saturu tajos. Pieredzējuši tehniķi ātri novērtē katra neitralizatora vērtību vismodernākajā laboratorijā, izmantojot progresīvas ķīmiskās metodes, garantējot, ka mūsu klienti saņem taisnīgu atlīdzību par atkārtotas pārstrādes pūlēm.

  • 2 Metāllūžņi

Metaproms Group, SIA

Dzirciema 119, Rīga, LV-1055
Metāllūžņi . Krāsainā metāla iepirkšana (uzpirkšana, pirkšana), pārstrāde, demontāža. Atkritumi.

Metko, SIA, Sadarbības partneris

Dundaga, Andreja Upīša 6, Dundagas pagasts, Talsu nov. LV-3270

Mitau DM, SIA

"Paģi" , Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3901

Mītavas metāls, SIA

Raubēni, Akmeņu ceļš 7a, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
3

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.
  • 3 Metāllūžņi
4

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

Rosella, SIA

Stacijas 4d, Tukums, Tukuma nov. LV-3101