Metāls, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Siltumnīcas, interneta veikali, tapetes, lamināts, žalūzijas jumta logiem, jumta logu žalūzijas, finieris, Būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības

Pirmā Betona Kompānija, SIA

Liginišķu 26, Daugavpils LV-5415
Izgatavojam betona stabus dažādu izmēru un garumu žogiem, vārtiem, kā arī zemžogu, betona plātnes, pasētas, betona plāksnes. Izgatavojam visu veidu koka žogus, žogu dēļi, vārtus, vārtiņus no augstākās kvalitātes materiāliem - dažādu koku sugu sausās koksnes, (egles, priedes, lapegles u.c.). Visi žogi tiek apstrādāti pret pūšanu, pelēšanu, kas

AV metāls, SIA

Krustpils 12D, Rīga, LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžiju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam logu atveramas un fiksētas alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi, konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, iestiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Metāla vārtiņu izgatavošanas un uzstādīšana. Ražojam pirts krāsns. Ilgās degšanas krāsns ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcas apkures krāsns. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsns. Krāsns AVELON. Ugunskura vietas.

Metāla metinātas konstrukcijas. Nerūsējošā tērauda margas. Vārtiņu ražošana. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Ražošanas uzņēmums Latvijā. Rīga, Rīgas rajons.

Import Solutions, SIA

"Šķūņi", Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums ražo un piedāvā iegādāties daudz un dažādus kvalitatīvus produktus terases būvniecībai un ierīkošanai. Terases galvenokārt Latvijā ražotas un līdz ar to visas garantijas no ražotāja. Papildus terases materiāliem iespējams iegādāties dažādas noderīgas lietas jūsu terasei. Aicinām sadarbībai!

Dovgil, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Uzņēmums "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir Polijas giganta logu ražotāja DRUTEX oficiālais pārstāvis. Mēs jau vairāk nekā 14 gadus ražojam, tirgojam un uzstādām plastmasas logus no augstākās kvalitātes profiliem Iglo classic, Iglo Energy, Iglo 5, Iglo light. "PVCLOGI.LV" sadarbojas arī ar šādu profilu Vācijas piegādātājiem: Dobropast, REHAU, GEALAN 8000 9000, SCHUCO. Visi plastikāta logi uzstādīti no šo Eiropas zīmolu profila, atbilstoši ES standartiem, videi draudzīgas un lieliskas trokšņu izolācijas. Kompānija "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir gatava sniegt jums visus nepieciešamos pakalpojumus: optimāla profila izvēle plastmasas logiem, to piegāde, uzstādīšana un montāža, nogāžu apdare un aprēķināšana par visu saistīto darbu izmaksām. Jūs varat pasūtīt kādu no uzskaitītajiem profiliem, kā arī izvēlēties krāsu, kas piemērota jūsu interjeram no norādītajiem krāsu profiliem. Tā kā mēs paši izgatavojam plastikāta logus, tad paši tos arī pārdodam un montējam. Līdz ar to mēs varam garantēt visaugstāko plastikāta logu kvalitāti un to ielikšanu visātrākajos termiņos. Aprēķinus par interesējošo logu izmaksām varat saņemt, aizpildot veidlapu vai vienkārši zvanot mums. Pa tālruni jūs saņemsiet visu nepieciešamo informāciju par ražošanu, uzstādīšanu un garantijām - izvēlēto logu kvalitāti. Jūsu PVCLOGI.LV un SIA "DOVGIL". Mēs arī sniedzam pakalpojumus visu veidu žalūziju ražošanā visos Latvijas reģionos, Baltijas valstīs un Eiropa.

DPFSolutions EP, SIA

Litene, Ozolu 8, Litenes pagasts, Gulbenes nov., LV-4405
Pakalpojumi: ✓ DPF un katalizatoru tīrīšana ✓ Čiptūnings ✓ Dzesēšanas sistēmas un salona radiatora  mazgāšana ✓ Rezerves daļu tīrīšana ar slapjo abrazīva strūklu. Par mums:

SIA 'DPFSolutions EP' ir 2018. gadā dibināts uzņēmums - celmlauzis, kas pirmais Latvijā uzsāka piedāvāt inovatīvu un efektīvu visu veidu un izmēru DPF filtru un katalizatoru tīrīšanu.

Strādājam tikai ar profesionāl aprīkojumu. Failu nolasīšana caur OBD vai BENCH režīmā pieslēdzoties pie vadības bloka piniem. DPF, EGR un tamlīdzīgu problēmu risināšana. Ekoloģijas atslēgšana. Jaudas palielināšana.

Jaunums! Rezerves daļu attīrīšana no oksīda un netīrumiem

Veicam rezerves daļu attīrīšanu no oksīda un netīrumiem, pielietojot slapjo abrazīvo strūklu.

Pateicoties tehnoloģijai, kurā abrazīvs tiek samaisīts ar ūdeni, procesā netiek bojāta metāla virsma, kā tas ir gadījumos, kad tiek izmantotas sausās abrazīvās metodes. Vairāk par mūsu pakalpojumiem https://www.dpftirisana.lv/

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7F, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25F, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

PuķuPasaka, SIA

Viestura 24, Jūrmala, LV-2010
Puķu Pasaka preces: ✓ Ziedi ✓ Ziedu pušķi ✓ Stādi ✓ Dārza preces ✓ Dāvanas Puķu Pasaka pakalpojumi: ✓ Florista pakalpojumi ✓ Ziedu piegāde Par uzņēmumu:

Puķu Pasaka nodarbojas ar floristiku un ziedu tirdzniecību Jūrmalā. Mūsu produktos iekļauti griezti ziedi, stādi, dārza preces un dāvanas. Pie mums atradīsiet plašu, skaistu ziedu klāstu par draudzīgām cenām.

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
"Lepšukalni", Lepšas, Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Elaks, SIA Metāla durvju ražotne

Drošas metāla durvis!
Mazā Rencēnu 10, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairāk nekā 30 gadu pieredze METĀLA DURVJU ražošanā! Mēs izgatavojam metāla durvis, kā arī uzstādām jebkurā Latvijas nostūrī.

Seneko, SIA

Lēdmanes 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "Seneko" pamatdarbības virzieni ir metāla produktu vairumtirdzniecība un dažāda pielietojuma tehnikas piegāde. Mēs piegādājām dažāda veida metālu, kā arī lāzera un CNC iekārtas metāla apstrādes uzņēmumiem. Mūsu pārstāvētais industriālas tehnikas aprīkojums ir pielietojams celtniecībā, lauksaimniecībā, mežizstrādē, ražošanā un komunālā saimniecībā.

Jumtu, žogu serviss, SIA

P. Stradiņa 29, Ventspils LV-3602
Apraksts:

SIA "Jumtu, žogu serviss" piedāvā augstas kvalitātes produktus pat līdz neierobežotai garantijai. Plašs sortiments. Liela krāsu izvēle. Individuāla pieeja katram klientam. Mūsu sortimentā ietilpst - metāla paneļa žogi, štaketžogi (moderna alternatīva tradicionāliem koka dēļiem ar garantiju), jumta logi, kā arī jumta apdares elementi, trapecveida loksnes, metāla dakstiņu jumti, moduļveida metāla dakstiņu jumti, jumta logi, dažādas nestandarta skārda detaļas, piemēram, skursteņu apdares pieslēgumi, skursteņu cepures, skursteņu nerūsējošā tērauda čaulas. Sadarbojamies ar kvalificētiem, pieredzi bagātiem meistariem skārda detaļu izgatavošanā un montāžā.

Pakalpojuma sniegšanas vietas ir visa Latvija.

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

"Pīlēns", Nītaure, Nītaures pagasts, Cēsu nov., LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi

Best Plus, SIA

Maskavas 20, Rēzekne LV-4604
SIA "BEST PLUS" piegādā un uzstāda: ✓ Logus (PVC, Alumīnija) ✓ Durvis (Metāla, PVC, Alumīnija) ✓ Vārtus (Garāžas, Industriālos, Vārtu automātiku) ✓ Visa veida žalūzijas ✓ Alumīnija konstrukcijas Kādēļ izvēlēties mūs?: ✓ Sertificēts materiāls ✓ Ražotāju cenas ✓ Pilns serviss ✓ Nestandarta risinājumi

Markuss Solid, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Apraksts:

SIA MARKUSS SOLID ir vairumtirdzniecības uzņēmums, kas pārdod mēbeļu furnitūru un piederumus. Mūsu produktu klāstā ir mēbeļu furnitūra, mēbeļu un biroja krēslu ritentiņi, skrūves, viras, koka tapas, koka un plastikāta dekoratīvie skrūvju vāciņi, pašlīmējošie filca un gumijas paliktņi mēbelēm, skaņas slāpētāji, atdures  un amortizatori no polimēriem.

Piedāvājam TENTE GmbH (Vācija) mēbeļu un industriālos riteņus plašam pielietojumam.

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Bērnu rotaļlietas. Bērnu preces. Bērnu preču tirdzniecība. Bērnu drēbes, drēbītes, Bikses mazuļiem, bērniem, bodiji ar garām piedurknēm, bodiji ar īsām piedurknēm, bodiji bez piedurknēm, džemperi, jaciņas, kostīmi, guļammaisi, bērnu, bērniem, Jaciņas, Jaundzimušo dūraiņi, Komplekti no 2 daļām, Komplekti no 3-daļām, komplekti no 4-daļām,