Moskītu tīkli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Nikom, SIA

Mihoelsa 47-9, 2.st., Daugavpils LV-5401
Moskītu tīkli . PVC logu, durvju ražošana. Logu, durvju remonts, montāža.

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
durvis Ventspilī, metāla durvis, žalūzijas, plisē žalūzijas, dienas nakts žalūzijas, rullo žalūzijas, moskītu , tīkli , alumīnija žalūzijas, garāžu vārti, vārti,  garāžu vārti Ventspilī, metāla vārti, šķidrās

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Montāžas, demontāžas darbi, montāža, demontāža, uzstādīšana, plastikāta, koka, alumīnija ārdurvis, moskītu , Insektu tīkli logiem, odu sieti, pretinsektu tīkli , aizsargsiets logiem

Foveol, SIA

Ezera 3a, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Balvi, Balvos, transporta pakalpojumi, rullo žalūzijas, dienas-nakts žalūzijas, pilsētas žalūzijas, moskītu , tīkli , plastimet CLICK-ON, finierētas durvis.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Moskitu-tikli.lv, izgatavošana, uzstādīšana

Teicama aizsardzība no kukaiņiem.
Krustpils 69a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Insektu vai moskītu tīkli - lieliska aizsardzība pret kukaiņiem, pūkām, lapām, būs papildus šķērslis jūsu mājas mīlulim! Uzmērīšana, ražošana, uzstādīšana.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Agenda EP, IK, žalūziju uzstādīšana visā Latvijā

Ludzas 42a-56, Rīga LV-1003
Mēs piedāvājam: ✓ Plašu dažadu veidu žalūziju izvēli: horizontālās, rullo, vertikālās, kašešu rullo, plisē, “diena-nakts” un aizsargžalūzijas ✓ Vairākus moskītu tīklu variantus: stacionārus-noņemamus, rullo un veramus ✓ Aizkarus un žalūzijas ar fotodruku jebkurai gaumei. Izstrādājumi tiek izgatavoti atbilstoši katra individuāla klienta vēlmēm un prasībām

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Piedāvājumā:: ✓ Žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ Vertikālās žalūzijas ✓ Horizontālās žalūzijas ✓ Foto žalūzijas ✓ Romiešu žalūzijas ✓ Žalūzijas jumta logiem ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas ✓ Moskītu tīkli

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Žalūzijas ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Āra ēnošanas sistēma ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas/sliedes ✓ Aizkaru aksesuāri ✓ Motorizētās sistēmas ✓ Moskītu tīkli Par uzņēmumu:

Ražojam gan individuāli, gan sadarbības partneriem visa veida iekšējās interjera žalūzijas un ārējās aizsargžalūzijas. Piedāvājam arī markīzes un citas ārējās ēnošanas sistēmas. Interjera papildināšanai piedāvājam risinājumus aizkariem, aizkaru sistēmām, aizkaru stangām un profiliem. Veidojot individuālu interjeru logiem, vadāmies pēc katra klienta vēlmēm un interjera aktualitātēm.

N-Deko, SIA, Aizkaru žalūziju salons Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Žalūzijas - tradicionālās rullo, kasešu rullo, mini rullo žalūzijas, vertikālās žalūzijas, alumīnija un koka horizontālās žalūzijas, romiešu žalūzijas, plisētās žalūzijas, fasādes žalūzijas, jumta logiem žalūzijas, aizsargžalūzijas ✓ Insektu tīklus - insektu siets rāmī, rullo insektu siets, insektu siets durvīm - verams, bīdāms un plisēts ✓ Aizkaru stangas, sliedītes un to aksesuārus ✓ Aizkaru audumus - dekoratīvus, funkcionālus un no otrreiz pārstrādātiem materiāliem izgatavotus audumus ✓ Mēbeļu audumus - dekoratīvus un funkcionālus - mitrumu atgrūdošus, nedegošus u.c. ✓ Aizkaru un tekstilizstrādājumu šūšanu pēc individuāla pasūtījuma ✓ Automatizācijas un motorizācijas risinājumus žalūzijām un aizkariem ✓ Tapetes - sadarbojamies ar uzņēmumu Eijffinger, pasaules līmeņa tapešu ražotāju ✓ Mērīšanu, dizaina konsultāciju, izgatavošanu, uzstādīšanu, tehnisko apkopi un šūšanu

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Junks, SIA

E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Pretinsektu tīkli , moskītu tīkli , tīkls, odu tīkli , insektu, mušu tīkli . Žalūziju izgatavošana., Insektu tīkli . Pretinsektu tīkli . Pretodu tīkli . Moskītu tīkli .

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

Goodwin, SIA, Žalūzijas Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Alejas 99, Daugavpils LV-5401
Mūsu produkcija:: ✓ Bīdāmās alumīnija konstrukcijas ✓ Bezrāmju konstrukcijas ✓ Nojumes ✓ Žalūzijas ✓ Moskītu tīkli Apraksts:

Visa veida žalūzijas jūsu mājai un ofisam. Liela audumu izvēle, labas cenas un termiņi. Salons piedāvā rullo, vertikālās, horizontālās, koka, plisētas, diena-nakts, romiešu un aizsargžalūzijas. Kā arī moskītu tīkli, plisēti moskītu tīkli, bīdāmās alumīnija konstrukcijas, verandu, terasu, balkonu un lodžiju iestiklošana. Nestandartu formu, izmēru konstrukcijas izgatavošana. SIA ”Goodwin” piedāvā labu kvalitāti un garantē, ka visa produkcija būs saražota no sertificētiem materiāliem. Izgatavošana pēc jūsu individuāliem izmēriem. Mūsu salonā var apskatīt visus produkcijas paraugus. Goodwin arī piedāvā pakalpojumus metālizstrādājumu pulverkrāsošanā.