Motoreļļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Samalin, SIA

Latgales 322D, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem
ZL.LV iesaka

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1c, Rīga LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Savirze, SIA

Avotu 10, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Savirze"veic automašīnas savirzes regulēšanu, kā arī jūsu auto remontu un apkopi. 

 

 

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Apraksts: Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.

Autests, SIA, automašīnu tehniskās apskates stacija Limbaži

Mehanizācijas 8a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Auto tehniskā apskate, motociklu tehniskā apskate. CSDD. Limbaži

DSI auto, SIA, Autoserviss

Stadiona 3a, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Sevisa vadītājs ir viens no leģendārajiem moto sporta Lokomotiv Daugavpils Speedway Club komandas biedriem. Mūsu komandā ir zinoši, profesionāli, darbinieki, kas mīl savu darbu.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5a, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Kurzemes noliktava OILTEH

Kalni, "Lienes" , Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
Apraksts: Aicinām izmantot smērvielu un eļļu noliktavu Kurzemē!

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

MCS serviss, SIA, autoveikals - autoserviss, auto noma

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

MCS autoserviss, autoveikals, auto noma, auto eļļas Saldū.

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Jungent Latvia, AS

Antonijas 24-9, Rīga, LV-1010
vairumtirdzniecība, Shell eļļu un smērvielu oficiālais izplatītājs Latvijā, Igaunijā un Lietuvā piedāvā: Motoreļļas , Gas-to-Liquid, GTL eļļas, Motoreļļas SAE: 15w-40, 10w-40, 10w-30, 5w-30, 0w-30, 0w-20, 5W-20, ACEA: C1