Muita, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
projektu loģistika, prāmju biļetes, starptautiskie kravu pārvadājumi, autotransports, kravu pārvadājumi, muita
ZL.LV iesaka

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
pārvadājumi, Fleksitanki, Fleksitanks, Tankkonteineri, Cisternas, Starptautiskie, tankkonteineru, cisternu, Muita

Apeks serviss, SIA

Spaļu 1p, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: SIA "Apeks serviss" - Uzņēmuma galvenie darbības veidi: muitas noliktava, kravu iekraušana un izkraušana, uzglabāšana, dokumentācijas noformēšana, kravu pārvadājumi, multimodālā transporta organizācija, kā arī iekraušana un transportēšana dažādiem dzelzceļa aprīkojumiem uz platformām. Papildus pakalpojumi – preču konsolidācija, pārvadātāja atlase, sarunas par tarifiem, preču montāža un šķirošana.

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne+Nagel, SIA, Sauszemes pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Zviedriju, Norvēģiju, Somiju, Sīkkravas, saliktās kravas, Pilnās kravas, Negabarīta kravu pārvadājumi, Muita

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

Kuehne+Nagel, SIA, Avio pārvadājumu loģistika

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Mūsu pakalpojumi: Kuehne + Nagel pakalpojumi ietver inovatīvus un nozarei unikālus risinājumus, tostarp: ✓ Darbība saskaņā ar transporta nozarē vadošajiem Cargo iQ kvalitātes standartiem; ✓ Garantēts piegādes laiks; ✓ Faktisko un plānoto kustību izsekošana un pārraudzība; ✓ Automātiska kopējās cenas aprēķināšana (neiekļaujot izmaksas, kas ir ārpus mūsu kontroles, piemēram, drošības pārbaudes izmaksas, pārvadātāju piemērotās degvielas un drošības piemaksas). ✓ Precīza un standartizēta faktūrrēķinu izrakstīšanas kārtība. Piedāvājam integrētus loģistikas risinājumus visā piegādes ķēdē, kurus Jums nodrošina viens partneris – Kuehne + Nagel. Mūsu filozofija ir sniegt visaptverošus loģistikas pakalpojumus, kas lieliski iekļaujas Jūsu piegādes ķēdē un piešķir tai pievienoto vērtību. Mēs sniedzam Jums savas profesionālās zināšanas, aktīvu savstarpējo komunikāciju un daudzveidīgu produktu piedāvājumu, lai Jūs varētu visu uzmanību veltīt savam biznesam, kamēr mēs nodrošinām pārvadājumus un noliktavu risinājumus.

TKS, SIA, muitas noliktava

Višķu 21m, Daugavpils LV-5410
Muitošana, muita , deklarēšana, kravu deklarēšana, atmuitošana, imports, eksports, muitošana Daugavpilī

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

DSV Latvia, SIA, Liepājas birojs

Flotes 16, Liepāja LV-3405
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

APM Expres, SIA

Līvciema 55, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Apraksts: Pārcelšanās, pārvietošanās, pārvākšanās serviss, internacional moving services. Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, pārvākšanās serviss, international moving services.

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Produkcija: ✓ Ķēžu stropes, štropes ✓ Sintētiskās stropes, Štropes ✓ Trošu stropes, Štropes ✓ Elektriskie telferi, telferis ✓ Tilta celtņi, celtnis ✓ Palešu ratiņi ✓ Hidrauliskie ratiņi, ROHLA ✓ Hidrauliskie domkrati ✓ Celtņu radio vadāmība ✓ Telferu pultis ✓ Buka celtņi, buka celtnis

Baltic Express LV, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga, LV-1039
Apraksts: Balic Express LV ir loģistikas kompānija, kura sekmīgi strādā kravu pārvadājumu tirgū kopš 2004.gada. Mūsu kompānijas pamatspecializācija ir starptautiskie salikto kravu pārvadājumi ar autotransportu. Mūsu kompānijas galvenā atšķirība no ekspedīcijas kompānijām ir savs serviss galvenajos Eiropas maršrutos. Kā arī savs transports, sava noliktava Rīgā, droši partneri un konsolidācijas noliktavas katrā reģionā, kur mēs strādājam. Tas ļauj mums piedāvāt labas cenas par salikto kravu piegādi un regulāru servisu saviem klientiem, kuru vidū – Latvijas lielākās tirdzniecības kompānijas, Eiropas ražotāji, loģistikas un ekspedīcijas kompānijas Eiropā, Baltijas valstīs un Krievijā.

Frigo Baltic, SIA

Uriekstes 18b, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA “Frigo Baltic” atrodas Rīgas Brīvostas teritorijā un sniedz sekojošus pakalpojumus: konteineru uzglabāšana aizsargājamā teritorijā; konteineru remonts; kravas pārkraušana, apstrāde, stiprināšana, lielgabarīto un bīstamo kravu pārkraušana; muitas dokumentu noformēšanu; kravas uzglabāšanas brīvas zonas noliktavās; refrižeratoru kravas pārkraušanas un uzglabāšanas pakalpojumus; kravu pārvadājumi jūras, auto, dzelzceļa. Mūsu izdevīgā un ērtā atrašanās vieta Ostas Brīvajā zonā padara mūs par svarīgu posmu pie transporta nomaiņas kravas transportēšanas ķēdē no Nosūtītāja līdz Saņēmējam (no jūras uz sauszemes transportu). Unikāla atrašanās vieta, profesionāla personāla atlase un plašs pakalpojumu spektrs ļāva uzņēmumam ne tikai aizņemt savu vietu kravas ekspedīcijas pakalpojumu tirgū, bet arī būtiski paplašināt darbības jomu.

Lankorf, SIA

Atbrīvošanas aleja 167, Rēzekne, LV-4604
Apraksts:

Kravu deklarēšana, muitas noliktavas pakalpojumi, ekspedīcijas pakalpojumi ar dzelzceļa un autotransporta kravām, kravu uzglabāšana slēgtā un atklātā teritorijā.