Muitas noliktava, visā Latvijā

Drukāt

KADDEX, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Noliktavu pakalpojumi, ADR pārvadājumi, ADR kravas, Kravu pārvadājumi, Pilno kravu pārvadājumi, Salikto kravu pārvadājumi, Ekspress kravu pārvadājumi, Bīstamo kravu pārvadājumi, Kravu apdrošināšana, Loģistikas eksperti

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pārvietošanās serviss, Transporta pakalpojumi, Pārvadājumi, pārvešana, pārvākšanās, transportēšana, Kravu pārvadājumi, kravas transporta pakalpojumi, Mēbeles, mēbeļu pārvešana, mēbeļu piegāde, spoguļu transportēšana, spoguļu pārvadāšana, Dekorāciju pārvadāšana, rekvizīti, antikvariāta pārvešana, izstāžu stendi, Biroju

ARS loģistika, SIA, avio kravu pārvadājumi

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Par mums:

SIA "ARS Loģistika" ir aģents aviokompānijām: AIR Baltic, Lufthansa, SAS, FIN Air, Austrian Airlains. Avio un jūras kravu pārvadājumi, kā arī loģistikas risinājumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi un muitas noliktavas ar dzelzceļa pievadu. Sniedzam konsultācijas transporta, muitas un loģistikas jautājumos.

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
Muitas dokumentu noformēšana:

Kravu deklarēšana

✓ IMA - preču izlaišana brīvā apgrozījumā, ievešana uz laiku remontam. Pamatlīdzekļu imports; ✓ IKD - ievešanas kopsavilkuma deklarācija, preču atmuitošana uz Latvijas robežas: Silene, Pāternieki, Grebņeva, Terehova; ✓ EXA, EUA – preču eksports uz trešajām valstīm, izvešana uz laiku, reeksports; ✓ T1, T2 tranzīta procedūras; TIR carnet.

Kravas pavaddokumentu sagatavošana

✓ Muitas procedūrai pakļauto preču klasificēšana, HS kodu piešķiršanu; ✓ CMR aizpildīšanu; ✓ EUR.1; A.TR; 'Certificate of origin' noformēšana; ✓ PVD robežkontroles dokumentu iesniegšanu.

APM Expres, SIA

Līvciema 55, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Apraksts: Pārcelšanās, pārvietošanās, pārvākšanās serviss, internacional moving services. Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, pārvākšanās serviss, international moving services.

VIS BROKERHOUSE, SIA, Apdrošināšanas brokeri

Kārļa Ulmaņa gatve 2-6.st., Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumi:

VIS BROKERHOUSE piedāvā plašu pakalpojumu klāstu juridiskām un fiziskām personām:

✓  OCTA, KASKO, KASKO „BEDRES”; ✓ Starptautiskais apdrošināšanas līgums (Zaļā karte/Green Card); ✓ Veselības apdrošināšana; ✓ Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana; ✓ Īpašuma apdrošināšana; ✓ Nelaimes gadījumu apdrošināšana; ✓ Ceļojumu apdrošināšana; ✓ Nodokļu optimizācija.

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna iela 9, Rīga, LV-1012
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

Solcraft SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

WT Terminal, SIA

Flotes 12a, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Stividoru pakalpojumi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Muitas brokeri ✓ Loģistika Par uzņēmumu:

SIA "WT TERMINAL" darbojas Rīgas Brīvostā kopš 1999. gada. Termināļa darbības joma: stividoru un zāģmateriālu apstrādes pakalpojumu sniegšana. Terminālis visus pakalpojumus sniedz brīvā ekonomiskā zonā, kas ir ļoti izdevīgi tieši tranzīta kravām.

SIA "WT Terminal" ir specializēta "koka osta" ar lielākajām zāģmateriālu žāvēšanas kalšu un zāģmateriālu šķirošanas jaudām Baltijas valstu ostās. Terminālis nodrošina ģenerālkravu, dažādu beramkravu kravu apstrādi (pārkraušanu), uzglabāšanu slēgtās noliktavās un atklātos uzglābšanai paredzētajos laukumos. Terminālī tiek veikti kravas iekraušanas/izkraušanas darbi gan jūras konteineros, gan kuģos, gan dzelzceļa vagonos, gan autotransportā. Klienti tiek nodrošināti ar pieeju informācijai par kravas noliktavu on-line režīmā.

Jaunzeltiņi, SIA

Birztalu 9, Rīga LV-1015
Apraksts:

Uzņēmums "Jaunzeltiņi" atrodas Rīgas Brīvostā, Rīgas Universālā Termināla (RUT) teritorijā un sadarbojas ar visām kuģu aģentūrām, konteineru līnijām un gandrīz visām Rīgas ostas piestātnēm. Veic kravu pārkraušanas un uzskaites pakalpojumus, tostarp kravu konteinerizēšanu, noliktavu pakalpojumus, kokmateriālu apstrādes pakalpojumus, kravu stiprināšanu un citus ar kravu apstrādi un nosūtīšanu saistītus pakalpojumus. Uzņēmuma komandai ir ilggadēja darba pieredze loģistikas, ostas un transporta pakalpojumu jomā.

"Mēs zinām, kā drošāk, ātrāk un efektīvāk pārkraut un nogādāt jūsu kravas tur, kur jūs tās vēlaties nogādāt," apstiprina uzņēmums.

ZL.LV iesaka

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ sūtījumi uz un no jebkuras vietas pasaulē (sauszemes kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, jūras kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi) ✓ kravu apdrošināšana ✓ noliktavu pakalpojumi ✓ dzelzceļa kravu ekspidēšana ✓ muitošana ✓ pārstāvība un klientu konsultēšana loģistikas jomā

Samalin, SIA

Latgales 322D, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem

Samalin, SIA

Murmastienes 5, Rīga LV-1073
Industriālās eļļas, kuģu eļļas, eļļas kuģiem, eļļas vieglo, auto dzinējiem, eļļas kravas auto dzinējiem, dzinēju eļļas, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, tehniskie šķidrumi, hidrauliskās eļļas, reduktoru eļļas, turbīnu eļļas, kompresijas eļļas, smērvielas, eļļas, 5W30, 10W40, 15W40, 5W40, M-14V2, M14G2CS, VMGZ, HLP46, HLP32, KS-19. G-Box ATF

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Kuehne+Nagel, SIA, Sauszemes pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.

Rev.eko, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA REV.EKO piedāvā kvalitatīvu un drošu jūras konteineru kravu piegādi uz/no jebkuras pasaules valsts, sadarbībā ar lielākajām konteineru pārvādājumu līnijām, muitas formalitāšu kārtošanu, kravu uzglabāšanu un konteineru kravu pārvadājumus pa dzelzceļu un ar autotransportu.

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 5, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.