Naglas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
TECHNONICOL, viļņotās loksnes, Onduline, bezasbesta šīferis, mastikas, aksesuāri, aerātori, aerātors, dībeļi, naglas

Force Fix, SIA

Dzidriņas, "Vilciņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Piedāvājumā:: ✓ Skrūves, uzgriežņi un plātnes ✓ Auto mazgāšana un tīrīšana ✓ Kniedes, kniežu pistoles ✓ Ķēdes un troses ✓ Dībeļi ✓ Hermētiķi ✓ Naglas Piegāde:: Piedāvātās preces iespējams apskatīt interneta katalogā. Pasūtījumu var saņemt 24 stundu laikā, jo sūtījumi tiek līdz klientam nogādāti ar kurjerpastu.

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Poliuretāna putas ✓ Neitrālie silikoni ✓ Skābes silikoni ✓ MS polymer ✓ Akrila hermētiķi ✓ Poliuretāna hermētiķi ✓ Mastikas ✓ Līmes ✓ Ugunsdrošie produkti ✓ Jumtu materiāli ✓ Sanitārie produkti ✓ Auto kopšanas līnija ✓ Aerosoli ✓ Lentas ✓ Pistole montāžas putām ✓ Pistole hermētiķiem

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.
ZL.LV iesaka

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Mūsu produktu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Iekšējās un ārējās apdares dēļi ✓ Ēvelēti kokmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Līstes ✓ Pirts dēļi  ✓ Termokoksne  ✓ Līmētas plātnes  ✓ Žoga dēļi  un mieti  ✓ Brusas Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne (granulas, briketes) ✓ Smalki zāģēti, birstēti materiāli ✓ C24 būvkonstrukciju kokmateriāli ✓ Koka dēļi jumtu segumiem ✓ Koka dēļi grīdas segumiem ✓ Grīdlīstes ✓ Durvju un logu aplodas ✓ Kalibrēts kokmateriāls ✓ Četrpusīgi ēvelēti kokmateriāli ✓ Termokoksne ✓ Termo apdares dēļi ✓ Apses, melnalkšņa, liepas pirts dēļi ✓ Termo terases dēļi ✓ Masīvkoka grīdas dēļi ✓ Saunas apdares dēļi ✓ Saunas lāvas dēļi ✓ Saunas līstes ✓ Impregnēti žoga dēļi ✓ Virpoti mieti ✓ Dārza materiāli ✓ Līmētas koka plātnes ✓ Mēbeļu koka plātnes ✓ Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne ✓ Koksnes briketes ✓ Granulas ✓ Nerūsējošā tērauda koka skrūves ārdarbiem ✓ Stiprinājumi un savienojumi ✓ Stūra leņķi ✓ HOLZ krāsošanas iekārtas ✓ Neredzamo stiprinājumu sistēma terasēm CAMO ✓ SENCO darba instrumenti

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

O.Bāres būvmateriāli, SIA, Veikals

Miera 35a, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Būvmateriāli Talsi. Būvmateriālu tirdzniecība. Santehnika Talsos, Kurzemē.

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Apraksts: Plašākais preču sortiments ārpus Madonas! Laipni lūdzam!

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Preču kategorijas: ✓ SENCO štiftu pistoles ✓ SENCO skavotāji ✓ SENCO naglotāji ✓ SENCO kompresori ✓ SENCO Duraspin skrūvmašīnas ✓ 4PRO armatūras apstrādes instrumenti ✓ Darba galdi paletēm ✓ MAX armatūras instrumenti ✓ MAX naglotāji /skavotāji ✓ SIGA celtniecības lentas ✓ SIMSON Strong-tie būvkalumi ✓ Skavas pakošanai ✓ Skrūves ✓ Štiftes ✓ Skavas ✓ Naglas ✓ 4PRO naglotāji ✓ Kompresori un saspiesta gaisa aprīkojums ✓ LAMELLO frēzmašīnas un aprīkojums ✓ Līmes pistoles un līmes ✓ RAPID skavotāji ✓ 4PRO skavotāji ✓ 4PRO mājai un darbnīcai ✓ KIHLBERG pakošanai ✓ Aprīkojums muguras slodzes atvieglošanai

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

NAGLIS & ERR, SIA

Uzvaras prospekts 1c, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts:

Kompleksi tehniskie risinājumi metālapstrādes nozarē. Mūsu speciālisti metālapstrādes iekārtu tirdzniecībā un apkalpošanā darbojas vairāk nekā divdesmit gadus. Apvienojot uzkrātās zināšanas un iepriekšējo starptautisko pieredzi, 2007. gadā radījām uzņēmumu “Naglis & Err”, kura tehniskos risinājumus šobrīd izvēlas vadošie metālapstrādes uzņēmumi Baltijā.

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

Pro Shop, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ir iespējams iznomāt specifiskos namdara/celtniecības instrumentus. Instrumenti pieejami gan pneimatiski, gan ar bezvadu tehnoloģiju. Katram instrumentam uz vietas pieejami attiecīgie stiprinājumi no dažādiem ražotājiem. Jebkuru pneimatisko instrumentu piedāvājam nokomplektēt ar kompresoru un gaisa šļūteni. Pie mums uz vietas ir iespēja visus instrumentus izmēģināt darbībā. Vairumtirdzniecības cenas skrūvēm, būvkalumiem un citiem stiprinājumiem.