Noliktava, adresē Šķirotava

Drukāt

MRT, SIA

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Stockmann, SIA, Noliktava

Biksēres 6, Rīga LV-1073
Noliktavu pakalpojumi

Noliktava K 10, SIA

Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073

A & A Logistic, SIA

Katlakalna 11, Rīga, LV-1073
Akcīzes noliktava . Muitas noliktava . Starptautiskie kravu pārvadājumi. Jūras kravu pārvadājumi.

Barkos, SIA, Noliktava

Meirānu 3, Rīga, LV-1073
Alkoholiskie dzērieni: tirdzniecība

VNT System, SIA, Noliktava

Katlakalna 11 k-5, Rīga, LV-1073
Metāla tirdzniecība

Sanreks, SIA, Noliktava

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Augļu un dārzeņu vairumtirdzniecība, pārtika

Banalat, SIA, Noliktava

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Augļu un dārzeņu pārstrāde, pārtika

Krūza, SIA, Noliktava

Rencēnu 26, Rīga, LV-1073
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Iskada, SIA, Veikals-noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi

R & T, SIA, Noliktava

Krustpils 35, Rīga, LV-1073
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

Atlas, SIA

Lubānas 76, Rīga, LV-1073
Noliktava . Muitas noliktava . Muitas brokeri. Akcīzes noliktava . Loģistikas centrs. Muitošana., Akcīzes preču noliktava .