Noma, visā Latvijā

Drukāt

Rmobil, SIA

Vilkājas 2, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Auto piekabju noma , īre Tukumā, Tukums, Tukuma rajonā.

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
auto placis, Eiropas auto, auto piegāde no Vācijas, automašīnu pārdošana, mašīnas, mašīna, automobilis,hibrīds, elektroauto, auto iegāde, pārdošana, tirdzniecība, uzpirkšana, auto iegāde līzingā, mazlietotas automašīnas no eiropas, pirkt auto, vadošo autoražotāju automašīnas, auto pēc līzinga, dokumentu noformēšana, konsultācijas,

Rok un būvē, SIA

Valmieras 24, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Instrumentu noma .

Rokoko, veikals - antikvariāts

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Antīkas mēbeles, antīkas mēbeles, antīku mēbeļu noma , antīko mēbeļu noma , gaismekļi, spuldzes, gaismekļi

Roksy KS, SIA

"Rūķīši", Cīrava, Cīravas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3453
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Rollers and Skis, SIA

Institūta 2A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Sporta un tūrisma preču noma

Romex, SIA

Stacijas 4B, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Iekrāvēju noma , iekraušanas tehnka. Iekrāvējs Lielvārde, Lielvārdē.

Rotas, SIA

"Mazrūtenes", Džūkstes pagasts, Tukuma nov., LV-3147
Bruģēšana Zemgalē, Kurzemē, bruģis, labiekārtošana, ekskavators, traktors, ceļu būve, būvēšana, būvtehnikas noma , , ekskavatoru noma .

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Rozā sapnis, tērpu noma

Kurzemes prospekts 3D - 209, Rīga, LV-1067
Noma

Rožkalni, ZS

Rimicāni , Rožkalnu pagasts, Preiļu nov., LV-5335
pļaušana, buļļu audzēšana, liellopu audzēšana, lauksaimniecības tehnika, lauksaimniecība, tehnikas noma

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Nameju 2, Ceraukste, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov., LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

Rožupe, biedrība

Kalni, Kalnu 2, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
taka, Atpūta pie dabas, dabas objektu apskate, putnu vērošana, Telšu vietas, ugunskura vietas, laivu noma

Rumba Tours, SIA

Cukura 8/16, Liepāja LV-3414
Autobusu, mikroautobusu noma

RunK noma, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Ziemeļi", Jaunsvirlaukas pag., Jelgavas nov., LV-3031
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rundāles auto, SIA

"Burzmas", Pilsrundāle, Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3921
autobusu noma Bauskā, autobusu noma Jelgavā, autobusu noma Dobelē, autobosu noma Aizkrauklē, autobusa, noma , mikroautobusu īre, mikroautobusu noma , autobusa īre.