Noma, visā Latvijā

Drukāt

Zaļenieku komerciālā un amatniecības vidusskola

Zaļenieki, Jelgavas 7, Zaļenieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3011
Dienesta viesnīca, sports, pašnodarbības pulciņi, telpu noma , īre, telpas konferencēm, semināriem, jubilejām, Naktsmājas, naktsmītnes, nakšņošana, viesnīca, telpu noma , dienesta viesnīca.

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Ziemeļu 14, Lidosta "Rīga", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Starpvalstu un vietējais pārvietošanās serviss. Pārcelšanās serviss. Krāvēju pakalpojumi. Profesionāli iepakošanas un kraušanas darbi. Noliktavu pārcelšana. Pēc iepriekšējās vienošanās strādājam arī brīvdienās. Moving, Relocation services, International moving, Freight handling services, Friendly movers. Moving services. Koka kastu

Zebrusa ezers, laivu bāze

Biksti , Bikstu pagasts, Dobeles nov., LV-3713
Laivu noma , licencēta makšķerēšana, putnu vērošana, putnu vērošanas tornis, atpūtas vieta, sporta laukumi

Zeļļi Z, SIA

Aveņu aleja 1, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
būvniecība, Mēslu krātuves izbūve, Ģeomembrāna, Ģeomembrānas līmēšana, Ģeomembrānas ieklāšana, Ekskavatoru noma , jaunaudžu stādīšana, agrotehniskā kopšana, pirkt mežkopības pakalpojumus, krūmu pļaušana, ekskavatora noma

Ziedu Gravas, SIA

"Ziedu Gravas", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

Ziedu klēpis, SIA, Ziedu salons, Veikals - floristika

Valmieras 27, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ziedu veikals "Ziedu klēpis" piedāvā:: ✓ Ziedu pušķi ✓ Ziedu piegāde ✓ Sēru floristika ✓ Kāzu floristika ✓ Kāzu svinību noformēšana ✓ Inventāra noma ✓ Citi pakalpojumi Ziedu pasūtījumi un piegāde::

Izvēlieties skaistāko ziedu pušķi – mēs to izveidosim un piegādāsim ar patiesu smaidu! Pasūtījumu var veikt:

✓ Zvanot: +371 26604459 ✓ Veicot pasūtījumu pa e-pastu: ziedu.klepis@gmail.com ✓ Uz vietas ziedu salonā "Ziedu klēpis", Valmieras ielā 27, Cēsis

Pasūtījumus pieņem darbdienās un sestdienās pulksten 8.00–17.00, svētdienās 9.00–13.00.

Zolcha, IK

Kuldīgas 47-24, Ventspils, LV-3601
ieklāšana, bruģakmens remonts, grants ceļa izbūve, jaunu ceļu izbūve, ceļa zīmju uzstādīšana, mini traktora noma , , minitraktora noma , aizsargbarjeru uzstādīšana, labiekārtošana, grants aizvešana, zāliens, grunts pacelšana

Zoltapp, UAB

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237, Vilnius
Zoltapp:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Zolva, SIA

Daugavpils 55, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
nami, atpūtas bāzes, viesu nami, kempingi, telpas konferencēm, semināriem, konferenču telpas, laivu noma

Zoohotel, mājdzīvnieku viesnīca

Krustpils 40A, Rīga, LV-1057
Labiekārtots suņu dresēšanas laukums, laukuma noma , īre.

Zoona, SIA

Progresa 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
, izsekot suni, atrast suni, baterijas, uztvērējs, raidītājs, PFA-Ce7, UL-275, pretriešanas siksnas noma , , robežvada pārrāvuma detektors, detektori, detektora noma , pazudis, aizbēdzis suns, atrast suni.

Zundras, SIA

Brīvības 11A, Dobele, Dobeles nov., LV-3701

Zvaigznājs, SIA

Pulkveža Oskara Kalpaka 16, Jelgava LV-3001

Zvaigznītes, ZS, Viesu māja pie Aiviekstes upes

"Zvaigznītes", Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
Viesu mājas pakalpojumi:: ✓ Nakšņošana ✓ Pirts ✓ Āra kubls ✓ Nojume līdz 40 personām ✓ Laivas noma ✓ Telts vieta ✓ Batuts ✓ Siera degustācijas ✓ Kāzu pieturvieta Brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā::

Jauka un omulīga brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā! Piedāvājam gan pirtiņu, gan nakšņošanu, gan telpu ar kamīnu nelielām viesībām. Mums ir arī nojume āra pasākumiem vasarā, volejbola laukums, batuts, laiva, kā arī gatavojam mājas sieru! Būsiet mīļi gaidīti izbaudīt klusumu un mieru pie dabas! Mēs strādājam, lai pie mums ne tikai iegrieztos, bet arī atgrieztos!

Zvejnieki 2000, SIA, Atpūtas bāze, viesu nams

"Zvejnieki", Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Vienā no skaistākajām vietām – Cieceres ezera krastā: ✓ Mēs piedāvājam apkurināmas kotedžas, kas ļauj uzņemt, atpūsties gribētājus jebkurā gada laikā – gan vasarā, gan arī bargā ziemā. ✓ Organizējam jogas nometnes, sporta svētkus, kā arī nometnes bērniem. Tajās Jūs un Jūsu ģimene varēs labi atpūsties un priecāties par apburošajām dabas ainavām. ✓ Un cik jauki ir brīvā dabā svinēt tādus nozīmīgus dzīves notikumus kā kāzas, bet varbūt dzimšanas dienu? Vai arī paaugstināšanu amatā? ✓ Mēs parūpēsimies par ikvienu Jūsu svētku reizi. Makšķernieki! Ezerā turpinās 21 kg smagās līdakas ķeršana! Līdakas, zandarti, plauži, karpas, līņi gaida Jūsu makšķeres. Mēs apsolām, ka zveja Jūs nekad nesarūgtinās.