Noma, visā Latvijā

Drukāt

Available Rental Cars, SIA

Anniņmuižas bulvāris 43-6a, Rīga, LV-1067
Auto noma; vieglie auto

Avesco Rent, SIA

Krasta 83, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.

Avesco, SIA

"Ziedu Gravas", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
, būvtehnikas noma , celtniecības tehnikas noma , komunālā tehnika, ekskavatori pārkraušanai, kāpurķēžu, , mulčeru noma , pļāvēju noma , bioloģiskās masas smalcinātāju noma , lauksaimniecības plēve skābsiena iepakošanai

Avida, SIA

"Jaunratnieki", Silmalas, Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105

Avis-Autonoma

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053

Avotiņas un Cupika juridiskais birojs, SIA

Brīvības 22-2.st., Ogre, Ogres nov. LV-5001
Civiltiesības, maksātnespēja, maksātnespēja Ogre, maksātnespēja Ogrē, maksātnespējas process, maksātnespējas process Ogre, maksātnespējas process Ogrē, juristi Ogre, juristi, juristi Ogrē, juridiskie pakalpojumi, juridiskie pakalpojumi Ogre, juridiskie pakalpojumi Ogrē, fiziskās personas maksātnespējas process, fiziskās personas

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Avots, SIA

Atbrīvošanas aleja 121B, Rēzekne LV-4601

Axe Factory, SIA

Pārupes 16, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Atrakciju noma , izklaide. Vecpuišu ballītes, vecpuišu ballīte, vecmeitu ballītes, vecmeitu ballīte.

Azarkrosti, IK, Viesu nams

Plikpurmaļi , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4647
Apraksts:

"Azarkrosti" atrodas gleznainā, kalnainā Latgales apvidū Adamovas ezera krastā, 8 km no Rēzeknes, Kārsavas virzienā. Viesu māja ar kamīnu, pirti, guļamistabas. Āra piknikam slēgta stiklota lapene, šūpoles. Vasaras sezonā uz ūdens plosts ar vasaras galdu un krēsliem. Viesu nams darbojas visu gadu.

Azimuts inženierizpēte, SIA

Skolas 21-303, Rīga LV-1010
Apraksts:

"Azimuts inženierizpēte" strādā speciālisti ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi mērniecības nozarē. Firmas specializācija ir visa veida ģeodēziskie darbi, t.i., topogrāfisko plānu izgatavošana projektēšanas vajadzībām, robežplānu izgatavošana īpašuma un nomas tiesību noformēšanai, celtniecības darbu ģeodēziskā uzraudzība u.c. darbi.

Aģentūra SEL Mobile, SIA

Brīvības 212, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201

B & Co, SIA

Pils 21, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301

B & TN, SIA

Vecā Biķernieku 27-20, Rīga, LV-1079
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

B Pro, SIA

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Atkritumu izvešana, konteineru noma