Noma, visā Latvijā

Drukāt

Būvtehnikas serviss, SIA

"Saulītes", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Būvtehserviss, SIA

Lejas Ančupāni , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4604
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

C HUB, SIA

Hugo Celmiņa 13, Rīga, LV-1048
Videoierakstu noma un tirdzniecība

CARS NOMA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Nīcgales iela 53B – 53, Rīga, LV-1035
Informācija no uzņēmumu reģistra

CATA, AS

Jāņa Poruka 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pasažieru pārvadājumi

CC projekts, SIA

Institūta 36B, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

CCM, SIA

Dundagas 9-63, Talsi, Talsu nov., LV-3201

CF&S Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Duntes 23A, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Kuģu aģentūra ✓ Salikto kravu pārvadājumi ✓ Muitas noliktava Dalība: ✓ WCA Advanced Professionals Strauji augošs globālais tīkls neatkarīgu kravu ekspedīciju uzņēmumiem ar vairāk nekā 500 biedriem 300 pilsētās un vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. ✓ Latvijas Kuģu brokeru un aģentu nacionālā asociācija (NALSA) ✓ Latvijas nacionālā kravas ekspeditoru un loģistikas asociācija (LAFF) Dibināta 1994.gada 15.augustā, apvieno Latvijas kravas ekspeditoru un muitas noliktavu turētājus, pārstāv viņu intereses Latvijā un starptautiska līmenī.

CHARTERBUS RIGA, IK

Malienas 70 - 44, Rīga, LV-1064
Par uzņēmumu:

CHARTERBUS ir autobusu noma Rīgā, kas darbojas kopš 2016. gada, nodrošinot saviem klientiem komfortablus transporta pakalpojumus ar autobusiem un mikroautobusiem Latvijā un ārvalstīs. Vietējie  un starptautiskie pasažieru pārvadājumi pa Latviju, Eiropu, Baltiju. Auto noma, auto īre. Autobusi skolēnu, studentu ekskursijām. Komfortablu mikroautobusu, autobusu busu, busiņu, minivenu noma. Autobusu tūres. Autobusu nomas centrs. Darbinieku, skolēnu pārvadājumi. Transports kāzām, bērēm, jubilejām, konferencēm, korporatīvajiem pasākumiem ,ilgtermiņa nomai. Sportistu pārvadājumi. Transports bērnu ballītēm. Pasākumu nodrošinājums ar auto transportu. Transfēra pakalpojumi. Transfērs uz lidostu un no lidostas. VIP transports. Mercedes Luksusa klases autobusi.

CN Line, SIA

Granīta 13, Rīga, LV-1057
Bedrīšu remonts. Ceļu būves firmas Latvijā, uzņēmums, uzņēmumi, veic ceļu būvniecības darbus, asfalta ieklāšana, autostāvlaukuma, autostāvlaukumu, rūpniecisko laukuma izbūvi, jauno objektu teritorijas, dzīvojamo māju teritorijas labiekārtošanu, ietvju, piebraucamo ceļu, stāvvietu, pagalmu, sporta laukumu. Būvtehnikas, tehnikas nomu.

CRANE EXPERT, SIA

Tīruma 1, Rīga, LV-1058
Apraksts:

Autoceltņu noma un kravu pārvadājumi. "CRANE EXPERT" ir speciālistu komanda, kura, rūpējoties par drošu kravu celšanas darbu norisi, pēc klientu pieprasījuma veiks objektu apsekošanu un kravu celšanas darbu organizāciju, kā rezultātā piedāvās klientu rīcībā nepieciešamās kapacitātes kravu celšanas tehniku, to iznomājot ar operatoru, kuram ir nepieciešamās kompetences šo tehniku profesionāli vadīt. Veicam dažādu kravu, tostarp lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadājumus un dažādu ražotāju un izlaiduma gada kravas autoceltņu un manipulatoru diagnostiku un remontu.

CSP noma, SIA

Cviņu 13 - 6, Baltezers, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Auto noma; vieglie auto

CT Noma, SIA

Ventspils 48A, Rīga, LV-1002
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss