Noma, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

Euroshow Audio, SIA

Dārza 3, Rīga, LV-1007
Apraksts: Skaņas tehnikas noma, skaņu iekārtas, pasākumu tehniskais nodrošinājums, mūzikas, skaņu un gaismas iekārtas, pasākumu apskaņošana Rīgā.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas", Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

Eva-Tel, SIA

Brīvības 163, Rīga, LV-1012
Telpu noma

Evento, SIA, būvuzņēmums

"Silva 16A", Silva, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.

Experc, SIA

Braslas 22C, Rīga, LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

Experts, SIA

Lielā 36-4, Jelgava, LV-3001
Sporta un tūrisma preču noma

Ezerkrasti, ZS

Dukstigals , Čornajas pagasts, Rēzeknes nov. LV-4617
, karaoke, galdu klāšana basketbola, volejbola un futbola laukumi, laivu, ūdensriteņu, (katamarānu) noma , ; vindsērfinga noma ; bērnu rotaļu laukums.

Ezernieki, atpūtas un tūrisma centrs

"Ezernieki", Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
konferencēm, semināriem, svinībām (līdz 40) ģimenes māja, apgaismota telšu vieta, kempings, peldvieta, laivu noma

Eži noma, SIA

Beātes 30A, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
ZL.LV iesaka

F.F.F.-Motors, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Auto un moto riepas ✓ Visa veida mototehnikas tirdzniecība ✓ Visa veida tehnikas apkopes un serviss ✓ Moto aksesuāri un apģērbs ✓ Rezerves daļas un smērvielas ✓ Kravas autobusa noma ✓ Piekabes īre Par mums:

SIA "F.F.F.-Motors" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar jaunu/lietotu motociklu, motorolleru, kvadraciklu, laivu motoru, moto ekipējuma, rezerves daļu un aksesuāru mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību. Piedāvājam jaunas un lietotas auto/moto riepas. Kā arī veicam auto/moto/zāles pļāvēju/traktoru/laivu motoru u.c apkopes un servisu.

FA, SIA

"Brambāti", Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

FS Noma, SIA

Zemītes 13, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Auto noma; vieglie auto

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Farkop, SIA

Krišjāņa Valdemāra 40, Rīga LV-1010