Noma, visā Latvijā

Drukāt

GB Investment, SIA

Celtnieku 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Telpu noma

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4. šķērslīnija 9, Rīga, LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

GG Business Group, SIA

Krišjāņa Valdemāra 21-9, Rīga LV-1010
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

GK dumper, SIA

"Krastiņi", Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825

GK grupa, SIA

Vimbukrogs, Ošu 14-1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Auto noma; vieglie auto

GL Rožkalni, SIA

"Rožkalni", Umurgas pagasts, Limbažu nov., LV-4004
Zeme, zemes, pērk zemes, lauksaimniecība, lauksaimniecības zeme, lauksaimniecības zemes, pērk lauksaimniecības zemes, Lauksaimniecība, Graudkopība, kvieši, mieži, rapsis, tritikāle, griķi, pļavas, ganības, papuve, sēkla, apsaimnieko, nomā lauksaimniecības zemi, lopkopība. Latvija, Latvijā, Limbaži, Limbažos, Limbažu novads, Limbažu

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov., LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

GRAFA IN, SIA

"Gundegas", Mālupe, Mālupes pagasts, Alūksnes nov., LV-4358
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas noma

GSM Apsardze, SIA

Vestienas 32, Rīga LV-1035
bezvadu apsardze, GSM apsardze, automonitorings, GPS apsardze, autoparka kontrole, SMS apsardze, GPS noma

GSV būvtehnika, SIA

Jelgavas ceļš 34 k-2 - 26, Tīraine, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

GV-96 Service, SIA

Akmens 3, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Transporta, celtniecības tehnikas, ekskavatora noma, pakalpojumi visā Latvijā, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē

Gaco, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

Uzņēmums "Gaco" nodarbojas ar pasākumu tehnisko nodrošinājumu. Iznomājam gaismas un skaņas aprīkojumu koncertiem un citiem pasākumiem. Iznomājam arī dažādas skatuves konstrukcijas, lai nodrošinātu pasākuma tehniskās daļas veiksmīgu noriti.

Gaismas auto, SIA

Stūnīši, Gaismas 3-12, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127