Noma, visā Latvijā

Drukāt

Krāsošanas iekārtas GRACO, tirdzniecība, noma, remonts, LDE LINING

Krasta 103, Rīga, LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Kubli un Baļļas, SIA Madvila

"Lielgūžas", Gūžas, Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3461
Apraksts:

Izvēloties mūsu produktu, Jūs izvēlaties kvalitāti!

Katrs klients ir īpašs! Katrs produkts tiek gatavots ar īpašām rūpēm. Mūsu darbības pamatprincips – darām visu pēc labākās sirdsapziņas, lai gala rezultāts ir ne tikai produkts, bet meistardarbs. Mūsu vērtība, ir apmierināts klients, ne tikai šodien, bet arī pēc gada, pieciem… desmit. Kublus izgatavošanai izmantojam augstākās kvalitātes materiālus, kas nodrošina gan kublu lielisku izskatu, gan ilgu kalpošanas laiku.

Mūsu uzņēmums piedāvā pilna servisa pakalpojumus, klientam, jo ne tikai izgatavojam koka kublus, bet arī piegādājam tos un uzstādām, kā arī veicam pamatu sagatavošanu kubla uzstādīšanas vietai.

Kubuss, veikals

Rūpnīcas 1, Ugāle, Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2", Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

Kultūras, mākslas un izglītības centrs ArtLab, biedrība

Latgales 260, Rīga LV-1063
Maskas un karnevāla tērpi: tērpu šūšana pēc pasūtījuma un noma .

Kumateh, SIA

Komētas 18, Rīga, LV-1004
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Kurbads Ledus halle

Lidlauka 37, Rīga, LV-1063
, Ledus halles īre, ledus laukuma īre, ledus halles noma , ledus laukuma noma , Kurbads ledus halle cenas, ar šoferi, autobusa noma bez šofera, autobusa noma cenas, autobusa noma Daugavpils, autobusa noma liepājā

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga, LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Kursu bāze, SIA

Brīvības 125, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Izīrējam telpas birojiem, telpu noma Ogrē.

Kurzemes Apgabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina

Klāva Ukstiņa 5A-17N, Liepāja LV-3401

Kurzemes Apagabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina sniedz visa veida konsultācijas, pārstāvniecību tiesā, valsts un pašvaldības iestādēs. Krimināllietas, civillietas, darījumi ar nekustamiem īpašumiem, uzturlīdzekļu lietas. Fizisko personu maksātnespējas lietas.

 

Kurzemes būvserviss, SIA

Ezermalas 3E, Liepāja, LV-3401
Tehnikas noma . Apkure un sistēmas. Betonēšanas darbi.

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Apraksts: Metālapstrādes uzņēmums SIA "Kuģu inženieris" - mēs varam sagriezt gandrīz it visu, ko var attēlot rasējumā - jebkuru materiālu, jebkuru kontūru, jebkuru izmēru, jebkuru daudzumu. Piedāvājam lokšņu materiālu hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, izmantojot "BOHLE" iekārtas. Visa veida metināšanas, frēzēšanas, virpošanas pakalpojumi.

Kvadriki IK

"Strautnieki", Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
IK Kvadriki, kvadracikli, kvadraciklu izbraucieni, kvadraciklu noma , kvadraciklu īre, bērnu kvadracikli, , (8vietīgā) telšu noma , nojumes noma , atpūtas vietas, telšu vieta, transporta pakalpojumi, pasažieru

Kvinta BCL, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Labiekārtošana, apzaļumošana, bruģēšana, ceļu būve, zemes darbi, bruģa klāšana, tehnikas noma , būvtehnikas, noma , ekskavatoru, buldozeru, bOBCAT, kravas transporta, blīvēšanas tehnikas, frontālo iekrāvēju noma

Kāpēcis, atrakcijas

Vidzemes 7, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piepūšamo atrakciju noma Ogre, Ogrē, Piepūšamās atrakcijas sporta spēlēm, ballītēm, dārza svētkiem, piepūšamās, Piepūšamo atrakciju noma . „Pirātu kalns”. Logopēds, logopēda pakalpojumi.