Noma, visā Latvijā

Drukāt

Maigas, SIA

"Indras", Remtes pagasts, Saldus nov., LV-3871
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Makita Tehnikas Centrs

Voldemāra Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Zāles pļāvēji, STIHL, VIKING, motorzāģi, dārza tehnika. STIHL bezvadu motorzāģi ar akumulatoru barošanu. Elektriskais akumulatoru motorzāģis. Ķēžu motorzāģis. Motorzāģu tirdzniecība, serviss, remonts. STIHL bezvadu vertikālais zargriezis. Akumulatoru zaru griezis. STIHL bezvadu motorizkaptis, elektriskā motorizkapts. Uz muguras

Makkons, SIA

Odukalns, Odukalna 9, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Telpu noma

Makšķernieku nams

Vecā ostmala 11, Liepāja, LV-3401
šašliki, no jēra, cūkas, vistas, zivs, laša, lavašs, svaigi dārzeņi, kartupeļi, grilēti ēdieni, telpu noma , makšķerniekiem, tirdzniecība, bārs, kafejnīca pie ūdens, kanāla, ezera malā, Liepājas ezers, laivu noma

Mana kleita, tērpu noma

Vaļņu 3, Rīga, LV-1050
Tērpu noma Liepājā, kleitu noma , vakartērpu īre, uzvalki, kokteiļkleitas, izlaiduma kleitas, izlaidumiem, , svētkiem, svētku, vīriešu, jauniešu uzvalki, aksesuāri, aksesuāru, bižutērijas noma , izīrēšana, bižutērija

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Manrok, SIA

Oskara Kalpaka 40A, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

Mansar, SIA

Varkaļu 14, Rīga LV-1067
Autobusu, mikroautobusu noma

Mapro, SIA

Padures 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Informācija no uzņēmumu reģistra

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Izbraucieni ar kuteri:

Atpūtas izbrauciens ar draugiem vai ģimeni, dzimšanas dienas svinības, svinīgs pasākums vai pikniks uz ūdens. Uzņēmums Mare Verpete piedāvā kuteru un motorjahtu nomu. Maršrutu klāsts ir sākot no izbrauciena pa pilsētas kanālu līdz braucienam uz Sāremā salu vai Gotlandi. Lai pieteiktos braucienam ar kuteri vai motorjahtu, lūgums zvanīt pa norādīto tālruni vai rakstīt uz norādīto e-pastu.

Mare, viesnīca

Selgas 1C, Roja, Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264
Par viesnīcu:

Viesnīca "Mare" atrodas skaistā un harmoniskā vietā, Rojā - jahtu piestātnes krastā, meža burvību var redzēt no terases un pludmale ir vien 500m attālumā. Šo īpašumu pārstāv ģimenes uzņēmums, kas to ir lolojuši jau daudzu gadu garumā. Viesnīca izveidota 2006. gadā, bet ik gadu tā tiek atjaunota un sapucēta mūsu viesiem. Arī terases un pārējās viesnīcas teritorijas labiekārtošana notiek katru gadu. Esam gatavi iepriecināt ikvienu ar gardu maltīti, izklaidēm, siltām un jaukām naktsmājām, būt kopā Jūsu īpašajos svētkos - kāzu svinībās, dzimšanas dienās, grupu un citos pasākumos. Kā arī pagatavot svētku maltīti un uzklāt Jūsu svētku galdu.