Noma, visā Latvijā

Drukāt

Nom Nom On Wheels, SIA

Avotu iela 22A – 9B, Rīga, LV-1011
Informācija no uzņēmumu reģistra

Noma T, SIA

Mūkusalas iela 72, Rīga, LV-1004
likvidets

Noma V.Z. auto, SIA

Dundagas 51, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Auto noma; vieglie auto

Noma pluss, SIA

Sebru iela 15 – 3, Sēbruciems, Babītes pag., Mārupes nov., LV-2107
Informācija no uzņēmumu reģistra

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu, TIPI TELTS ražošana iznomašana svētkiem, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi", Vītiņu pagasts, Dobeles nov., LV-3721
Apraksts:

SIA "Nomadic Homes" ir vadošais tipi telšu jeb vigvamu ražotājs Latvijā. Piedāvājam tipi telšu tirdzniecību un nomu. Papildus iznomājam dažāda veida nojumes un aprīkojumu pasākumiem, kā arī zvanu teltis ar aprīkotām guļvietām. Sadarbojamies ar pasākumu aģentūrām, uzņēmumiem, kempingiem un viesu namiem. TIPI teltis jeb vigvami ir izgatavoti no 100% dabīgiem, augstākās kvalitātes ūdensizturīgiem materiāliem un tās dabīgi iekļaujas ainavā. Tipi teltis tiek izmantotas gan atpūtai, gan nakšņošanai komfortā dabā. Teltis var aprīkot ar guļvietām un drošu ugunskura vietu telts vidū. Piemērota vieta arī retrītiem un garīgām praksēm, kāzu un korporatīvo pasākumu aprīkošanai, bērnu ballītēm. Piedāvājam brīvdienu māju ar pirti, namiņu un glempingu nakšņošanai. Iznomājam TIPI teltis, zvanu teltis un teltis pasākumiem. Aprīkojam kāzas, korporatīvos pasākumus, sadarbojamies ar pasākumu aģentūrām, veicam telšu piegādi un uzstādīšanu. TIPI telšu tirdzniecība gan privātpersonām, gan kempingiem. Eksportējam arī uz ārzemēm.

Nomas servisa grupa, AS

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Grants, smilts, akmens ieguve

Nomis, SIA

Malta, Andrupenes 53, Maltas pagasts, Rēzeknes nov. LV-4630
Kokapstrāde

Nomos, SIA

Ķīšezera 13 k-1-6, Rīga LV-1026
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

Nora Noma, SIA

Liepa, Maija 2-41, Liepas pagasts, Cēsu nov., LV-4128
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!

Nord Auto Līzings

Latgales 418, Rīga, LV-1063
SIA "NORD AUTO LĪZINGS" piemeklēs jums izdevīgāko piedāvājumu auto kreditēšanai.:

"NORD AUTO LĪZINGS" – ir viens no vadošajiem kredītu brokeriem Latvijā, kuru partneri ir NORD līzings, Bigbank, TF Bank AB, Aizdevums LV, OC Finance, MC Finance, DelfinGroup, Mogo, Money Express Credit un E-Kredīts, tādējādi nodrošinot izdevīgākus un ērtākus kreditēšanas nosacījumus mūsu klientiem. Mēs izvirzām augstas prasības apkalpošanas standartiem, tāpēc mūsu klienti saņem maksimāli ātru un saprotamu servisu par visizdevīgākajiem nosacījumiem.

Norde, SIA

Skanstes 31A, Rīga, LV-1013
, auto īre, auto izīrēšana, autonoma, automobiļu noma , auto rent, car, car rent, car rental, transporta, noma , transporta īre, noma , demo, auto līzings, rezerves daļas, NISSAN automašīnu diagnostika, ritošās

Nordic Industrial Park, SIA

Rūpnīcu 4, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Telpu noma

Nordstrom Latvia, SIA

"Pļavas", Mores pagasts, Siguldas nov., LV-2170

Norel IT, SIA

Pāvila Rozīša 47, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Datortehnikas noma . Serveru noma . Elektroniskie kases aparāti. Kases norēķinu sistēmas. Svari., Mājas lapu izvietošana, hostings, datu centrs, serveru noma .

Norja, SIA

"Jaunroziņas", Ķoņu pagasts, Valmieras nov., LV-4240