Noma, visā Latvijā

Drukāt

Piestātne Pērsejas, SIA

"Pērsejas 1", Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Noma

Pikniks Mellužos, SIA

Kāpu 44, Jūrmala LV-2008
Velosipēds, velonoma Jūrmalā, kempingi Jūrmalā, mucveida pirts Jūrmalā, velosipēdu noma , velosipēdu tirdzniecība, , velosipēdu remonts, mucveida pirts noma , pirts kubla noma , sauna.

Pilenieki, ZS

"Pilenieki", Ziemupe, Vērgales pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3463
Apraksts:

Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi līdz 17 vietām pa Latviju, Lietuvu un Igauniju. Mikroautobusu noma.  Garantē kvalitatīvu un drošu pakalpojumu izpildi.

Pils centrs, SIA

Pils 11, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Telpu noma

Pincikājas, pirts un atpūtas vieta

"Pincikājas", Lejasciema pagasts, Gulbenes nov., LV-4412
Piedāvājam:: ✓ Telpu īre viesībām līdz 30 cilvēkiem ✓ Naktsmītnes – 11 guļvietas ✓ Laivu noma ✓ SUP dēļu noma ✓ Pirts ✓ Ugunskura vieta, ar iespēju vārīt zupu ✓ Telšu vieta ✓ Peldvieta ✓ Bērnu rotaļu laukums ✓ Kubuls

Piparmētras, brīvdienu māja

Mērsrags, Skolas 12, Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
māja, viesnīca, hotel, guesthouse, atpūtas vieta, kurzeme, jūra, mežs, baļļa, sauna, pirts, riteņu noma , , tuvāk dabai, atpūta pie jūras, velosipēdu noma , velosipēdi, aktīvā atpūta.
ZL.LV iesaka

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga, LV-1058
viendiska mazgātāji, pulējamās mašīnas, pulētāji, paklāju mazgātāji, mazgājošie putekļu sūcēji, iekārtu noma

Pirts un kubla noma, IK

Kalnu iela 15, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Informācija no uzņēmumu reģistra

Place 11, SIA

Gustava Zemgala gatve 78, Rīga, LV-1039
ZL.LV iesaka

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.

Portomobile, SIA

Zolitūdes 75 k-1-16, Rīga LV-1029
Auto noma; vieglie auto
ZL.LV iesaka

Post Office, SIA

Lauvas 2, Rīga, LV-1019
Apraksts:

Droša juridiskā adrese uzņēmuma reģistrācijai un to uzturēšanai. Uzņēmums Post Office piedāvā juridiskās adreses nomu: kā komerctelpās, tā arī dzīvojamās telpās dažādās Rīgas rajonos.

Mēs garantējam:

✓ Ne viena no mūsu adresēm nav iekļauta riska adrešu sarakstā; ✓ Vienā juridiskā adresē atrodas ne vairāk kā 10 uzņēmumi; ✓ Ātrais apstiprinājums no Uzņēmuma reģistra, Valsts ieņēmuma dienesta un banku iestādes.

Sagatavosim nekustāmā īpašuma īpašnieka piekrišanu juridiskās adreses reģistrācijai 1 stundas laikā. Palīdzēsim Jums sagatavot dokumentus Uzņēmumu Reģistram. Mūsu sekretārs paziņos Jums par ienākošo korespondenci un operatīvi nosutīs Jums saņemto vēstuli skanētā veidā uz e-pastu. Ienākošās korespondences apstrādāšanas ilgums – no 1 līdz 3 dienām, atkarībā no izvēlēta īpašuma veida. Nomas ilgums – no 1 mēneša līdz 1 gadam, ar iespēju pagarināt termiņu. Nomas maksa ir atkarīga no īpašuma veida, kā arī no nomas ilguma. Komerctelpās ir iespēja iznomāt ari biroju vai darba vietu coworking-telpā.

Practice, SIA

Valmiermuiža, Valmiermuižas 2-24, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219

Prazerina, SIA

Celtnieku 10, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729