Noma, adresē Liepāja

Drukāt

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
, noma Kurzemē, tehnikas noma Latvijā, kokvedējs, kravas mikroautobusi, ekskavators, kāpurķēžu ekskavators, Telpu noma , laukumu noma , treileris, treilera pakalpojumi, treileru pakalpojumi, treileri.

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
banketu zāle, bēru mielasts, sēru mielasta klāšana, sēru mielasts, bankets, telpas pasākumam, telpu noma

Kurzemes Apgabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina

K.Ukstiņa 5a-17N, Liepāja, LV-3401
Juridiskie pakalpojumi, jurists, juristi, advokāti, advokātu birojs, juridisko adrešu noma , juridiskās, adreses noma , nekustamie īpašumi, pirkšana, pārdošana, īre, noma , apsaimniekošana, izīrē dzīvokli, iznomā

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Ēdienu piegāde, Telpu noma īstermiņā. Apartamenti. Nakšņot Liepājā., Dzīvokļa noma īstermiņā, apartamentu noma , apartamentu īre, naktsmājas Liepājā.

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Liepājā garšīgi paēst, Tik un tā. restorāns. Labs restorāns. Banketi. Galdu klāšana. Ēdināšana. Ēdieni, dzērieni, kafija. Caffe Vergnano. Ēdienu piedāvājums. Lietišķās pusdienas. Pusdienot, kur paēst Liepājā, kur pasēdēt Liepājā, ēdienkarte, otrie ēdieni, salāti, zupas, pamatēdieni, deserti, veģetāriešu ēdieni, bērnu ēdienkarte, bērnu
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

Eira Group, SIA, Mēbeļu ražošana, furnitūra, bīdāmās sistēmas Liepājā

Ādu 27, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Laminētas kokskaidu plāksnes (LKSP) ✓ MDF ✓ Finieris ✓ ISOPLAAT ✓ Lakotas augsta blīvuma kokšķiedras plātnes (HDF) ✓ Rokturi ✓ Galda virsmas ✓ Smart BOX vadotnes ✓ INDECO bīdāmās sistēmas ✓ Saplākšņu atgriezumi ✓ Finieris Laminēts ✓ OSB

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

F.Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” nekustamā īpašuma tirgū aktīvi darbojas no 1989. gada, specializējoties piejūras īpašumu tirdzniecībā, un ir viena no vecākajām kompānijām šajā jomā Latvijā ar stabilu klientūru un tradīcijām. Mūsu piedāvājumos ir dažādu platību zemes īpašumi ar ēkām un bez apbūves Liepājas rajonā un citur Latvijā pie jūras, rūpniecības un lauksaimniecības zemes, meži, ostas, kā arī dažādu profilu biznesu pārdošana. Turklāt SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” izīrē/pārdod dzīvokļus, mājas, telpas birojiem Liepājas pilsētā. Piedāvājam pakalpojumus īpašumu legalizācijā, sniedzam konsultācijas ar nekustamajiem īpašumiem saistītos jautājumos, nodrošinām arhitektu, celtnieku/ inženieru un interjera dizaineru pakalpojumus. Mūsu vadmotīvi: profesionalitāte – mūsu darbinieki ir pieredzējuši speciālisti. Komforts – visas rūpes par jūsu darījumu ar nekustamo īpašumu uzņemsies mūsu darbinieki. Uzticamība – mēs cienām savus klientus un turam savus solījumus.

DSV Latvia, SIA, Liepājas birojs

Flotes 16, Liepāja LV-3405
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

PILAT nekustamie īpašumi

K.Valdemāra 20/24, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "PILAT REAL ESTATE" ir nekustamo īpašumu kompānija, kas ir specializējusies un aktīvi darbojas Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī Kurzemē un īpaši Liepājas reģionā pazīstama ar zīmolu "PILAT". Piedāvājam daudzpusīgu atbalstu un risinājumus darījumos ar nekustamo īpašumu. Mūsu pakalpojumos ietilpst:

✓ īpašumu pārdošana un piemeklēšana; ✓ ilgtermiņa/īstermiņa īre; ✓ īres dzīvokļu uzraudzība un maksājumu kontrole; ✓ juridiskais atbalsts; ✓ 3D virtuālās tūres un citu vizuālo materiālu izstrāde īpašumu prezentēšanai; ✓ īpašuma tirgus cenas noteikšana.

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Uzņēmums piedāvā: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Pārapbedīšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Transporta pakalpojumi Apraksts:

"Liepājas apbedīšanas birojs'' jums piedāvā visa veida apbedīšanas pakalpojumus. Profesionāli pakalpojumi 24 stundas diennaktī. Nodrošinām mirušā nogādāšanu morgā, konsultācijas un dokumentu noformēšanu Liepājā un rajonā. Kremācijas organizēšana un transportēšana. Labestība, sirsnība, līdzjūtība...Visi mūsu darbinieki ir ar ilggadēju pieredzi, pirms tam strādājot pašvaldībā apbedīšanas nozarē. Mēs strādājam bez starpniekiem. Mums ir savs transports, kas garantē drošu un pienācīgu pārvadāšanu. Mēs vienmēr darām visu, lai cilvēka pēdējā gaitā tiktu ievērotas aizgājēja un piederīgo vēlmes, tāpēc piedāvājam ļoti plašu apbedīšanas pakalpojumu klāstu, no kura jūs varēsit atlasīt tieši to, kas vajadzīgs jums saskaņā ar jūsu vēlmēm un iespējām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientu vēlmes, piedāvājot profesionālu atbalstu bēru organizēšanā.

Revor, SIA

Brīvības 117a, Liepāja, LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts, krāsošana ✓ Auto virsbūves ģeometrijas regulēšana ✓ Visu veidu auto plastmasas daļu remonts un maiņa ✓ Visu veidu auto stiklu maiņa ✓ Visu veidu auto pulēšanas darbi ✓ NANO virsbūves pārklājums ✓ Lukturu pulēšana un regulēšana ✓ Auto elektriķu pakalpojumi ✓ Auto noma

AUTO VIP BUSS, SIA

Ganību 77/79-9, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi no 5 līdz 78 vietām. Latvija, Eiropa, Skandināvija un NVS valstis. Autobusu, mikroautobusu noma.

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Apraksts: Metālapstrādes uzņēmums SIA "Kuģu inženieris" - mēs varam sagriezt gandrīz it visu, ko var attēlot rasējumā - jebkuru materiālu, jebkuru kontūru, jebkuru izmēru, jebkuru daudzumu. Piedāvājam lokšņu materiālu hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, izmantojot "BOHLE" iekārtas. Visa veida metināšanas, frēzēšanas, virpošanas pakalpojumi.

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

Matisons Auto, SIA

"Mazturaidas" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Matisons Auto" lietotu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība, kuras ievedam no Vācijas. Piegādājam automašīnas arī pēc pasūtījuma, kā arī Jūsu iegādātās automašīnas piegāde līdz Latvijai. Kreditēšana - iespēja iegādāties uz nomaksu, līzingu