Noma, adresē Rīga

Drukāt

CARS NOMA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Nīcgales iela 53B – 53, Rīga, LV-1035
Informācija no uzņēmumu reģistra

CC projekts, SIA

Institūta 36B, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

CF&S Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Duntes 23A, Rīga, LV-1005
Kravu pārvadājumi, Starptautiskie kravu pārvadājumi, Konteineru kravu pārvadājumi, Autotransporta pārvadājumi, Loģistika, Kravas, Autotransports, Transports, Saliktās kravas, Konteineru pārvadājumi, Noliktavu pakalpojumi, Noliktavas, muitas noliktavas, muitas noliktavu pakalpojumi, muita. Kravu pārvadājumi avio, Kravu

CHARTERBUS RIGA, IK

Malienas 70 - 44, Rīga, LV-1064
Par uzņēmumu:

CHARTERBUS ir autobusu noma Rīgā, kas darbojas kopš 2016. gada, nodrošinot saviem klientiem komfortablus transporta pakalpojumus ar autobusiem un mikroautobusiem Latvijā un ārvalstīs. Vietējie  un starptautiskie pasažieru pārvadājumi pa Latviju, Eiropu, Baltiju. Auto noma, auto īre. Autobusi skolēnu, studentu ekskursijām. Komfortablu mikroautobusu, autobusu busu, busiņu, minivenu noma. Autobusu tūres. Autobusu nomas centrs. Darbinieku, skolēnu pārvadājumi. Transports kāzām, bērēm, jubilejām, konferencēm, korporatīvajiem pasākumiem ,ilgtermiņa nomai. Sportistu pārvadājumi. Transports bērnu ballītēm. Pasākumu nodrošinājums ar auto transportu. Transfēra pakalpojumi. Transfērs uz lidostu un no lidostas. VIP transports. Mercedes Luksusa klases autobusi.

CN Line, SIA

Granīta 13, Rīga, LV-1057
Bedrīšu remonts. Ceļu būves firmas Latvijā, uzņēmums, uzņēmumi, veic ceļu būvniecības darbus, asfalta ieklāšana, autostāvlaukuma, autostāvlaukumu, rūpniecisko laukuma izbūvi, jauno objektu teritorijas, dzīvojamo māju teritorijas labiekārtošanu, ietvju, piebraucamo ceļu, stāvvietu, pagalmu, sporta laukumu. Būvtehnikas, tehnikas nomu.

CRANE EXPERT, SIA

Tīruma 1, Rīga, LV-1058
Apraksts:

Autoceltņu noma un kravu pārvadājumi. "CRANE EXPERT" ir speciālistu komanda, kura, rūpējoties par drošu kravu celšanas darbu norisi, pēc klientu pieprasījuma veiks objektu apsekošanu un kravu celšanas darbu organizāciju, kā rezultātā piedāvās klientu rīcībā nepieciešamās kapacitātes kravu celšanas tehniku, to iznomājot ar operatoru, kuram ir nepieciešamās kompetences šo tehniku profesionāli vadīt. Veicam dažādu kravu, tostarp lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadājumus un dažādu ražotāju un izlaiduma gada kravas autoceltņu un manipulatoru diagnostiku un remontu.

CREB Rīga, SIA

Vietalvas 5A, Rīga, LV-1009
Atkritumu izvešana, konteineru noma

CSP noma, SIA

Cviņu 13 - 6, Baltezers, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Auto noma; vieglie auto

CT Noma, SIA

Ventspils 48A, Rīga, LV-1002
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

Camper Experts, SIA

Bieķensalas 36, Rīga LV-1004
Kemperi, kemperu noma , tirdzniecība, serviss, apkope, rezerves daļas., Kemperu īre, noma . Jumta bagāžnieki. Camper rent. Autokemperi.
ZL.LV iesaka

Campo, SIA, Laivu noma

"Lībieši", Silakrogs, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2133
Apraksts:

Kopš 2000.gada piedāvājam laivu lietas veikalā un arī nomā, bet kopš 2012.gada arī ražojam laivas un sniedzam dizaina un inženiertehniskos pakalpojumus kompozītu industrijas nozarē.

Mūsu piedāvājumā:

Tehniskais dizains, CAD/CAM serviss, CNC frēzēšana, meistara modeļi un matrices, laivu ražošana, laivu noma un ūdenstūrisma inventārs.

Car Park, SIA

Mellužu 17, Rīga, LV-1067