Noma, adresē Rīga

Drukāt

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68A, Rīga, LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Fortuna Travel, SIA

Matīsa 31-/2, Rīga, LV-1001
Ceļojumi, autobusu noma , Latvija, Igaunija, Lietuva, autobusu noma , viesnīcu rezervēšana, biļetes, pēdējā

Fortūnas ceļš, SIA

Krišjāņa Barona 2-22, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Ceļu izbūve no 0 cikla, ceļu remonts, bedres, bedru remonts, ceļu uzturēšana, ceļu būves tehnikas noma , , asfalta ieklājēja noma , ceļu ruļļa noma , universālā traktora noma , bruģēšana.

Forums, biznesa centrs

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Telpu noma

Foto un video tehnikas noma, SIA

Brīvības 137B - 2.st., Rīga, LV-1012
Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi

Fotogrāfs Edgars Kalniņš

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Kāzu foto:

Dažas stundas | Pilns dienas stāsts

✓ Ceremonija ✓ Ceremonija + fotosesija (~2.5h) ✓ Kāzu dienas stāsts (līdz 12 stundām)  Citi pakalpojumi:: ✓ Kristību foto; ✓ Individuāla fotosesija; ✓ Sociālo tīklu foto; ✓ Dāvanu karte; ✓ Fotoautomāta noma svētkiem; ✓ Polaroid kameras noma.

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

Frame Your Name

Rīga
Spēles, spēļu noma , (īre). DĀRZA SPĒLES., Dārza spēļu noma pasākumiem, ģimenes svētkiem, korporatīviem pasākumiem, bērnu ballītēm.

Fraternitas, SIA

Burtnieku 37, Rīga, LV-1084

Freko, SIA, Vairumtirdzniecības bāze

Krustpils 93, Rīga LV-1057
piens, papīrs, A4, A3, A5 formāts, krāsainais papīrs, fotopapīrs, aploksnes, kases ruļļi, faksa papīrs, noma

Full Stage, SIA, Skaņu , skatuves iekārtas, pasākumu tehniskais aprīkojums

Turpinām strādāt klātienē!
Dārza 3, Rīga, LV-1007
Par uzņēmumu: SIA "Full Stage" piedāvā dažādus tehniskos risinājumus jebkuram pasākumam. Uzņēmums specializējas pasākumu apgaismojuma, skatuvju un skaņas nodrošināšanā. Skatuves konstrukciju noma, pasākumu apskaņošana, skaņu iekārtas, skatuves aprīkojums, pasākumu tehniskais nodrošinājums, mūzikas skaņas un gaismas iekārtas, skatuves tehnikas noma Rīgā, Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē.

Fulmo, SIA

Ilūkstes 20, Rīga LV-1082
Auto noma; vieglie auto

FunFlowers.lv, SIA

Brīvības 78, Rīga LV-1001
Dekoru noma , īre, baltu vāžu īre, ziedu arkas īre, stikla vāžu noma , keramikas vāžu noma ., noma .

G.K. Buss, SIA

Strazdumuižas 80-271, Rīga, LV-1024
Autobusu, mikroautobusu noma

G2.LV, SIA

"Ievas", Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
izgāztuvju krastu stiprināšana, nogāžu izveidošana, sanāciju apkope, buldozers, buldozeri, buldozeru noma , , frontālie iekrāvēji TO-18, frontālo iekrāvēju noma , (īre).

GASIMPEX, SIA, Gāzes apgāde, hēlijs

Acones 16B, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Apraksts:

SIA "GASIMPEX" galvenais darbības virziens ir gāzes produktu imports un eksports starp EIROPU un SNG. Mēs nodrošinām gāzes produkcijas un aprīkojuma piegādi mazajiem, vidējiem un lielajiem uzņēmumiem.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4. šķērslīnija 9, Rīga, LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

GG Business Group, SIA

Krišjāņa Valdemāra 21-9, Rīga LV-1010
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

GK grupa, SIA

Vimbukrogs, Ošu 14-1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123