Noma, adresē Rīga

Drukāt

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10A, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Multinoma, SIA

Katlakalns, Vēju 26, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Muzikālā dizaina grupa, SIA

Firsa Sadovņikova 21 - 87, Rīga, LV-1003
Pārdošana, noma , instalācija, projektēšana, apkalpošana., Skatuves aprīkojums, skatuves aprīkojuma noma .

Mučas, SIA

"Imantas 1", Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"Mučas" piedāvā laivu nomu pa visām Latvijas upēm. Mūsu klienti ir iecienījuši tādas upes kā Gauja, Salaca, Brasla, Daugava, Lielupe, Mēmele, Abava, Venta, Irbe un vēl daudzas citas Latvijas skaistākās upes. Lai iznomātu inventāru, lūdzu, sazinieties ar tuvākās laivu bāzes kontaktpersonu Siguldā, Staicelē, Daugavpilī, Jelgavā vai Kuldīgā. Mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

Mybee Latvia, SIA

Zemitāna 9 k-1, Rīga, LV-1012
Auto noma; vieglie auto

Mālpils 2, SIA

Mālpils 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Mārupes tenisa skola, SIA

Mazcenu aleja 6A, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Konferenču zāle, telpu noma , telpu īre, konferenču zāles noma .

Mērķis, SIA

Rīgas 28, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Mūzika, SIA

Raiņa bulvāris 31, Rīga, LV-1050
Ģitāras, ģitāru remonts, ģitāru noma , vijoles, vijoļu noma , mūzikas instrumentu remonts, YAMAHA, lbanez, pūšaminstrumenti, Trevor James, Ģitāru stīgas, Ģitāru vadi, Casio, Dunlop, Klavieres, Klavieru skaņošana, flautu noma

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Uzņēmums sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ celtniecības instrumentu un celtniecības tehnikas piegāde uz objektu, ✓ celtniecības instrumentu un tehnikas remonts, serviss, ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi jūsu tehnikai. Piedāvājums: Pēc klienta vēlmēm piegādājam tehniku uz objektu. Konsultējam un apmācām tehnikas lietošanas kārtību, kā arī tās atbilstību veicamajiem darbiem. Mēs palīdzēsim izvēlēties atbilstošu celtniecības tehniku vai elektroinstrumentus jūsu veicamajiem darbiem. Detalizēta meistara pieeja katram instrumentam vai tehnikai ļaus kvalitatīvi un ātri saremontēt jūsu tehniku par ļoti adekvātām cenām. Ir iespējams iegādāties jūsu tehnikai nepieciešamās rezerves daļas un piederumus.