Noma, adresē Rīga

Drukāt

NC noma, SIA

Blaumaņa 5A - 2, Rīga, LV-1011
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1C, Rīga, LV-1005
Ritošās daļas diagnostikas stends. Bremžu stends. Kravas auto diagnostika. Smago automobiļu remonts, tehniskā apkope, sajūga maiņa, starteru remonts, ģeneratoru remonts, elektrodarbi, autonomās apsildes remonts, ritošās daļas diagnostika, ritošās daļas remonts, puspiekabes remonts, piekabju remonts, Scania, Man, VOLVO, DAF. Kravas

NM 3, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 140, Rīga LV-1029
ZL.LV iesaka

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1 - 335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

NOM, SIA

Narvas 2, Rīga LV-1009
Sporta un tūrisma preču noma

NOMOS, SIA

Krišjāņa Valdemāra 69 - 10, Rīga, LV-1013
Celtniecības un remonta darbi
ZL.LV iesaka

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

NP Car Rent Auto noma

Kantora 97, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Auto noma; vieglie auto

Nafta LV, SIA

Lubānas 66 - 317, Rīga, LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Narayana, SIA

Rojas 3 - 1, Rīga, LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra