Noma, adresē Rīga

Drukāt
ZL.LV iesaka

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga, LV-1058
viendiska mazgātāji, pulējamās mašīnas, pulētāji, paklāju mazgātāji, mazgājošie putekļu sūcēji, iekārtu noma

Place 11, SIA

Gustava Zemgala gatve 78, Rīga, LV-1039
Telpu noma
ZL.LV iesaka

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Metināšanas iekārtu remonts, noma . Metināšanas aparātu noma . CNC iekārtas.

Portomobile, SIA

Zolitūdes 75 k-1-16, Rīga LV-1029
Auto noma; vieglie auto
ZL.LV iesaka

Post Office, SIA

Lauvas 2, Rīga, LV-1019
Apraksts:

Droša juridiskā adrese uzņēmuma reģistrācijai un to uzturēšanai. Uzņēmums Post Office piedāvā juridiskās adreses nomu: kā komerctelpās, tā arī dzīvojamās telpās dažādās Rīgas rajonos.

Mēs garantējam:

✓ Ne viena no mūsu adresēm nav iekļauta riska adrešu sarakstā; ✓ Vienā juridiskā adresē atrodas ne vairāk kā 10 uzņēmumi; ✓ Ātrais apstiprinājums no Uzņēmuma reģistra, Valsts ieņēmuma dienesta un banku iestādes.

Sagatavosim nekustāmā īpašuma īpašnieka piekrišanu juridiskās adreses reģistrācijai 1 stundas laikā. Palīdzēsim Jums sagatavot dokumentus Uzņēmumu Reģistram. Mūsu sekretārs paziņos Jums par ienākošo korespondenci un operatīvi nosutīs Jums saņemto vēstuli skanētā veidā uz e-pastu. Ienākošās korespondences apstrādāšanas ilgums – no 1 līdz 3 dienām, atkarībā no izvēlēta īpašuma veida. Nomas ilgums – no 1 mēneša līdz 1 gadam, ar iespēju pagarināt termiņu. Nomas maksa ir atkarīga no īpašuma veida, kā arī no nomas ilguma. Komerctelpās ir iespēja iznomāt ari biroju vai darba vietu coworking-telpā.

Prime Auto Rent, SIA

Grostonas 12 - 46, Rīga, LV-1013
Auto noma , Autonoma, Auto noma vieglie auto, Auto īre, Auto noma Ogre, Auto noma Rīga, Auto noma lidosta, Lēta auto noma Rīgā, auto piegāde Lidostā Rix, auto noma lidostā, auto noma Rīgā, auto noma Lielvārde

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

Prime Cars, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Auto noma , Auto noma Rīgā, Auto noma lidostā Rīga, Vieglo auto noma , Jaunu mašīnu noma , Īstermiņa auto, noma , Ilgtermiņa auto noma , Transfērs, Lēta auto noma , Auto nomas cenas, Auto īre, Autonoma, Car rental

Pro 1 Service, SIA

Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Tualešu noma . Biotualešu noma . Biotualešu pārdošana. Pārvietojamo tualešu izvešana.

Pro Shop, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ir iespējams iznomāt specifiskos namdara/celtniecības instrumentus. Instrumenti pieejami gan pneimatiski, gan ar bezvadu tehnoloģiju. Katram instrumentam uz vietas pieejami attiecīgie stiprinājumi no dažādiem ražotājiem. Jebkuru pneimatisko instrumentu piedāvājam nokomplektēt ar kompresoru un gaisa šļūteni. Pie mums uz vietas ir iespēja visus instrumentus izmēģināt darbībā. Vairumtirdzniecības cenas skrūvēm, būvkalumiem un citiem stiprinājumiem.

ZL.LV iesaka

Producentu grupa 7, SIA, koncertu, izrāžu organizēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Producentu grupa 7: Kā katru gadu "Producentu grupa 7" ielūdz Jūs neaizmirstamām brīvdabas izrādēm. "Producentu grupa 7" iepriekšējo vienpadsmit sezonu vasaras brīvdabas izrādes kopā pulcējušas jau vairāk nekā 350 tūkstošus skatītāju, padarot "Producentu grupu 7" par nepārspētu līderi brīvdabas iestudējumu žanrā.

Prof-X, SIA

Ķīvīšu 5, Stūnīši, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma