Noma, adresē Rīga

Drukāt

Superizklaide, SIA

Kāpu 80, Jūrmala, LV-2008
Apraksts:

Piepūšamo atrakciju noma. Piepūšamās atrakcijas dažādos svētkos un pasākumos ir ideāls veids, kā aktīvi nodarbināt un izklaidēt bērnus. Piedāvājam iznomāt kvalitatīvas industriālā materiāla lielās piepūšamās atrakcijas bērnu ballītēm, dzimšanas dienu vai vārda dienu svinībām, korporatīviem un publiskiem pasākumiem, dārza svētkiem un citiem izklaides pasākumiem, kas radīs bērniem sajūsmas un prieka pilnus dzīves mirkļus, jo ir interesantas ar krāsainību un šķēršļu dažādību. Mūsu piepūšamās atrakcijas atbilst visām drošības prasībām un ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960 standartu. Mums ir vairāk nekā 10 gadu pieredze, iznomājot piepūšamās atrakcijas. Piedāvājam arī pārvietojamās pirts, pārvietojamā kubla un Sup dēļu nomu.

 

Supernoma, SIA

"Graži", Katlakalns, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Autobusu, mikroautobusu noma

Svaru Pasaule, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
ķermeņa svari, cilvēku svari, virtuves svari, pārtikas svari, zīdaiņu svari, bērnu svari, zīdaiņu svaru noma , , mehāniskie svari, atsvari, svaru noma , atsvaru noma , svaru kalibrēšana, svaru verifikācija, svaru verificēšana

Svētā Jāņa palīdzība, dienas aprūpes centrs Mazā Saulessvece

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ bērnu aprūpe ✓ asistēšana pašaprūpē ✓ izzinoša brīvā laika pavadīšana ✓ dažādu speciālistu konsultācijas ✓ fiziskās aktivitātes ✓ radošās un interešu nodarbības Dienas aprūpes centrs:

Pakalpojumu nodrošinām vasaras periodā, no 1. jūnija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Piedāvājam sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem un/vai psihiskiem traucējumiem, vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

TAK SERVICE, SIA

Granīta 26, Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Auto noma; vieglie auto

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

TEH AT serviss, SIA

Rotu 1A, Dzidriņas, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

TEH, SIA

Skandu 10, Rīga LV-1067
Auto noma , vieglie auto, vieglo auto noma . Auto noma , auto īre., Iznomāt auto, izīrēt auto, Automašīnu noma . Automašīnu īre. Būvtehnikas noma . Būvtehnikas īre.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

TL Datortehnika, SIA

Jāņa Asara 16 - 1, Rīga, LV-1009
Datortehnikas noma , datortehnikas serviss, datortehnikas apkalpošana, konsultācijas., Datoru remonts, noma , serviss.

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Silikātu 5C, Rīga, LV-1016
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

TOI TOI Latvija, SIA

Matrožu 7A, Rīga, LV-1048
piekabju WC, sanitārās piekabes, WC kabīnes, portatīvās izlietnes, Dušu konteineri, Nožogojumi, nožogojumu noma , tirdzniecība, tualešu kabīnes, Sanitārie moduļi, konteineri, sanitārie vagoniņi, konteinervagoniņi, noma

TRAKTORS.LV, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 1, Rīga, LV-1004
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas noma

TRANSRENT, SIA

Zirņu 5 k-1 - 205, Rīga, LV-1013
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma
ZL.LV iesaka

TUSI BUSI, SIA, pasākumu organizēšana

Gaujas 34 - 1, Rīga, LV-1026
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Kāzas, kooperatīvās ballītes, pasākumi; ✓ Tortes; ✓ Kurjertēls; ✓ Busiņa noma; ✓ Seju apgleznošana; ✓ Burvju triki; ✓ Radošā darbnīca; ✓ Piepūšamās atrakcijas; ✓ Balona figūriņas; ✓ Ziedu dekorācijas, fotostūrīši; ✓ Cukurvate; ✓ Saldējuma darbnīca; ✓ Pinatas; ✓ Glitera tetovējumi; ✓ Lielie ziepju burbuļi; ✓ Videosveiciens; ✓ SOS auklīte.