Noma, adresē Rīga

Drukāt

Zelta Saule, SIA

Vienības gatve 26A, Rīga, LV-1004
Telpu noma

Ziedu Gravas, SIA

"Ziedu Gravas", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

Zoohotel, mājdzīvnieku viesnīca

Krustpils 40A, Rīga, LV-1057
Labiekārtots suņu dresēšanas laukums, laukuma noma , īre.

Zvērināta advokāte - Jekaterina Barere

Emīlijas Benjamiņas 10 - 34, Rīga, LV-1050
Zvērinātas advokātes Jekaterinas Bareres sniegtie pakalpojumi:: ✓ laulības šķiršanas lietas – bērnu aizgādības un saskarsmes kārtības noteikšana, konsultācijas uzturlīdzekļu jautājumos, tajā skaitā arī uzturlīdzekļu piedziņa bijušā laulāta labklājības līmeņa nodrošināšanai; laulības laikā iegādātas kopmantas sadale; vienošanu sastādīšana starp laulātiem laulības šķiršanai ārpus tiesas procesā; ✓ administratīvie jautājumi (sodi un tml.), pieteikumu sastādīšana administratīvajā procesā – administratīvo aktu un iestādes faktiskās rīcības apstrīdēšana, pārstāvība administratīvajā tiesā; ✓ konsultācijas mantojuma lietās – likumiskā, testamentāra, līgumiskā mantošanas kārtība, atstumšana no mantojuma, mantojuma dalīšana starp mantiniekiem un citi; ✓ konsultācijas kriminālajos jautājumos, kā arī aizstāvība pirmstiesas izmeklēšanas laikā, kā arī tiesā; cietušo pārstāvība kriminālprocesā, kompensācijas pieteikumu sastādīšana; ✓ konsultācijas saistību tiesībās – līgumu sastādīšana un grozīšana, nomas, pirkuma, dāvinājuma, uztura, patapinājuma, piegādes līgumi; ✓ dažādu vienošanu, paskaidrojumu, iebildumu sastādīšana, citu procesuālu dokumentu sagatavošana iesniegšanai tiesā; ✓ juridisko personu apkalpošana – līgumi, pretenzijas, citu juridisko, ar saimnieciskas darbības organizēšanu saistīto jautājumu risināšana.

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43 - 4b, Rīga, LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

addPack Transport, SIA

Priedaines 35A, Rīga, LV-1029
viesnīcām, ar iespēju sagaidīt klientus personīgi, autonomas pakalpojumi ar vai bez šofera, mikroautobusa noma , , vieglās automašīnas noma .

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

eLizings.lv, SIA

Lāčplēša 51, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Oficiālais kredītu salīdzināšanas portāls - iespēja saimnieciskās darbības veicējiem un uzņēmumiem izvēlēties izdevīgākos finanšu risinājumus. Auto līzings, kredītu apvienošana, kredīts pret nekustamo īpašumu, auto kredīts, auto līzings, kredīts auto iegādei, kredīts pret auto, pārkreditācija uzņēmumiem un saimnieciskās darbības veicējiem.

healthstore.lv, internetveikals

Jūrmalas gatve 37H, Rīga, LV-1067
ārstu praksēm, dezinfekcijas līdzekļi, medicīniskais apģērbs, apģērbs ārstiem, ķirurģiskā veļa, cimdi, noma

inhalatori.lv, internetveikals

Jūrmalas gatve 37H, Rīga, LV-1067
Portatīvie Ultraskaņas inhalatori, Karsta tvaika inhalatori, Deguna skalotāji, Gaisa mitrinātāji, Inhalatoru noma

irauto.lv

Rožu prospekts 38A, Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Auto noma; vieglie auto
ZL.LV iesaka

mToilet, SIA

Pērles 18, Alderi, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "mToilet" piedāvā plašu mobilo risinājumu klāstu, kad runa ir par mobilitāti un komfortu jebkurā vietā. Mēs piedāvājam vairāk nekā tikai biotualešu, pārvietojamo žogu un konteineru nomu – mēs sniedzam risinājumus, kas jūsu projektam piešķir jaunu kvalitātes līmeni. Vai tas būtu grandiozs pasākums vai intensīvs būvprojekts, mūsu aprīkojums nodrošina gan funkcionalitāti, gan drošību, radot labvēlīgu vidi neatkarīgi no atrašanās vietas.

SIA "mToilet" pieejā dominē elastīgums un individuāla pieeja – mēs rūpējamies par visu, lai Jūs varētu pilnībā koncentrēties uz sava mērķa sasniegšanu, zinot, ka Jūsu vide ir sakārtota, droša un komfortabla. Ar "mToilet" jūs iegūsiet partneri, kas ir soli priekšā un vienmēr gatavs piedāvāt risinājumu, kas pārsniedz Jūsu cerības.

Mūsu pieeja ir vērsta uz maksimālu klientu apmierinātību – mēs saprotam Jūsu vajadzības un piedāvājam pielāgotus risinājumus, kas ļauj koncentrēties uz būtiskāko. Ar "mToilet" Jūsu projekts ne tikai noritēs bez aizķeršanās, bet arī izcelsies ar profesionālu izpildījumu un rūpīgi izplānotiem risinājumiem. Mēs radām ne tikai pagaidu risinājumus, bet arī ilgtermiņa partnerattiecības, kas balstītas uz uzticību un kvalitāti.

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40D, Rīga, LV-1083
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

officeday.lv, internetveikals

Rāmava, Liepu 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Kafijas automātu noma . Biroja tehnikas noma un tirdzniecība. Higiēnas preces. Biroja mēbeles., , kafijas aparātu noma , printeru noma , kopētāju noma , biroja tehnikas noma , pārtikas piegāde, uzkodu

rentalpark.lv

Dzirnieku 12, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Auto noma bez ķīlas, auto noma Mārupē, Babītē, Zolitūdē, Imantā, Pārdaugavā, Jūrmalā., Lēta mazlietotu auto noma , mašīnu īre. Ilgtermiņa noma . Nomas automašīnas.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze