Noteksistēmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Saules jumts, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Dakstiņprofili, Valcprofili, Bituma šindeļi, Dakstiņi, Betona dakstiņi, Māla dakstiņi, Viļņotās loksnes, Noteksistēmas

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
metāla jumta segumi, metāla jumti, jumta segumi cenas, jumta teknes, teknes, notekas, lietus ūdens noteksistēmas

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
komplektēšana, būvmateriālu piegāde, labas cenas, dūmvadu tirdzniecība, dūmvadi, skursteņi, lēti dūmvadi, noteksistēmas

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

AK Building Contractor, SIA

Volguntes 33a-12, Rīga LV-1046
Apraksts:

Visa veida kvalitatīvi jumta darbi. Valcprofili. Pieredzējuši speciālisti, kvalitatīvi, strādā visā valstī. Koka karkasa paneļu māju ražošana. Piedāvājam bezmaksas jumta apsekošanas un tāmēšanas pakalpojumus.

Būvlukss & Iļģuciems, SIA, Veikals

Dunduru 1, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu:

Uzņēmums darbojas no 2005. gada. Pašlaik mēs ražojam metāla jumtu segumu visus pamatelementus lokšņu veidā, dažāda profila papildus elementus un ūdens notekas. Piedāvājam dažāda veida dzelzsbetona un metāla izstrādājumus.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

City Climber Latvia, SIA

Rīga
Pakalpojumi::

Uzkopšanas pakalpojumi

✓ Logu un stikla konstrukciju mazgāšanas darbi ✓ Fasādes tīrīšanas darbi ✓ Jumtu, karnīžu, noteksistēmu tīrīšanas darbi ✓ Jumtu, karnīžu tīrīšana no sniega un lāstekām

Industriālais alpīnisms būvniecībā

✓ Starppaneļu šuvju hermetizācija ✓ Ēku, angāru, torņu fasāžu krāsošana ✓ Fasādes apmešanas un siltināšanas darbi ✓ Jumtu un angāru seguma maiņa, labošanas darbi, noteksistēmas montāžas un demontāžas darbi ✓ Citi renovācijas un remonta darbi augstumā

Citi darbi augstumā

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības darbi ✓ Labiekārtošanas darbi ✓ Saliekamo skursteņu montāža ✓ Tāmēšanas pakalpojumi ✓ Konsultācijas Apraksts:

Būvuzņēmuma ERBO pakalpojumi: būvniecība - dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, rekonstrukcija, remonts; jumtu rekonstrukcija, seguma nomaiņa, remonts; fasāžu atjaunošana, siltināšana, apdare; saliekamo skursteņu montāža; labiekārtošanas darbi - bruģēšanas darbi; akmeņu, dolomīta, ķieģeļu mūrēšana; sētu, žogu uzstādīšana un montāža; tāmēšanas pakalpojumi; konsultācijas.

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

GGBK, SIA

Rīgas 78, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un remontdarbiem – jumta logu montāža, noteksistēmu montāža, jumta remonts, strādājam ar jumta un metāla fasādēm.

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.

Foveol, SIA

Stacijas 30, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Foveol piedāvā: pvc logi, pvc durvis, žalūzijas, žalūziju uzstādīšana. Durvis, logi, metāla durvis, jumtu segumi, metāla jumtu segumi. Jūsu vēlmes, mūsu pieredze, kvalitāte un garantijas!

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības