Ogre, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 98a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Vīnogu stādaudzētava Skāduļi

"Skāduļi" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Z/S "Skāduļi": augstvērtīgi, ražīgi un izturīgi Siguldā audzēti vīnogu stādi. Vīnogu stādi, vīnogu stādu audzēšana. Konsultācijas vīnogu stādu audzēšanā. Aktinīdiju stādi, konsultācijas aktinīdiju stādu audzēšanā. Vīnogu dārza izveides procesā, pareizi izvēloties stādus, Jūs balvā iegūsiet aromātiskas ogas. Kvalitatīvi stādi kļūs par veiksmes avotu šajā lietā un dos iespēju izaudzēt savas neatkārtojamās un garšīgās vīnogas. "Skāduļu" saimniecībā ar stādu audzēšanu nodarbojas īsti profesionāļi ar ievērojamu pieredzi.

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

Dana, SIA, Ogres filiāle

Rīgas 10a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Dana, SIA, Rīgas filiāle

Kārļa Ulmaņa gatve 201, Rīga LV-1029
Apbedīšana, rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi, apbedīšanas piederumi, kapu rakšana, granīta pieminekļi, kapakmeņi. Apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē. Apbedīšanas pakalpojumi. Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis. Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana. Štrauss. Pilns apbedīšanas serviss,

Dana, SIA, Viļānu filiāle

Rīgas 5a, Viļāni, Rēzeknes nov. LV-4650
Kapu pieminekļu izgatavošana

Dana, SIA, Jēkabpils filiāle

Rīgas 141, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Ogre , Ikšķile, Jaunogre, Lielvārde, Sigulda, Ķegums, Mārciems, Titurga, Piņķi, Iecava, Mālpils, Stopiņi, Suži, Brīkalni, Dzirnuciems, Sunīši, Garkalne, Derumi, Daugmale, Ikšķile, Garciems, Mežvidi, Eimūri, Ogre

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Baldone, Piķurga, Saurieši, Vālodzes, Tīnūži, Sēja, Krimulda, Valdlauči, Daugavgrīva, Sarkandaugava, Ogre

Uro, SIA, Urologa konsultācijas

Bruņinieku 5 k.14, Rīga LV-1001
Apraksts:

Ambulancē „Uro” urologs un kardiologs pieejami katru darba dienu. Ārsti – urologi veic visa veida stacionārās uroloģiskas operācijas Rīgas 1. slimnīcā. Pieejama laparoskopija, lāzerķirurģija, visa veida mazinvazīva nierakmeņu ārstēšana, operācijas pie urīna nesaturēšanas u.c.

Uro, SIA, Urologa konsultācijas

Lakstīgalas 13, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Urologa konsultācijas, urīnceļu slimību ambulatora izmeklēšana un ārstēšana, nierakmeņu slimība, prostatas slimības, urīnceļu infekcija, neauglība, sonogrāfija, endoskopiska izmeklēšana, biopsija, urodinamika, valsts apmaksātas un pacienta apmaksātas konsultācijas. Urologs, uroloģija. SIA "Uro", Tālivalža 2a, Rīga. Urofloumetrija,

Autests, SIA, Administrācija

Antenas 2, Rīga LV-1004
Apraksts: Auto tehniskā apskate, motociklu tehniskā apskate. CSDD. Rīga

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!