Osta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Darbojamies visā Latvijas teritorijā!
Struktoru 14, Rīga LV-1039
SERVAL, SERVAL mežizstrāde un mežsaimniecība, mežizstrāde, mežizstrādes pakalpojumi, mežsaimniecība, mežsaimniecības darbi, labiekārtošana, labiekārtošanas darbi, būvniecība, būvniecības darbi, Pilns mežizstrādes cikls, meža izstrāde, cirsmu izstrāde, meža sagatavošana ciršanai, meža sagatavošana zāģēšanai, cirsmu ierīkošana,

Dzintari, apartamenti

Meža 41, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesnīca Dzintarjūra ir viena no lielākajām viesnīcām Ventspils centrā. Naktsmītne atrodas pastaigas attālumā no Reņķa dārza, vecpilsētas, Ostas ielas promenādes un Olimpiskā centra Ventspils. Katrā viesnīcas numurā ir televizors, bezmaksas WiFi un vannas istaba ar dušu. Viesnīcā tiek nodrošināta diennakts reģistratūra un veļas mazgātavas pakalpojumi. Iespēju klāstā ietilpst bezmaksas privātā autostāvvieta. Naktsmītne atrodas 1,5 km attālumā no pludmales, kurai ir piešķirts Zilā karoga sertifikāts.

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Produkti un pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Lauksaimniecības pakalpojumi ✓ Lauksaimniecības produkti ✓ Graudu pārstrāde Par uzņēmumu:

Mēs esam vieni no vadošajiem lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs un Eiropas Savienībā. Līderis graudu pārvadājumos Latvijā, organiskā mēslojuma, pārtikas un lopbarības produktu ražotājs – sertificēts daudznozaru uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. 

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

Venta Transports, SIA

Saules 131a, Ventspils LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Kokmateriālu un šķeldas transportēšana ✓ Loģistikas pakalpojumi ✓ Ostas kravas transportēšana ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi ✓ Šķidro kravu pārvadājumi ✓ Ekspress kravu piegāde Par mums::

SIA "Venta Transports" nodarbojas ar kravu pārvadājumiem. Pārvadājam dažādus materiālus - kokmateriālu un šķeldas transportēšana. Loģistikas pakalpojumi visā Latvijas teritorijā un Eiropas Savienības teritorijā. Ostas kravu pārvadājumi, šķeldas transportēšana, kūdras transportēšana, graudaugu transportēšana, beramo kravu pārvadājumi, šķidro kravu pārvadājumi, negabarīta kravu pārvadājumi, ekspress kravu piegāde

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
Mežizstrādes tehnikas un aprīkojuma tirdzniecība, serviss, remonts, rezerves daļas: jauni un lietoti harvesteri, forvarderi, augsnes sagatavošanas frēzes, meža mērinstrumenti, pretslīdēšanas ķēdes, kāpurķēdes, šķeldotāji, mežtehnikas (meža tehnikas) operatoru apmācības, preču zīmes: John Deere, BRACKE FOREST, LOGLIFT, OFA, OLOFSFORS,

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
Pakalpojumi: ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Kuģu aģentēšana ✓ Muitas brokeru pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi

 

Ekspedēšana visaugstākajā līmenī:

Maksimālā efektivitāte, augstas kvalitātes pakalpojumi un jūsu kravas drošības garantija

Par mums:

SIA "Ferro Terminal" dibināts 2005. gadā Liepājā, Liepājas ostas teritorijā.  Mūsu uzņēmums specializējas beramu, ģenerālu un gabalainu kravu pārkraušanā un apstrādē. Mūsdienās mēs galvenokārt sadarbojamies ar uzņēmumiem, kuri veic ferosakausējumu pārkraušanu. Kā jau zināms, šādas kravas ir “kaprīzas” un ir nepieciešama lielāka uzmanība attiecībā uz pārkraušanas kvalitāti un drošību. Lai nodrošinātu pakalpojumu maksimālo efektivitāti un kvalitāti, lai nodrošinātu kravas drošību, sadarbojamies ar neatkarīgām survejeru kompānijām. Mums ir unikāla iespēja izmantot neaizsalstošu ostas akvatoriju. Mēs nodrošinām maksimālu efektivitāti un drošību, strādājot ar Jūsu kravām.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Miera osta,

Dzirnavu iela 70 – 1, Rīga, LV-1050
Informācija no uzņēmumu reģistra

Osta 4,

Ostas iela 4, Liepāja, LV-3405
Informācija no uzņēmumu reģistra

Biznesa osta,

Mednieku iela 8, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
likvidets

Irbes osta,

"Buki", Lielirbe, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3601
Informācija no uzņēmumu reģistra

Osta-serviss, SIA

Kalnciema iela 81 – 21, Rīga, LV-1046
Informācija no uzņēmumu reģistra