Pārtika, adresē Rīga

Drukāt

Transport Partners, SIA

Brīvības gatve 224b, Rīga LV-1039
Kravu pārvadājumi Latvijā, Baltijā. Eksporess sūtījumu un kravu piegāde, Sūtījumu piegādes B2B segmentā ar paaugstinātu drošību pārvadājuma laikā, High-value kravu pārvadājumi, Bīstamo kravu pārvadājumi, ADR, Pārtikas un citu sūtījumu piegādes ar temperatūras režīmu, Gāzes balonu piegādes rūpnīcām, medicīnas iestādēm un mājsaimniecībām,

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Suņu barība, kaķu barība, kaķu gultiņas, каķu mājas, lielas kaķu mājas,finiera kaķu mājas, kaķu smiltis, suņu guļvietas, ortopēdiskā gulta suņiem, memory putu matracis, dzivnieku aprūpes preces, tālvadības dresūras sistēmas, Iebūvējamās durvis, bļodas, barotavas, ūdens un barības dozatori, aksesuāri suņiem, preces suņiem - rezerves daļas,

fon REKE vet, SIA

Raiņa 104, Jūrmala, LV-2016
Veterinārā klīnika, Terapija, Dzīvnieku klīniskā izmeklēšana, Ārstēšanas nozīmēšana, Hronisku pacientu kontrolēšana, Ķirurģija, Kastrācija, Mīksto audu ķirurģija, Vēdera dobuma ķirurģija, Zobārstniecība, Vakcinācija, Mutes dobuma sanācija, Zobu raušana, Mikročipēšana, reģistrēšana, zooveikals

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Apraksts:

"4 gadalaiki" ir mūsdienīgs un stilīgs apģērbu un aksesuāru veikals, kurš piedāvā augstas kvalitātes modes izvēli visiem četrām sezonām. Mūsu veikals ir vieta, kur katrs var atrast savu unikālo stilu, neatkarīgi no tā, vai esat ieinteresēts ikdienas apģērbā, sporta tērpos vai eleganta vakara izskatā.

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

Ahh-meat, SIA

Rīgas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par kafejnīcu:

SIA "Ahh-meat" - kafejnīca Valmierā, ceļojums Turcijas garšu pasaulē! Izbaudi turku baklavu ar aromātisko tēju vai nogaršo Pide ar kapātu balto buļļu gaļu! Perfekto garšu salikumu atradīsi tieši šeit!

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Bērnu rotaļlietas. Bērnu preces. Bērnu preču tirdzniecība. Bērnu drēbes, drēbītes, Bikses mazuļiem, bērniem, bodiji ar garām piedurknēm, bodiji ar īsām piedurknēm, bodiji bez piedurknēm, džemperi, jaciņas, kostīmi, guļammaisi, bērnu, bērniem, Jaciņas, Jaundzimušo dūraiņi, Komplekti no 2 daļām, Komplekti no 3-daļām, komplekti no 4-daļām,
ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Sporta, pārtikas un uztura bagātinātāji jebkuram vecumam un gaumei! Milzīga produktu izvēle veselībai, sportam, spēkam un dzīves enerģijai, jūsu mērķu sasniegšanai!

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

Napoleons konditoreja, SIA Napalion

Dzirciema 70, Rīga LV-1055
Apraksts: Pēc vecmāmiņas receptēm ceptas tortes, kliņģeri un bulciņas. Konditorejas izstrādājumus ražojam un tirgojam Dzirciema ielā Rīgā.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Garšeigs, SIA

Murjāņu 91, Rīga LV-1064
Apraksts:

Kebanīca Juglā, kurā bez kebabiem var nobaudīt arī citas uzkodas, piemēram, kraukšķīgas falafela bumbiņas ar mīkstu viducīti, sīpolu gredzenus vai saldās buļbas jeb batātes, to visu papildinot ar paštaisītām mērcītēm – mango, ķiploku, zaļumu vai aso.

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Svētā Jāņa palīdzība, dienas aprūpes centrs Mazā Saulessvece

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ bērnu aprūpe ✓ asistēšana pašaprūpē ✓ izzinoša brīvā laika pavadīšana ✓ dažādu speciālistu konsultācijas ✓ fiziskās aktivitātes ✓ radošās un interešu nodarbības Dienas aprūpes centrs:

Pakalpojumu nodrošinām vasaras periodā, no 1. jūnija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Piedāvājam sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem un/vai psihiskiem traucējumiem, vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim