Pārvietošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

VCG ekspertu grupa, SIA, Rīgas centra birojs

K.Barona 31, Rīga, LV-1011
Nekustamā īpašuma, dzīvokļu, nedzīvojamo telpu, dzīvojamo māju, ēku, zemesgabalu, komercēku vērtēšana visā Latvijas teritorijā. Rūpnieciskās apbūves objektu, mežu vērtēšana. Vērtēšana kredītu saņemšanai. Vērtējumus atzīst vadošajās Latvijas komercbankās. Mantisko ieguldījumu vērtēšana iesniegšanai LR Uzņēmumu reģistrā, (Līva

EPE auto, SIA Auto evakuācija Kurzemē

Vakara 3, Skrunda, Kuldīgas nov. LV-3326
Apraksts:

"EPE Auto" piedāvā dažādus autoevakuatora pakalpojumus: tehniskā palīdzība uz ceļa, automašīnu evakuators, auto transportēšana, SOS, riepu remonts, riepu serviss un maiņa. Traktortehnikas un citas lauksaimniecības tehnikas transportēšana/pārvietošana līdz 10 tonnām.

Kravas taksometrs.lv

K.Valdemāra 111, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi Latvijā ✓ Kravu pārvadājumi Eirpoā ✓ Pārvākšanās ✓ Pasažieru transports ✓ Transporta pakalpojumi Kravu pārvadājumi:

SIA "Kravas taksometrs" piedāvā kravas taksi jebkurai dzīves situācijai. Ja jums nepieciešams veikt nelielus kravu pārvadājumus vai nestandarta kravas pārvadājumus, mēs varam piedāvāt kravas taksi, lai nogādātu kravu jums nepieciešamajā vietā. Varam piedāvāt ātrus izpildes termiņus, pateicoties mūsu plašajam autoparkam.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Prolux, SIA, Profesionālā tehnika

Strādājam daļēji no mājām, daļēji klātienē.
Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Prolux piedāvā pilnu projekta ciklu - tehnoloģijas izstrādi, projektēšanu, piegādi un uzstādīšanu, garantiju un pēcgarantijas servisu profesionālajām virtuves iekārtām un aprīkojumam, kā arī profesionālajām veļas mazgājamām iekārtām un aprīkojumam.

HelpToWay, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Mazā Rencēnu 1, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa ✓ Akumulatora uzlāde un dzinēja iedarbināšana ✓ Degvielas uzpilde jebkurā vietā ✓ Izvilkšana no grāvjiem ✓ Autoservisa pakalpojumi ✓ Autoevakuācija visā Eiropas Savienibā ✓ Zvani tūlīt strādājam 24/7 Par mums:

Rīga un visa Latvija - iespēja visu diennakti - evakuatora pakalpojumi. Jebkura veida auto evakuācija. Ar bloķētiem riteņiem, ar bloķētu ātrumkārbu, ar izlādētu akumulatora bateriju. Iespēja pārvest vieglos auto, minivenus, mirkroautobusus, par izdevīgam cenām un labākajiem tarifiem. Iespējama arī speciālo tehniku un celtniecības tehnikas evakuācija.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Mājas aprūpe, SIA

Ernestīnes 24-2, Rīga LV-1046
SIA “Mājas Aprūpe” ir sociālais uzņēmums, kas nodrošina:: ✓ konsultāciju laikā novērtējam klienta situāciju un nepieciešamo atbalstu ✓ sniedzam aprūpi un palīdzību mājas darbos, rūpējoties par klienta labsajūtu ✓ pēc nepieciešamības nodrošinām ar tehniskajiem palīglīdzekļiem, kas atvieglo pārvietošanos ✓ pielāgojam māju vidi cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem ✓ nodrošinām transporta pakalpojumus ratiņkrēslā sēdošiem cilvēkiem

Baltic Pork, SIA

"Krastmalas" , Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Cūkkopība ✓ Sivēnu un cūku tirdzniecība ✓ Nobarojamo cūku vairumtirdzniecība ✓ Graudu iepirkšana ✓ Organiskais mēslojums ✓ Biogāzes ražošana Cukkopības uzņēmums:

SIA BALTIC PORK ir dibināts 2000. gadā un 2001. gadā uzsāka savu darbību cūkkopības nozarē, kad padomju laiku cūku fermā “Krastmalas”, Siguldas novada Allažu pagastā sākās pirmo SIA BALTIC PORK cūku audzēšana.

Cūku audzēšanas komplekss “Krastmalas” ir kļuvis par vienu no modernākajiem cūku audzēšanas kompleksiem Latvijā, kas nodrošina pilnu cūku audzēšanas ciklu no sivēna dzimšanas līdz nobarošanai, un kurā vienlaikus var uzturēties 20 tūkstoši cūku. Savukārt 2012. gadā darbību uzsāka SIA BALTIC PORK no jauna uzbūvētais cūku audzēšanas komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur modernā un jaunā fermā tiek audzētas 12 tūkstoši nobarojamās cūkas.

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Riepas un diski Jēkabpilī: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Riepu maiņa un remonts ✓ Riepu uzglabāšana ✓ Alumīnija un dzelzs diski ✓ Auto disku remonts

DIENNAKTS EVAKUATORA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

✓ Pasažieru transportēšana līdz 6 ✓ Renault Master 1.8 t nolaižamā platforma 5x2.5 m ✓ Volkswagen LT 2.5 t hidrauliskā platforma 5x2.10 m ✓ Mercedes Atego 4 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ MAN 7 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ Manipulators 3.5 t

TransElekt, SIA, Autoevakuators24

Pilskalna 5a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts: TransElekt, SIA - uzticama un droša diennakts auto evakuācija Valmierā un Vidzemes apkaimē.  Sadarbojamies ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām. Ierodamies ātri un atrodam risinājumus jebkurā situācijā - tai skaitā varam transportēt ne vien jūsu vieglo automašīnu, mikroautobusus, motociklus, bet arī kravas auto, nodrošināt būvniecības tehnikas transportēšanu, kokmateriālus un visu citu, ko iespējams uzlikt uz auto vedēja platformas. Mūsu modernais aprīkojums ļauj mums pārvietot arī stipri sistus auto, ar bloķētiem riteņiem, bez atslēgām, varam izvilkt no grāvjiem, purviem, pļavām. Transporta pakalpojumi, kravu pārvadājumi, birstošās kravas, pašizgāzēja pakalpojumi. Bāzes vietas Smiltenē un Gulbenē, pakalpojumus sniedzam pa visu Eiropu.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

AV & K, SIA

Uzvaras prospekts 23, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Autoevakuatora pakalpojumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā. Ķekava, Rīga, Vidzeme, Latvija, Rīgas rajons, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

Balt Load, SIA, Stropes, troses, ķēdes

Aisteres 6, Rīga LV-1007
Apraksts: Celšanas aprīkojums, stiprināšanas aprīkojums. Pārvietošanas aprīkojums Rīga.