Pašizgāzēji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Pašizgāzēji piekabināmie miglotāji. Rabe, CLAYDON. KRAMER riteņu iekrāvēji., Pašizgāzēji . Lopbarības smalcinātāji. Meža traktori un aprīkojums.

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
mikroautobusi, pārdod mikroautobusu, tenta piekabes, refrižeratori, refrižeratoru piekabes, konteineru vedēji, pašizgāzēji

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Autoceltņi, (autoceltnis). Noma. Autoceltņa un autogroza pakalpojumi. Auto celtnis, autogrozs, auto grozs, pacēlājs, autopacēlājs. Autoceltņa pakalpojumi, autokrānu noma, celtniecības tehnikas noma, celtniecības mašīnu noma, būvniecības aprīkojums, autoceltnis 20 tonnas, autoceltnis 30 tonnas, 20 t, 30 t. Iekraušanas un izkraušanas

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Saldus

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Rīgas 259, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

Kida, SIA

"Mūri" , Stalbes pagasts, Cēsu nov., LV-4151
Pakalpojumi:: ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Dēļi ✓ Latas ✓ Līstes ✓ Koka paletes ✓ Grants tirdzniecība ✓ Smiltis ✓ Melnzeme ✓ Ekskavatora pakalpojumi Par mums:

SIA "KIDA" uzņēmuma nodarbošanās - kokapstrāde, zāģmateriāli, grants, smilts, melnzeme un to tirdzniecība Valmierā, Limbažos, Cēsīs, Umurgā, Stalbē, Straupē.

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

AR, SIA

"Rasas" , Skultes pagasts, Limbažu nov. LV-4025
Pakalpojumi: ✓ Ceļu izbūve ✓ Ēku demontāža ✓ Labiekārtošana ✓ Dīķu rakšana ✓ Zemes līdzināšana ✓ Smilšu piegāde ✓ Šķembu piegāde ✓ Melnzemes piegāde Apraksts:

Mūsu uzņēmums sniedz ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumus dažādiem būvniecības un nojaukšanas darbiem. Mūsu ekskavatori ir aprīkoti ar piederumiem, piemēram, kausiem, āmuriem un satvērējiem, lai veiktu rakšanas, greiderēšanas un nojaukšanas darbus. Mūsu pašizgāzēji ir pieejami dažādos izmēros, lai transportētu tādus materiālus kā netīrumi, grants un gruveši uz un no darba vietām. Mūsu pieredzējušie operatori ir kvalificēti droši un efektīvi pabeigt projektus laikā un budžeta ietvaros. Papildus mūsu ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumiem mēs piedāvājam arī būvlaukuma sagatavošanas pakalpojumus, piemēram, zemes attīrīšanu, greiderēšanu un rakšanu. Mēs strādājam ar plašu klientu loku, tostarp darbuzņēmējiem, izstrādātājiem un valsts aģentūrām. Mūsu profesionāļu komandai ir nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai risinātu jebkura veida projektus, lielus vai mazus. Mēs arī piešķiram prioritāti drošībai un ievērojam visus nozares noteikumus un vadlīnijas, lai nodrošinātu mūsu darbinieku un sabiedrības drošību.

Arilans, SIA

Ulbroka, Dauguļu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.