Pacēlāji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

TN Koki, bīstamo koku zāģēšana

Valmiermuiža, Tālivalža 10, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Arborists, arboristu pakalpojumi, koku zāģēšana, bīstamo koku zāģēšana, koku kopšana, koku apzāģēšana, koku ciršana, arboristi Vidzeme, tnkoki, arborists Valmiera, bīstamo koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi, koku zāģēšana, jumtu tīrīšana, bīstamo koku novākšana, zaru zāģēšana, sauso zaru zāģēšana, zāģēšanas pakalpojumi grūti pieejamās

ALTER AL, SIA, aprīkojums invalīdiem, nomas punkts-veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Valkas 3, Daugavpils, LV-5417
Medicīniskās, funkcionālās gultas, kruķi, spieķi, riteņkrēsli, invalīda krēsli, tualetes krēsli, rolatori. Staigāšanas rāmji. Tirdzniecība, noma, īre. Pretizgulējuma matrači, sēdekļi. Aprīkojums invalīdiem tualetē un vannasistabā. Invalīdu pacēlājs stacionārais un pacēlājs pa kāpnēm. Ortopēdiskās preces. Piegāde un apkalpošana

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Kokapstrādes produkti, baļķu atdalītāji, garinātāji, rampas, pakošanas iekārtas, līnijas, frēzes, konstrukcijas, konveijeru iekārtas, metāla malkas žāvēšanas kastes, metālapstrāde, pulvera krāsošana, kokapstrādes iekārtu ražošana, kokapstrādes iekārtu uzlabošana, kokapstrādes iekārtu mehanizācija, pneimatiskais moto pacēlājs,

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
detaļas, fortschritt detaļas, gaspardo detaļas, rasspe detaļas, salmu grābeklis, grābekļu zari, zāles pacēlāji

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
ZS Asaru krogs, auto remonts, serviss, auto sagatavošana TA, auto diagnostika, virsbūves remonts, ritošās daļas remonts, BOSCH diagnostika. Starptautiskie kravu pārvadājumi, vietējie kravu pārvadājumi, Līgatne. Kokvedēja pakalpojumi, pašizgāzējs, frontālais iekrāvējs, ekskavatora pakalpojumi. Sniega tīrīšana, sniega izvešana.

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
nojumes, tenta angārs, angāri, nojume cena, konsoļu plaukti, moduļu plaukti, noliktavas plaukti, Garāžas plaukti, metāla plaukti, metāla plauktu sistēmas, tenti, palešu plaukti, plauktu sistēmas, PVC angāri, akcijas plaukti, metāla plaukts, pasākumu telts, plauktu sistēmas.

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
potenciometriskie pedāļi, pedāļi, noslodze, pagrieziena leņkis, slodze, hidrauliskie pozicionieri, hidrauliskie pacēlāji
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Importa pārvadājumi, eksports, tranzīts, vietējie pārvadājumi, kravu pārvadājumu, kravu apdrošināšana, muitas brokeru pakalpojumi, noliktavu pakalpojumi, personīgo mantu pārvadājumi, salikto kravu pārvadājumi, kabotāžas pārvadājumi, ekspress kravu piegāde, kravu iekraušana un izkraušana, projektu loģistika, prāmju biļetes,

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Angava, SIA

Viļakas 18, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Instrumentu veikali "Angava".

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Logu Mazgāšanas Eksperti, SIA

Brīvības gatve 195, Rīga LV-1039
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

Jūrmalas riepu centrs, SIA, riepu serviss Jūrmalā

Raiņa 31, Jūrmala LV-2011
Plašs riepu serviss ar trīs pacēlāju vietām un ļoti plašu riepu piedāvājumu:

Mūsu servisā strādā zinoši, laipni meistari, kuri vienmēr cenšas rast klientam labāko riepu piedāvājumu. Šobrīd "Jūrmalas Riepu centrs" ir vadošais riepu tirgotājs Jūrmalā. Mūsu firmas mājas lapā www.riepucentrs.lv ir izveidots internetveikals, tādēļ mūsu popularitāte ir sasniegusi arī citas pilsētas Latvijā.

Vārtu sistēmas, SIA

Kuldīgas 39b-8, Rīga LV-1083
Produkcija:: ✓ Vārti ✓ Garāžu vārti ✓ Varti vārtu automātika ✓ Ātrgaitas ruļļu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Bīdāmie/ veramie vārti ✓ Drāšu/ stiepļu žogi ✓ Drošības sistēmas ✓ Koka žogi ✓ Metāla kaltie žogi Priekšrocības: Uzņēmumā darbojas profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi, piedāvājot klientiem vadošo sekciju paneļu izgatavotāju TeckenTrup (Vācija) sekciju vārtu pārdošanu un uzstādīšanu, un vārtu sastāvdaļas, ko piedāvā Torque Force (Nīderlande), kā arī automātiskās pievades "NICE" un "BFT", kas domātas ražošanas, garāžu, atveramajiem un atbīdāmajiem vārtiem. Rūpīgi izvēlētā produktu virkne ļauj mums piedāvāt klientiem produkciju ar augstiem tehniskajiem, ekspluatācijas un estētiskajiem rādītājiem. Piedāvājam pilna servisa apkalpošanu, sākot no projekta izstrādes līdz tā veiksmīgai realizācijai objektā, kā arī nodrošinām pilnu servisu garantijas laikā.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.