Parkets

Drukāt
Banner 1050x80

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Privātmāju, ēku būvniecība, Demontāžas darbi, Iekšdarbi, apdares darbi, remontdarbi, krāsošanas darbi. Ēku, fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana, Angāru betonēšanas darbi. Daudzstāvu dzīvojamo māju renovācija, siltināšana, ECO mājas, fasādes atjaunošana, Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana, Santehniskie  darbi,

Longor nami, SIA

Rīga
Celtniecība, pilna cikla celtniecība, būvniecība, ēku remonts, dzīvokļu remonts, demontāža, apdares darbi, iekšējā apdare, ārējā apdare, starpstāvu pārsegumu stiprināšana, grīdu ieklāšana, parketa remonts un pulēšana, fasādes darbi, fasādes siltināšana, sienu apmešana, sienu krāsošana, flīzēšana, ventilācijas uzstādīšana, sadzīves

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Parkets , lamināts, grīdas segumi, tepiķi, būvmateriālu tirdzniecība, būvkonstrukciju tirdzniecība, būvmateriāli, segumi, Armstrong Marmorette, Colorette PUR, Lentex, BEAUFLOR, Dabīgais linolejs, PVC, flīzes, lamināts, parkets

AU Trade, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības gatve 363, Rīga, LV-1024
Lamināts, ūdensizturīgs lamināts, parkets , parkets grīdām, grīdu parkets , vinila grīdas segumi, vinila, , 2 slāņu parkets .

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
Siltumnīcas, interneta veikali, tapetes, lamināts, žalūzijas jumta logiem, jumta logu žalūzijas, finieris, Būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības

Latbuv 1

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Fasādes darbi ✓ Ēku krāsošana ✓ Ēku restaurācija ✓ Māju un telpu remontdarbi ✓ Iekšdarbi ✓ Žogu remonts ✓ Angāru un noliktavu remontdarbi Apraksts:

Pieredzējušu būvnieku komanda paveiks pilna cikla būvdarbus no pamatiem  līdz atslēgai, Sniedzam konsultācijas par labākajiem celtniecības risinājumiem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Garantija paveiktajam, kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas- tās ir mūsu prioritātes. Sadarbībai atvērti.

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

Grīdas RM, SIA

A.Deglava 55-2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Pieredzējis grīdu meistars ar darba praksi ārzemēs, piedāvā grīdu darbus no A - Z. Kvalitatīvi, akurāti par pieņemamām izmaksām. Aicinām sadarbībā!

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar plaša spektra remontdarbu un būvniecības pakalpojumu sniegšanu. Spējam uzņemties un izpildīt darbu pēc augstiem standartiem sākot ar demolēšanu līdz fasādes remontam. Strādājam ar dažādiem materiāliem un piedāvājam materiālu sagādi.

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!

Gaišais ozols, kļava un osis; dzeltenīgais kastaņkoks, tīkkoks un olīvkoks; sārtā bumbiere, ķirsis, dienvidu alksnis - parketa dabisko toņu palete ļauj izvēlēties piemērotākos materiālus gan viendabīgam grīdas klājumam, gan inkrustācijām. Uzņēmumi piedāvā dažādas noslodzes masīvkoka un kārtainos parketa dēlīšus dzīvojamām un sabiedriskām telpām. Ja nepieciešams, var tikt veikta pilna parketa ieklāšana - sākot no pamatnes sagatavošanas, materiālu izvēles un ieklāšanas līdz tā apstrādei un uzkopšanai. Profesionāli parketa restauratori palīdzēs saglabāt vērtīgo parketu vēsturiskajās ēkās.