Parkets

Drukāt
Banner 1050x80

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Lapiņdiski, lameļdiski, lameļu diski, vēdekļveida diski, filca lameļu diski, dimanta diski, diski betonam, bruģim, pieminekļiem, ceļu būvei, bruģēšanai, ķieģeļiem, dakstiņiem, flīzēm, kārniņiem, apmetumam, diski asfaltam, dzelzsbetonam, granītam, fajansam, mūrim, grafitti noņemšanai, epoksīda noņemšanai, marmoram, akmenim, betona

Legno LL, SIA, krāsas, lakas

Duntes 11, Rīga LV-1013
MILESI lakas un krāsas. BORMA WACHS koksnes apdares materiāli mēbeļu restaurācijai, OVERMAT vaska eļļas. SIMALFA līmes mīksto mēbeļu, matraču, un krēslu izgatavošanai. FOLLMANN līmes. Lakas, krāsas, beices, eļļas, vaski, patinas un citi koksnes apdares materiāli, Materiāli zeltīšanai un mēbeļu restaurācijai. PVA līmes, līmes mīksto mēbeļu un

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
Soudal montāžas putas. Pistoļu putas. Līme putuplastam, putoplastam, jumta klājumu materiāli, Fix All līmes, akrila hermētiķi, Latvijā sertificētas ugunsdrošās putas, Latvijā sertificēti ugunsdrošie hermētiķi, silikons, silikoni, vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, logu montāžas produkti. SOUDAFOAM, Soudaseal. Pareiza, siltā logu

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
ventilējamās fasādes, montāžas sistēmas, grīdas segumi, keramikas granīts, mozaīka, klinkers, lamināts, parkets

NORD GROUP, SIA

Vestienas 20, Rīga LV-1035
Māju būvniecība; iekšdarbi; māju un biroju remonts; grīdas segumu ieklāšana; linoleja un paklāju ieklāšana; lamināta ieklāšana; telpu pārbūve; krāsošanas darbi mājā un birojā; grīdu, sienu, griestu izlīdzināšana; darbi ar regipsiem (ģipškartonu); pamatu ierīkošana; santehnikas darbi; būvniecības tāmju

Longor nami, SIA

Rīga
Celtniecība, pilna cikla celtniecība, būvniecība, ēku remonts, dzīvokļu remonts, demontāža, apdares darbi, iekšējā apdare, ārējā apdare, starpstāvu pārsegumu stiprināšana, grīdu ieklāšana, parketa remonts un pulēšana, fasādes darbi, fasādes siltināšana, sienu apmešana, sienu krāsošana, flīzēšana, ventilācijas uzstādīšana, sadzīves

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Parkets , lamināts, grīdas segumi, tepiķi, būvmateriālu tirdzniecība, būvkonstrukciju tirdzniecība, būvmateriāli, segumi, Armstrong Marmorette, Colorette PUR, Lentex, BEAUFLOR, Dabīgais linolejs, PVC, flīzes, lamināts, parkets

AU Trade, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības gatve 363, Rīga, LV-1024
Lamināts, ūdensizturīgs lamināts, parkets , parkets grīdām, grīdu parkets , vinila grīdas segumi, vinila, , 2 slāņu parkets .

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Latbuv 1

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Fasādes darbi ✓ Ēku krāsošana ✓ Ēku restaurācija ✓ Māju un telpu remontdarbi ✓ Iekšdarbi ✓ Žogu remonts ✓ Angāru un noliktavu remontdarbi Apraksts:

Pieredzējušu būvnieku komanda paveiks pilna cikla būvdarbus no pamatiem  līdz atslēgai, Sniedzam konsultācijas par labākajiem celtniecības risinājumiem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Garantija paveiktajam, kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas- tās ir mūsu prioritātes. Sadarbībai atvērti.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

FIA, SIA

Rīga
Apraksts:

Esam profesionāls grīdu segumu ieklāšanas, apdares uzņēmums, kas darbojās no 2012. gada un specializējas augstas kvalitātes grīdas segumu risinājumos kā dzīvojamām ēkām, tā kemercēkām. Mūsu komanda veic katram klientiem vislabāko servisu, sākot no konsultācijām, materiālu piedāvāšanu, beidzot līdz ieklāšanai un apkopei.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Grīdas RM, SIA

A.Deglava 55-2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Pieredzējis grīdu meistars ar darba praksi ārzemēs, piedāvā grīdu darbus no A - Z. Kvalitatīvi, akurāti par pieņemamām izmaksām. Aicinām sadarbībā!

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: SIA ''Velve M.S. Tehnoloģijas" piedāvā augstākās kvalitātes materiālus gan privātpersonu, gan profesionālu būvnieku vajadzībām, kā arī valsts mēroga hidrotehnisko būvju būvniecībā nepieciešamos būvmateriālus. Kopš 1999. gada SIA "Velve M.S. Tehnoloģijas" ir pasaulē pazīstamās būvniecības sauso maisījumu un būvķīmijas ražotājkompānijas MAPEI S.p.A., kā arī POLYGLASS S.p.A. hidroizolācijas materiālu oficiālais pārstāvis Latvijā.
Gaišais ozols, kļava un osis; dzeltenīgais kastaņkoks, tīkkoks un olīvkoks; sārtā bumbiere, ķirsis, dienvidu alksnis - parketa dabisko toņu palete ļauj izvēlēties piemērotākos materiālus gan viendabīgam grīdas klājumam, gan inkrustācijām. Uzņēmumi piedāvā dažādas noslodzes masīvkoka un kārtainos parketa dēlīšus dzīvojamām un sabiedriskām telpām. Ja nepieciešams, var tikt veikta pilna parketa ieklāšana - sākot no pamatnes sagatavošanas, materiālu izvēles un ieklāšanas līdz tā apstrādei un uzkopšanai. Profesionāli parketa restauratori palīdzēs saglabāt vērtīgo parketu vēsturiskajās ēkās.