Pasākumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Komfortabli autobusi, ērti autobusi, autobuss, autobusi, mikroautobusu noma, braucieni pa Latviju, braucieni pa Baltiju, braucieni pa Eiropu, braucieni autobusos, mikroautobusi, mikroautobuss ar vadītāju, mikroautobuss bez vadītāju, autobusu noma, auto īre, autobusi skolēnu ekskursijām, lēti autobusi, auto noma, autobusu īre,

Radi, SIA, atpūtas viesu nams - viesnīca pie Cieceres ezera

"Radi" , Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Semināri, pasākumi , semināru, konferenču telpas. Korporatīvie pasākumi . Semināru zāle. Kotedžas.

Sunrise, kafejnīca, SIA Ravilos

18.novembra 204, Daugavpils LV-5417
Banketi, svētku organizēšana. Galdu klāšana jubilejām, bērēm, dzimšanas dienām, vārda dienām, kāzām, kristībām, izlaidumiem līdz 100 personām. Banketu apkalpošana Daugavpilī. Korporatīvo pasākumu apkalpošana. Brokastis. Pusdienas. Ēdināšana. Bēru mielastu organizēšana. Svētku, svinību, banketu organizēšana. Banketu zāles. Telpas

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
aromterapija, aromterapeite, aromdiagnostika, aromdiagnostikas tests, dziedniecība, vibrāciju medicīna, ēteriskās eļļas, psihoemocionālais stāvoklis, psihoemocionālās traumas, darbs ar zemapziņu, dusmas, agresija, trauksme, skumjas, stress, nogurums, nespēks, depresija, bezmiegs, bailes, galvassāpes, muskuļu sāpes, sievišķā

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Pils 2 lielās zāles, (2 x 100 m2) banketiem, prezentācijām, kāzām, romantiska atpūta divatā, romantiska atpūta, telpas korporatīviem pasākumiem, semināru telpas, telpas semināriem, svinībām, jubilejām, (līdz 200 pers. semināriem, (līdz 140 pers. Banketi, bankets. Kāzas. Semināri, seminārs. Ainavu parks, tūrisma pakalpojumi, pils parks,

Līgas Floristika, SIA

Tērbatas 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Līgas floristika Valmierā. Floristika, floristikas materiāli, dāvanas, pērles, pērlītes, dāvanu papīrs, lentes, lentītes, spalvas, materiāli dekorēšanai, dāvanu kastītes, putuplasta izstrādājumi, saiņojamie materiāli Valmierā. Helija baloni un to piepūšana. Dekoru noma, no foto stūrīša līdz kazu galdam. Svečturi, likturi, spuldžu virtenes, arkas, stikla trauki, karodzini.

ZL.LV iesaka

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

NIKNĀS LAIVAS

Baznīcas 32, Liepāja, LV-3401
Kāpēc izvēlēties Niknās laivas?:

Mēs vēlamies, lai laivu brauciens Tev paliktu atmiņā kā komfortabls un bezrūpīgs piedzīvojums, tāpēc piedāvājam Tev pilnībā aprīkotu kajaku. Tavām ērtībām piedāvājam Vista Expedition kajakus ar regulējamiem mīkstiem sēdekļiem ar nolokāmu atzveltni, regulējamiem kāju balstiem, ergonomiskiem rokturiem nešanai, drenāžas korķi, iekšējiem peldspējas blokiem, integrētiem dzērienu turētājiem un viegli noslēdzamu mantu glabātuvi.

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes" , Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

Ābols, kafejnīca

Jāņkalna 48a, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: Kafejnīca "Ābols". Banketu galdu klāšana. Pasūtījumi.

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58a, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Vidzemes kubls

"Pēterēni" , Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas.:

Piepūšamās atrakcijas ir lielisks veids kā izklaidēt un iepriecināt bērnus svētkos. Piepūšamās atrakcijas ir tas, kas piešķirs Taviem svētkiem pievienoto vērtību. Piepūšamās atrakcijas nodrošinās neaizmirstamus svētkus Tev un Taviem bērniem. Šobrīd Vidzemes Kubla klāstā ir piecas dažādu izmēru piepūšamās atrakcijas:

✓ ZIBENS MAKVĪNS, ✓ TEMATISKĀ ATRAKCIJA, ✓ FROZEN, ✓ ŪDENS ATRAKCIJA, ✓ MINIONS.

Policijas akadēmija 98, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Restorāns ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: gardas maltītes restorānā vai vasaras terasē, biznesa pusdienas, svētdienas vēlās brokastis / brunch, dzīvās mūzikas vakarus, banketus, seminārus, korporatīvos pasākumus, izbraukuma tirdzniecība, telpu nomu, ēdienus ar SierŠtelle sieru, ekskursiju SierŠtelle ražotnē un grupu ēdināšanu.

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

Kafejnīca GAMMA, banketu galdu klāšana

"Sapnīši" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Apraksts: Ēdināšana Lielvārdē, Ogrē, Ķegumā. Galdu klāšana izbraukumos. Banketu apkalpošana. Ēdienu piegāde. Lielvārde, Ogre, Ķegums. Izbraukuma banketi 80 km rādiusā ap Lielvārdi.

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Viesu nams "Bērzkalni" - tā ir vieta, kur satikties. Satikties ar draugiem, radiem, darba kolēģiem un biznesa partneriem, vieta, kur atgriezties atkal un atkal! Būsiet mīļi gaidīti! Viesu nams "Bērzkalni" piedāvā iespēju jauki pavadīt nedēļas nogali omulīgās istabiņās, kā arī atpūsties pirtī ar baseinu. Viesu namā pieejama arī trenažieru zāle. Piedāvājam arī iespēju gardi paēst mūsu kafejnīcā. Viesu namu iespējams iznomāt pasākumiem lielākām kompānijām - svinībām, kāzām, bērēm un citiem pasākumiem.

Gaco, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

Uzņēmums "Gaco" nodarbojas ar pasākumu tehnisko nodrošinājumu. Iznomājam gaismas un skaņas aprīkojumu koncertiem un citiem pasākumiem. Iznomājam arī dažādas skatuves konstrukcijas, lai nodrošinātu pasākuma tehniskās daļas veiksmīgu noriti.