Pasākumi, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kopēšana, pavairošana, kopēšana Rīgā, kopēšanas darbi, kopēšanas, pakalpojumi, diennakts kopēšana, diennakts kopēšanas darbi, pavairošanas darbi, dokumentu kopēšana, lielformāta kopēšana, lielformāta melnbaltā kopēšana, lielformāta krāsainā kopēšana, melnbaltā kopēšana, krāsainā kopēšana, dokumentu printēšana, printēšana,

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Floristic studio, SIA

Avotu 52, Rīga, LV-1009
Apraksts:

Ziedu veikals "Floristic Studio" specializējas ziedu kompozīcijās - veidojam un gatavojam ziedus dažādiem pasākumiem. Izveidosim ziedu kompozīcijas kāzām, bērēm, skatuvēm un citām vajadzībām. Pieejams plašs ziedu klāsts un garantējam apmierināt jebkuru gaumi.

Express Travel, ceļojumu birojs

Lāčplēša 13, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Express Travel" tūrisma nozarē darbojas kopš 1999. gada. Organizē pilna servisa atpūtas ceļojumus, sporta braucienus, mācību ceļojumus, kā arī svarīgāko sporta pasākumu apmeklējumus. Korporatīvo klientu nodaļa organizē biznesa braucienus, kas ļauj vienkāršot un optimizēt biznesa klientu apkalpošanas procesu, taupot uzņēmumu laiku un līdzekļus.

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika
ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Apraksts: Auto noma biznesam un atpūtai Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī, kā arī visā pasaulē - 105 valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: Transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Rakstiskās tulkošanas pakalpojumi:: ✓ vispārīgi un specializēti rakstiskie tulkojumi ✓ notariāli apliecināti tulkojumi ✓ tekstu gramatiskā un stilistiskā uzlabošana (korektūra) ✓ redaktūra ✓ tekstu adaptācija un radošu tekstu sagatavošana (copywriting) ✓ mājaslapu tulkošana un lokalizācija ✓ programmatūras lokalizācija ✓ audio un video failu lokalizācija ✓ GoogleAds un SEO tulkojumi ✓ digitālā mārketinga satura lokalizācija ✓ e-mācību satura un risinājumu lokalizācija ✓ neironu mašīntulkošana ✓ tekstu grafiskā apstrāde – DTP ✓ subtitrēšana  ✓ video satura dublāža ✓ tehniskā tulkošana ✓ interneta veikala tulkošana

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

''EUROCASH1'', SIA

Citadeles 8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Biroju apsardze; ✓ Mājokļa apsardze; ✓ Fiziskā apsardze; ✓ Individuālo seifu noma; ✓ Drošības sistēmu montāža un apkalpošana; ✓ Tehnisko risinājumu izstrāde; ✓ Video novērošanas sistēmas; ✓ Tehniskās apsardzes sistēmas; ✓ Piekļuves kontroles sistēmas; ✓ Ugunsdrošības sistēmas; ✓ Attālinātā objektu video novērošana; ✓ Bezvadu drošības risinājumi.

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70-2, Rīga LV-1011
Apraksts: Dizaina izstrāde un maketēšanas pakalpojumi. Nodrukāsim ātri un kvalitatīvi: ofseta vai digitālā druka, sietspiede, kopēšana un pavairošana, pēcapstrādes pakalpojumi.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Theo-Astra, Zīlēšanas salons

Miera 10, Rīga LV-1001
Par mums:

Theo-Astra sniedz zīlēšanas un pareģošanas pakalpojumus. 

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.