Pasākumu organizēšana atribūtika, adresē Ogre

Drukāt
Banner 1050x80
1

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

2

Kāpēcis, atrakcijas

Vidzemes 7, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piepūšamo atrakciju noma Ogre, Ogrē, Piepūšamās atrakcijas sporta spēlēm, ballītēm, dārza svētkiem, piepūšamās atrakcijas, bērnu izklaide, atrakcijas bērniem, piepūšamās pilis, "pirātu māja", "Helllo Kitty", "Palmu laiva", "Jautrie šķēršļi", "Mazuļu pils", "Spiderman", "Džungļi", "Spaidermens". Piepūšamo atrakciju noma. „Pirātu
  • 2 Pasākumu organizēšana, atribūtika
ZL.LV iesaka
3

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
  Pasākumu organizēšana , pasākumi, izklaide uzņēmumiem , kas darbojas gan celtniecības nozarēs, gan
  • 3 Pasākumu organizēšana, atribūtika

VR Room, SIA

Dzirnavu 113a, Rīga, LV-1011
Piedāvājam: ✓ VR briļļu un auto simulatora pakalpojumus ✓ Pasākumu organizēšanu pie mums telpās ✓ Izbraukumu organizēšanu pie Jums ✓ Virtuālās realitātes un citas tehnikas nomu ✓ Tehnisks atbalsts Papildus informācija::

Vēlams jau iepriekš rezervēt sev vēlamo laiku, vai pirms došanās pie mums, uzzināt par pieejamību, tā kā iespējams kāds jau svin ballīti pie mums vai esam izbraukuši kādā pasākumā. Lai rezervētu sev vēlamo laiku: - Droši zvani: +371 29 992 720 - Aizpildi formu mūsu mājaslapā: - Raksti: info@vrroom.lv

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

Policijas akadēmija 98, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pasākumu organizēšana . Pasākumi., organizēšana , apkalpošana.

Kafejnīca GAMMA, banketu galdu klāšana

"Sapnīši" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Banketi, banketu galdu klāšana Lielvārde, Ogre, Ķegums, Galdu klāšana izbraukumā, Ēdienu piegāde, izbraukuma ēdināšana, bērnu ēdināšana, furšeti, furšeta galdi, uzkodu galdi Lielvārdē, bankets Lielvārdē, banketi Lielvārdē, pusdienas Lielvārdē.
ZL.LV iesaka

Alegria, eksotisko flamenko deju studija

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Deju kursi, apmācība, nodarbības: FLAMENCO, vēderdeja, vēderdeja – joga sievietēm,vēderdejas IESĀCĒJIEM, flamenco IESĀCĒJIEM,  indiešu deja, čigānu deja, romu deja, joga, stila dejas, Bollywood style,  spāņu dejas, dejas. FLAMENCO, FLAMENKO deju apmācība iesācējiem, BALLES dejas. DEJAS iesācējiem. Deju kursi IESĀCĒJIEM,

Trakais Rotors, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Eirofest, IK

Brīvības 15, Ogre, Ogres nov., LV-5001

Jasako, SIA

Bērzu aleja 8-64, Ogre, Ogres nov., LV-5001

Vēriens RB, SIA

Upes prospekts 18a, Ogre, Ogres nov., LV-5001

RX Sound, SIA

Mālkalnes prospekts 5-60, Ogre, Ogres nov. LV-5001