Pasta, visā Latvijā

Drukāt

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Ražošana. Dzesēšanas šķidrums automobilim. Tosols, (tosoli). Antifrīzs, (antifrīzi). Vējstiklu šķidrums. Destilēts ūdens. Bremžu šķidrums. Aizdedzināšanas šķidrums, (Grill). Degšķidrums grilam. Kokogles, ogles, grila ogles. Šķidrumi apkurei, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Siltumnesējs, (siltumnesēji). Etilēnglikols,

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Psihologs, psihiatrs, psihoterapijas speciālists, psihologa pakalpojumi, psihoterapijas speciālista pakalpojumi, fizioterapeits, hipnoterapija, hipnoterapeits, pāru psihoterapija, psihodiagnostika, ārstnieciskā vingrošana, stretching (stiepšanās), nūjošana, teipošana, masāža. Skaistumkopšanas procedūras. SPA programmas.

Loģistikas risinājumi, SIA

Buļļu 45a, Rīga LV-1067
Starptautiskie Kravu pārvadājumi, loģistika, Auto kravu pārvadājumi, Lielgabarītkravas, ADR kravas, Jūras konteineri, noliktavas pakalpojumi, Autotransporta pakalpojumi, Pārvadājumi ar importu, Eksporta pakalpojumi, Tranzīta transporta risinājumi, Kravu transporta pakalpojumi, Kravu apdrošināšanas risinājumi, Salikto kravu

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
karstās uzkodas, salāti, zupas, karstie ēdieni, uz oglēm, deserti, kokteiļi, dzērieni, vīna karte, pasta

Ludzas Vissvētās Dievmātes aizmigšanas pareizticīgo draudze

Latgales 121, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Ja pa Latgales ielu Rēzeknes virzienā dotos uz Ludzas centra pusi, tad jau no pasta ēkas paveras taisns ceļš uz lielisku baznīcu – Ludzas pareizticīgo Svēto Dievmātes Aizmigšanas katedrāli, kura 2015. gadā atzīmēja savu 170. jubileju. No aprakstiem zināms, ka baznīca ir arhitektūras piemineklis, celta krusta veidā ar Toskānas ordeņa kolonām. Pastāvīga pareizticīgo draudze (496 cilvēki) Lucinas (tag. Ludzas) pilsētā tika atvērta 1833. gadā, un pagaidu baznīca izvietojās apriņķa pārvaldei piederošas ēkas otrajā stāvā. 1843.-1845. gados par Sv. Sinodes līdzekļiem Lucinā sākās mūra baznīcas celtniecība, kura tika iesvētīta 1845. gada 19. augustā par godu Dievmātes Aizmigšanai. Pirmais draudzes priesteris bija tēvs Panteleimons Usovskis. Baznīca tika celta kā pilsētas centrs, kuras apbūve ar savām ielām-stariem satikās pie pareizticīgo baznīcas. 1878. gadā Lucinas baznīca tika pārdēvēta par katedrāli ar pārziņa palīga un diakona amatiem.

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Akrona 12, SIA

Vecmīlgrāvja 5.līnija 26, Rīga LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Minesotas programma ✓ Pēc ārstēšanās psiho-terapeitiskās nodarbības ✓ Individuālās vai ģimenes konsultācijas Apraksts:

"Akrona 12" nodarbojas ar alkoholiķu, narkomānu, azartspēlmaņu ārstēšanu pēc Minesotas programmas soļiem. Klīnikā strādā 2 no ārstiem, kuri pirmie Latvijā šo metodi apguva no tās ieviesējiem ASV.

Ieliecmaisa.lv, iepakojuma materiāli

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Mēs ražojam: ✓ Papīra un kartona iepakojums ✓ Polipropilēna un polietilēna iepakojums ✓ Apdruka un pēcapstrāde Mūsu piedāvājumā: ✓ KRAFT papīra maisiņi ✓ Dāvanu maisiņi ✓ Kartona kastītes ✓ Kartona kastes - transportēšanai ✓ Iepakojumi pasta sūtījumiem ✓ Auduma maisi un somas ✓ Polipropilēna maisi ✓ Papīra maisiņi ar plakanu pamatni ✓ Maisi ar zip-lock aizdari ✓ Papīra tūtas ✓ Materiāli dekorēšanai ✓ Lentes un auklas ✓ Aploksnes un kartītes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Papīrs ✓ Polsterētās aploksnes ✓ Iepakošanas līmlente ✓ Iepakošanas plēve ✓ Polietilēna maisi ✓ Minigrip maisi ✓ Burbuļplēves iepakojums ✓ Putu plēve ruļļos ✓ Plastmasas trauciņi

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
"Metroks" salons:

Mūsu salons atrodas Brīvības gatvē 323, Rīgā. Vairāk nekā 500 m2 platībā ir izvietotas flīžu, vinila, parketa, lamināta un paklāju ekspozīcijas, lai klienti varētu ērtā veidā izvēlēties un sakomplektēt sev nepieciešamos materiālus.

3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
Ekskluzīvu durvju salons Rīgā:: ✓ Slēptās durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Stikla durvis ✓ Spoguļa virsmas durvis ✓ Sienā iebūvētas durvis ✓ Durvis ar dažāda izmēra kārbām un aplodām ✓ Masīvkoka iekšdurvis un ārdurvis ✓ Durvis pēc individuāla pasūtījuma ✓ Tehniskās durvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Dizaina durvis ✓ Energoefektīvas durvis ✓ Durvju rokturi ✓ Smart lock ✓ Sienā iebūvējamas alumīnija grīdlīstes ✓ Akustiski sienu paneļi

Biroja Apgādes Centrs, SIA, Veikals PAPĪRS

Turpinām strādāt klātienē! zvaniet 25445878
Poruka 2, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Veikals "Papīrs" pircējiem piedāvā kancelejas preces, biroja tehniku, biroju saimniecības preces, rokdarbu materiālus, printeriem tintes kasetes un tonerus, izejmateriālus hobijam un rokdarbiem. Veikalā tiek veikta zīmogu izgatavošana. Pircēji var izmantot kopēšanas, iesiešanas, printēšanas un faksa pakalpojumus, e-pasta nosūtīšanas un saņemšanas pakalpojumus.

Kronis, SIA, pārtikas ražotājs

Dārznieku ceļš 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
ābolu sulas spiešana, ābolu uzpirkšana, upeņu sula, dzērveņu sula, cidoniju sula, tomātu sula, tomātu pasta

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

Audra D., dziedniece

Skolas 21-4, Auce, Dobeles nov. LV-3708
Dabas dziednieces un gaišreģes Diānas Audras darbības sfēras:: ✓ Veic auras diagnostiku - cilvēka psiholoģisko problēmu izzināšana, risinājumu atrašana ✓ Dažādu negatīvo enerģijo (lāstu noskauduma, ļaunās acs, piebūrumu) noņemšana ✓ Bioenerģētiskā dziedināšana (auras un čakru attīrīšana un sakārtošana, kontaktu un bezkontaktu bioenerģētiskā masāža) ✓ Palīdz ģimenes, svara, dažādu atkarību (alkohola, smēķēšanas uztura), veselības problēmu risināšanā ✓ Pēc ekskluzīvas metodes veic zemapziņas dziļo attīrīšanu no ļaunprogrammām (vientulības, atkarību, neveiksmes, negadījumu, dažādu dēmonisku lāstu gadījumos) ✓ Pēc ekskluzīvas metodes veic zemapziņas veiksmīgo programmu pastiprināšanu (veselības, mīlestības, darba un biznesa), pārprogrammēšanu

Privacon Baltics, SIA

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam: ✓ Žoga paneļi; ✓ Ruļļu žogi; ✓ Stabi; ✓ Vārti; ✓ Automātika; ✓ Furnitūra; ✓ Dizaina priekšmeti; ✓ Skrūvpāļi Uzņēmums ar pieredzi!: Uzņēmuma uzkrātā darba pieredze Latvijā un starptautiskā vidē, ņemot vērā klientu apmierinātību par iegādāto kvalitatīvo preci, rosināja Privacon Baltics izveidot un piedāvāt būvniecības pakalpojumu, kas nodrošina pārdošanas, piegādes un montāžas procesa apvienojumu. Lai apliecinātu Privacon Baltics darbības ilgtspēju un kvalitāti, šogad uzņēmumā ir sertificēta integrētā kvalitātes, vides un arodveselības vadības sistēma un saņemti attiecīgie ISO sertifikāti. Ņemot vērā klientu vēlmes un vajadzības palielinot un dažādojot piedāvājamo preču un pakalpojumu klāstu, Privacon Baltics ar lielu apņēmību raugās nākotnē!

Poligrāfserviss, SIA

Viļakas 4, Rēzekne, LV-4604
Pakalpojumi:: ✓ ofsetdruka ✓ lielformāta druka ✓ operatīvā poligrāfija ✓ vizuālā reklāma ✓ iepakojuma izgatavošana ✓ iesiešana ✓ prezentācijas materiāli ✓ zīmogi ✓ sietspiede Uzņēmuma misija: Mūsu firmas galvenais uzdevums - radīt vislabako priekšstatu par Jūsu uzņēmumu patērētāju un partneru acīs. Individuāla pieeja katram klientam. Mums patīk darīt to, ko darām! Mūsu darba labākais novērtējums ir tad, kad pasūtītājs ir pilnībā apmierināts ar mūsu darbu!