Pica, visā Latvijā

Drukāt

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Pārtikas rūpniecības iekārtas, gaļas pārstrādes iekārtas, zivju apstrādes iekārtas, maizes ceptuves aprīkojums, augļu, ogu, dārzeņu pārstrādes iekārtas, iepakošanas iekārtas, bāra un restorāna piederumi, virtuves piederumi, termosi un termokastes, galdu apsildes marmīti un aksesuāri, bāra piederumi, paplātes, trauki un galda piederumi,

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Liepājas teātris, Liepājas olimpiskais centrs, Red Sun Buffet, Liepājas Simfoniskais orķestris, Čili Pica

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
QR uzlīmes, Data Matrix uzlīmes, svītrkodu uzlīmes, Sērijas numuru uzlīmes, Iepakojuma iekārtas un materiāli Daugavpils. Iepakojuma materiāli, iekārtas, elektromotori. PLC kontrolieri. Frekvenču pārveidotāji.Drošības ierīces. Viedkameras, motorreduktori, temperatūras kontrolieri.MOTOVARIO, Siemens, PLC, DATALOGIC, System plast.

Orange Bowling & PicaDA!, Izklaides un atpūtas komplekss

Cietokšņa 60-2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Izklaides un atpūtas komplekss "Orange bowling & Pica DA" piedāvā jaunāko un mūsdienīgāko boulingu Daugavpilī - ar celiņiem un pasaulslavenās boulinga kompānijas Brunswick aprīkojumu. Mums ir četri jauni Eiropas Biljarda federācijas sertificēti pool galdi, vairākas neazarta spēles. Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ģimenes un draugu lokā, nosvinēt dzimšanas dienu, noorganizēt korporatīvos pasākumus un citas svinības.

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jebkuras sadzīves un rūpnieciskās elektronikas remonts (veļas un trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, televizori, datori, portatīvie datori, kafijas aparāti, digitālie fotoaparāti un videokameras, mūzikas centri u.c.) ĀTRI, KVALITATĪVI UN LĒTI! Garantija. Strādājam arī brīvdienās. Mēs varam to, ko nevar citi! Bezmaksas konsultācijas! Meistara izsaukums jebkurā Jums ērtā un visīsākajā laikā! Mēs strādājam priekš Jums! Mūsu darbnīca atrodas mājas pagalmā.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Ozolkalna kulinārija, SIA

Ozolkalns, "Lazdukalna klubs" , Beļavas pagasts, Gulbenes nov., LV-4410
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Ozolkalna kulinārija" piedāvā kulinārijas izstrādājumus plašā sortimentā. Produkciju ir iespēja iegādāties veikalos dažādās Latvijas pilsētas, kā arī pēc pasūtījuma.

Produkciju ir iespēja iegādāties:

Madonā:

✓ Saules ielā 4 (blakus Drogas veikalam), ✓ Veikalā „Maize” Cēsvaines ielā 8, ✓ Kafejnīcā „Junge” Rūpniecības 49, ✓ „Sēlis” Rīgas 2.

Cesvainē:

✓ „Libe” Biksēre Lejieši Sarkaņu pag., ✓ Pie Velgas Kļavu 1, Dzelzavā, ✓ Veikals „Ozoli” Ozolu 2, Liezeres pag.

Alūksnes novadā:

✓ veikalos „Brenči” (Malienā), ✓ „Upeskalni” (Mālupē), ✓ „Anneke” (Annā), ✓ „Dzintars” (Jaunlaicenē), ✓ „Kalese” (Pededzē), ✓ „Ķerubs” (Zeltiņos), ✓ „Bermudi” Vidzemes 76.

Balvi:

✓ „Pie Ieviņas” Brīvības 20 un Brīvības 26 Tilžā, ✓ „Pie Ieviņas” Kārsavas 12 Baltinava, ✓ T/C „Vanagi” Gaujas 21A.

Jaunpiebalgā:

✓ Piebalga veikalā „Vecpiebalgā”.

Gulbenes nov.:

✓ „Pie Kļavām” Lizumā, ✓ „Gauja” Lejasciemā, ✓ „Viesturi” Stāmerienā, ✓ „Ozolnieki” Kalnienā, Avoti 93 Beļavā, ✓ „Uguntiņa” Akmensdruvās, ✓ „Pie Kļavām” Jaungulbenē, ✓ „Zīle” Ozolu iela 3B Gulbenē.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

Ozo pica, SIA

Garozas iela 22 – 1, Jelgava, LV-3002
Informācija no uzņēmumu reģistra

PICA MINI SIA

"Ciematnieki" – 2, Malta, Viļānu pag., Rēzeknes nov., LV-4650
Informācija no uzņēmumu reģistra

KM Pica, SIA

Parka iela 17 – 2, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Informācija no uzņēmumu reģistra

AZ Pica, SIA

Dzelzceļa 18, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ēdināšanas uzņēmumi

Olaines pica, SIA

Zemgales 17b, Olaine, Olaines nov. LV-2114

Doka pica, picērija

F.Brīvzemnieka 36, Liepāja, LV-3401
Ēdnīcas, picērijas, bistro

Fanu pica, SIA

K.Valdemāra 3, Dobele, Dobeles nov. LV-3701