Piederumi tīrīšanai, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Royal Enfield motociklu oficiālie dīleri Latvijā. Royal Enfield motociklu salons Rīgā. Royal Enfield motociklu tirdzniecība, remonts, apkope, Royal Enfield motociklu riepu montāža, balansēšana, Royal Enfield motociklu eļļas, tīrīšanas ķīmija, Royal Enfield motociklu rezerves daļas, BMW motociklu remonts, apkope, BMW motociklu riepu

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Panic bar, evakuācijas piederumi , evakuācijas iekārtas, seifi, furnitūra, signalizācijas, videonovērošana, ASSA DP, ASSA CLIQ, Viesnīcu numuru slēdzenes, Dekoratīvā plāksne, Slēdzenes profildurvīm, Slēdzeņu piederumi

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
apģērbu apdruka, pildspalvu apdruka, suvenīru apdruka, uzlīmes drukātas, ploterētas, biroja tehnika un piederumi , Datoru piederumi un aksesuāri, atmiņas kartes, CD-R, CD-RW, datorpeļu paliktņi, datorpeles, disku vāciņi

Force Fix, SIA

Dzidriņas, "Vilciņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Piedāvājumā:: ✓ Skrūves, uzgriežņi un plātnes ✓ Auto mazgāšana un tīrīšana ✓ Kniedes, kniežu pistoles ✓ Ķēdes un troses ✓ Dībeļi ✓ Hermētiķi ✓ Naglas Piegāde:: Piedāvātās preces iespējams apskatīt interneta katalogā. Pasūtījumu var saņemt 24 stundu laikā, jo sūtījumi tiek līdz klientam nogādāti ar kurjerpastu.

Kauf, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga, LV-1005
Apraksts: Saimniecības preču, higiēnas preču, kosmētikas, mazgāšanas, uzkopšanas līdzekļu vairumtirdzniecība.

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

PC Konsultants, SIA, Veikals

Raiņa 4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Grāmatvedības programmu izplatīšana un serviss ir viens no uzņēmuma nozīmīgākajiem darbības virzieniem:

Mūsu konsultantu pakalpojumus izmanto vairāk nekā 200 uzņēmumu un pašvaldības iestādes visā Latvijā. Mūsu konsultanti ir profesionāļi ar vispusīgām zināšanām un pieredzi ne tikai apkalpojamo programmu iespējās, bet arī grāmatvedībā un lietvedībā. "PC Konsultants" var nodrošināt pilnu uzņēmuma grāmatvedības sistēmas servisu - sākot no lietotāju apmācības un konsultāciju sniegšanas, beidzot ar visas datorsistēmas konfigurēšanu un administrēšanu. Mūsu pakalpojumi tiek sniegti ne tikai klātienē pie klienta, bet ir izveidoti arī efektīvi attālinātās administrēšanas rīki, kuri nodrošina klientam ļoti operatīvu un ievērojami lētāku servisu. Lai arī uzņēmuma birojs atrodas Kurzemē, attālinātās administrēšanas rīki mums dod iespējas nodrošināt ātru un kvalitatīvu grāmatvedības programmu lietotāju atbalstu arī Rīgā, Alūksnē, Aizkrauklē, Lielvārdē, Salaspilī un citur Latvijā.

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Elitera, SIA, Tirdzniecības nams

Saules 70, Daugavpils, LV-5401
Audumi: Materiāli ✓ Kokvilna ✓ Mākslīgā āda ✓ Mežģīnes ✓ Mēbeļu audumi ✓ Zīds Izstrādājumi ✓ Izstrādājumi mājai ✓ Segas ✓ Spilveni ✓ Izšuvumi ✓ Dvieļi ✓ Gultas veļa Par veikalu: Mājas tekstila veikals un izšūšanas studija On-line. Neparastas un noderīgas dāvanas var iegādāties veikalā Elitera. ✓ izšūti dvieļi un halāti ✓ izšūtas lina pirtslietas un priekšauti ✓ izšūti spilveni un pledi ✓ izšūti t-krekli, bodiji, cepures utt. Latvijā ražots mājas tekstils Elitera: ✓ spilveni un segas ✓ 100% kokvilnas gultas veļa ✓ bērnu un zīdaiņu mājas tekstils ✓ grūtnieču spilveni Zīmola „Elitera” produkcija paredzēta cilvēkiem, kuri mīl sevi, savus bērnus, tuviniekus, savu māju… Mēs izjūtam to pašu un darām visu iespējamo, lai šī mīlestība atrastu reālu iemiesojumu katrā mūsu ražotā tekstila izstrādājumā, kuru mēs piedāvājam saviem klientiem. Perfekta kvalitāte un materiālu drošība – tie ir Latvijas ražotāja “Elitera” galvenie pamatprincipi mājas tekstila ražošanā.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

AR, SIA

"Rasas" , Skultes pagasts, Limbažu nov. LV-4025
Pakalpojumi: ✓ Ceļu izbūve ✓ Ēku demontāža ✓ Labiekārtošana ✓ Dīķu rakšana ✓ Zemes līdzināšana ✓ Smilšu piegāde ✓ Šķembu piegāde ✓ Melnzemes piegāde Apraksts:

Mūsu uzņēmums sniedz ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumus dažādiem būvniecības un nojaukšanas darbiem. Mūsu ekskavatori ir aprīkoti ar piederumiem, piemēram, kausiem, āmuriem un satvērējiem, lai veiktu rakšanas, greiderēšanas un nojaukšanas darbus. Mūsu pašizgāzēji ir pieejami dažādos izmēros, lai transportētu tādus materiālus kā netīrumi, grants un gruveši uz un no darba vietām. Mūsu pieredzējušie operatori ir kvalificēti droši un efektīvi pabeigt projektus laikā un budžeta ietvaros. Papildus mūsu ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumiem mēs piedāvājam arī būvlaukuma sagatavošanas pakalpojumus, piemēram, zemes attīrīšanu, greiderēšanu un rakšanu. Mēs strādājam ar plašu klientu loku, tostarp darbuzņēmējiem, izstrādātājiem un valsts aģentūrām. Mūsu profesionāļu komandai ir nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai risinātu jebkura veida projektus, lielus vai mazus. Mēs arī piešķiram prioritāti drošībai un ievērojam visus nozares noteikumus un vadlīnijas, lai nodrošinātu mūsu darbinieku un sabiedrības drošību.

Labākas Dzirdes Centrs, SIA

Brīvības 83-1, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Dzirdes stāvokļa diagnostika un novērtēšana ✓ Dzirdes speciālista konsultācija  ✓ Dzirdes rehabilitācijas programma ✓ Individuāla dzirdes aparātu piemeklēšana un pielāgošana ✓ Dzirdes aparātu apkalpošana un kopšana ✓ Dzirdes aparātu tehniskā apskate un remonts ✓ Dzirdes aizsardzība: individuālie ausu aizbāžņi peldēšanai, individuālie ausu aizbāžni aizsardzībai no trokšņiem, individuālie ausu aizbāžņi mūzikantiem

Profcentrs, SIA

Ventspils 63a, Rīga, LV-1046
Produkcija: ✓ CERESIT

Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi

✓ DEN BRAVEN

Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti

✓ FLUGER

Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs

✓ MEFFERT

Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi

✓ NMC

Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme

✓ EJOT

Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes

✓ MARKOFLEX

Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi

✓ VINCENTS

Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

Automazgātava Stārķi

Abrenes 38a-1, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
Degvielas uzpildes stacija un veikals "Stārķi": ✓ Pārtikas preces ✓ Kafija līdzņemšanai ✓ Degvielas, naftas produktu tirdzniecība ✓ Auto mazgāšana, salona tīrīšana ✓ Auto piederumi ✓ Ir putekļu sūcēja pakalpojumi ✓ Gāzes balonu apmaiņa

Dentium, SIA

Kaņiera 10a-2.st., Rīga LV-1063
Iekārtas:

Mūsu zobārstniecības prakse ir aprīkota ar profesionālu zobārstniecības iekārtu Sirona C8+. Šī ierīce nodrošina maksimālu pacientu drošību un palīdz mūsu pieredzējušajiem zobārstiem pilnībā izmantot savas prasmes. Pateicoties šai ierīcei pacientus varam ārstēt ātrāk, efektīvāk un bez sāpēm. Diagnostiku nodrošina KODAK 2200 Intraoral X-ray sistēma, kas kopā ar augstas izšķirtspējas digitālās radiovīzijas iekārtu KODAK RVG 6100 gādā par labu attēla kvalitāti. Ļoti augstas frekvences (DC) rtg stara ģenerators ar ierobežotu radiācijas daudzumu nodrošina drošību Jūsu veselībai. Medicīnas instrumentu sterilizācijai izmantojam vienu no modernākajām iekārtām -  Euronda E9 autoklāvu. Medicīnas iekārtu un instrumentu kopšanā lietojam sertificētus un ekoloģiski pārbaudītus, ES atzītus dezinfekcijas līdzekļus. Izmantojam vienreizlietojamas adatas,anestētiķus un higiēnas piederumus.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

Kurzemes jumti, SIA, Jumti Tukumā

Pils 14, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.