Piekabes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Piekabes āķi. Xenona spuldzes. Auto gaismas. Sajūga maiņa. Sajūgs.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5A, Jelgava LV-3001
Aixam, Mazlitrāžas auto tirdzniecība, mopēdauto, Aixam Diski, riepu serviss, disku remonts, disku tirdzniecība, riepu glabāšana, riepu uzglabāšana, balansēšana, auto riepas lietotas, auto riepas jaunas, autoriepu nomaiņa, lietie, metāla diski, tērauda diski, vieglmetāla diski, alumīnija atjaunotas riepas, riepas močiem, riepas

Jēkabsonu autodaļu veikals

Brīvības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Auto rezerves daļas, motociklu rezerves daļas, eļļas, izpūtēji, bremžu caurules, bremžu cauruļu izgatavošana, sakabes, cilpas, vilkšanas cilpas, pusass šarnīru tripoīdi, universālās stabilizatoru atsaites, opel F23 remkomplekts, BMW ieplūdes kolektoru klapes, Swirl flaps BMW, auto ķīmija, auto krāsas, krievu instrumenti, auto diski, auto

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
tirdzniecība, auto jumta bagāžnieki, jumta bagāžnieki, jumta kastes, velo turētājs, veloturētāji, paklājiņi, piekabes , āķi, piekabes āķu uzstādīšana, Papildus lukturi, papildus lukturu uzstādīšana, miglas lukturi, miglas

Varu AR, SIA

Packules ciems, "Ceļmalnieki" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Kravu pārvadājumi Ventspils, kravu pārvadājumi Talsi, kravu pārvadājumi Kuldīga, kravu pārvadājumi Liepāja, kravu pārvadājumi Saldus, kravu pārvadājumi pa Eiropu, kravas pārvadājumi Rīga, kravu pārvadājumi pa Skandināviju, transporta pakalpojumi, kravas auto ar manipulatoru, pašizgāzējs, piekabe, pašizgāzējs, auto noma ar vadītāju.

VVVA, SIA, Autoserviss

Aviācijas 12a, Jelgava LV-3002
Apraksts:

Kravas auto remonta un apkopes uzņēmums ar lielu pieredzi un senu vēsturi pēc vislabākajiem standartiem salabos jūsu auto! Uzņēmums VVVA veic arī alumīnija daļu metināšanu, labo arī piekabes un refrižeratorus.

G.I. & Limit, SIA, autoriepu un akumulatoru veikals

Durbes 40, Ventspils, LV-3601
Apraksts: SIA „G. I. & Limit” – uzņēmums savu darbību Ventspilī uzsāka 1996. gadā. Mēs piedāvājam jums iegādāties visa veida jaunas ziemas un vasaras vieglo, apvidus (SUV), komerctransporta, kravas, autobusu, traktoru, industriālās, agro un moto (visa veida) riepas. Visa veida riepu kameras. Akumulatori, rezerves daļas, filtri, eļļas, auto ķīmija.

Vemols, SIA

Saules 67, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Ārējās palodzes ✓ Atlokus ✓ Kores ✓ Karnīzes ✓ Vējdēļi ✓ Sateknes iekšējā/ārējā ✓ Lietus ūdens noteksistēma (apaļās) ✓ kantainās ZENIT - Jumta lūkas ✓ Sniega barjeras ✓ Jumta laipas ✓ Remontkrāsas ✓ Jumta skrūves ✓ Antikondensāta plēve ✓ Difūziju membrāna ✓ Vēja izolācijas plēve ✓ Tvaika izolācijas plēve ✓ Balex jumti ✓ Sendvič paneļi un to apdares elementi ✓ Zet-profils ✓ C-profils ✓ U-profils ✓ Thermano siltumizolācija. ✓ BALEXMETAL - Betona dakstiņi BENDER  ✓ Metāla dakstiņi WIENERBERGER ✓ Bezazbesta šīferis ETERNIT ✓ Bituma šindelis IKO ✓ Ventilācijas izvadi WIRPLAST ✓ Keramiskie dūmvadi MK KOLEKT ✓ Šķiedrcementa dēļi CEDREAL ✓ Metāla dakstiņi ar akmens smalci ✓ Kompozītdakstiņi ✓ Dabīgās akmens plāksnes (CUPA) ✓ PVC lietus ūdens noteksistēma (DAKOTA;SCALA) ✓ Jumta drošības elementi (ORIMA) ✓ Klinkera ķieģeļflīzes 

Ekspress Sigulda, SIA

Pils 6, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Taksometru pakalpojumi, kā arī autoevakuācija uz dzīves vietu. Taxi buss līdz 8 personām.

Autoskola Mācies Braukt

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

AUTOSKOLA MĀCIES BRAUKT apmācību var apgūt dažādās kategorijās. Sākot no mopēdu vadītājiem un motociklistiem, un beidzot ar vieglo automašīnu vadītājiem (gan automātisko gan mehānisko pārnesumu kārbu) un to piekabēm.

Agrotrac, SIA

Turpinām strādāt klātienē un attālināti!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Priekšrocības: Papildus vadošās lauksaimniecības tehnikas sortimentam jums ir pieejami uzticami un zinoši tehnikas eksperti, kas ieteiks jūsu saimniecībai visatbilstošāko aprīkojumu, sniegs jums konsultācijas par tehnikas apkopi un rezerves daļām un parūpēsies, lai jūsu saimniecība strādātu maksimāli produktīvi un ar optimālu investīciju atdevi.

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Bauskas tehniskās apskates stacija

Upmalas 2 k-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Tehniskā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500kg.

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Dobeles tehniskās apskates stacija

Liepājas šoseja 29c, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Auto tehniskā apskate, Auto transporta, automašīnu, motociklu, piekabju tehniskā apskate, Auto tehniskā apskate Dobeles novadā.

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Preiļu tehniskās apskates stacija

Brīvības 76, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Auto tehniskā apskate, Auto transporta, automašīnu, motociklu, piekabju tehniskā apskate, Auto tehniskā apskate Preiļu novadā.

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Aizkraukles tehniskās apskates stacija

Jaunceltnes 5b, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Auto tehniskā apskate, Auto transporta, automašīnu, motociklu, piekabju tehniskā apskate, Auto tehniskā apskate Aizkraukles novadā.