Poliuretāna putas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Krāsošanas iekārtas GRACO, tirdzniecība, noma, remonts, LDE LINING

Krasta 103, Rīga, LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Markuss Solid, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Apraksts:

SIA MARKUSS SOLID ir vairumtirdzniecības uzņēmums, kas pārdod mēbeļu furnitūru un piederumus. Mūsu produktu klāstā ir mēbeļu furnitūra, mēbeļu un biroja krēslu ritentiņi, skrūves, viras, koka tapas, koka un plastikāta dekoratīvie skrūvju vāciņi, pašlīmējošie filca un gumijas paliktņi mēbelēm, skaņas slāpētāji, atdures  un amortizatori no polimēriem.

Piedāvājam TENTE GmbH (Vācija) mēbeļu un industriālos riteņus plašam pielietojumam.

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k-1, Rīga, LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

Line-X Baltic, SIA

Latgales 457, Rīga LV-1063
putas , siltumizolācija, jumtu segumi, grīdu pārklājumi, auto tūnings, aizsargpārklājumi, dekoratīvie, putas , poliuretāna materiāli, būvniecība, izolācijas putas , siltināt ar putām, siltināšana ar putām,

Silts nams, SIA

Klijānu 6, Rīga, LV-1013
Aminoplasts, aminoplasta putas , putas , aminotherm, aminotherm putas , termo putas , termoputas, termo puta, Poliuretāna smērējamā hidroizolācija. Poliuretāna pamatu hidroizolācija.

Line-X Baltic, SIA, Ēku siltināšanas filiāle

Latgales 457, Rīga LV-1063
Ēku siltināšanas darbi, poliuretāna siltumizolācija, ārsienu siltumizolācija, jumtu siltumizolācija,, putas , siltumizolācija ar putām (poliuretāns).

Kompozītmateriāli, SIA

Trikātas 8, Rīga, LV-1026
Polimēru, poliestera, vinilestera, epoksīda sveķu, kompozītmateriālu veikals, internetveikals, interneta veikals, tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Stikla, oglekļa šķiedra. Stikla šķiedras audums, audumi. Forma. Atdalītājvasks. Strukturālie audumi. Infūzijas sveķi PEEPLY. Infūzijas siets, trubas. Vakuuma plēve, sūknis. Sveķu

Sijana 19, SIA

"Skanuļi", Ūlupji, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
siltināšana, privātmāju siltināšana, ēku fundamentu siltināšana, angāru siltināšana, ēku siltināšana ar poliuretāna

Kate, SIA

Čiekurkalna 1. līnija 6, Rīga LV-1026
Mēbeļu tirdzniecība

Ramej Construction, SIA

Kungu 1, Rīga, LV-1050
Poliuretāna , epoksīda grīdas. Termogrāfija. Siltināšana ar vati, putām. Hidroizolācijas darbi.