Preces dārzam, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

Lanor Rīga, apkures radiatori

Antenas 3, Rīga LV-1004
Alumīnija apkures radiatori, Alumīnija radiatori OTTIMO, Alumīnija radiatori STILLY, Bimetāla apkures radiatori, Bimetāla radiatori XTREME, Alumīnija radiatori ORION, TERMOLUX tērauda radiatori, ROZMA tērauda radiatori, ISAN konvektori. Apkure, Apkures radiatori, Daudzslāņu caurules, UNIDELTA daudzslāņu caurules apkurei un
ZL.LV iesaka

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Ziedi, ziedu salons, puķes, ziedu tirdzniecība, ziedu piegāde, ziedu pasts. Telpaugi, griezti ziedi, puķupodi. Florists, floristi, florista pakalpojumi. Kāzu auto dekorēšana, auto noformēšana ar ziediem, telpu dekorēšana pasākumiem, kāzām u.c. Līgavu pušķi, sēru pušķi, bēru vainagi, kroņi, vainags, sēru lentas, lentes, ziedu pušķi, konfekšu

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Suņu kastrācija, sterilizācija, Kaķu kastrācija, sterilizācija, Patoloģiski anatomiskās sekcijas, Zoo preces

BalticFiberLine, SIA

Salmu 20-1, Liepāja LV-3401
Tualetes, koka tualetes, wc, grodu vāki, barotavas, dzīvnieku barotavas, putnu barotavas. 

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai, Šķidrie aromatizētāji, emulsiju aromatizētāji, Koncentrāti bezalkoholiskiem dzērieniem no dabiskām izejvielām, Pulverveidīgie aromatizētāji, Vanilīns, Krāsvielas pārtikas ražošanai, Pārtikas krāsvielas, Smaržvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem,

Ziedu veikals “Hedera” Mazsalacā, SIA Iltas Dārzi

Baznīcas 15, Mazsalaca, Valmieras nov. LV-4215
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība. Ziedu piegāde. Floristika. Floristikas materiāli. Grieztie ziedi un telpaugi. Svētku un sēru floristika. Preces dārzam!!!

Mazsalaca, Valmiera, Rūjiena, Aloja, Vidzeme 

Home & You

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

BCC, SIA, Paklāju paradīze

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu paklāju interneta veikals piedāvā visdažādākos paklāju izmērus, visneparastākās paklāju faktūras, viskrāsainākos paklāju modeļus. Pie mums Jūs atradīsiet gan mazus, gan lielus, gan pūkainus, gan gludus paklājus, ar gariem un īsiem sariem, klasiskā un mūsdienīgā izpildījumā. Taisnstūra, apaļus vai ovālus - jebkādus. Mēs noteikti esam tendēti uz attīstību un mūsu mērķis ir piedāvāt tiešām labas kvalitātes lietas par saprātīgu cenu. Izvēle ir Jūsu rokās, mēs parūpēsimies par visu pārējo. Mājas lapas ērtais interfeiss un draudzīgais personāls vienmēr palīdzēs Jums orientēties šajā daudzveidībā.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums

Pilnstikla studija, SIA

Pērles 12, Alderi, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts:

PILNSTIKLA STUDIJAS 18 gadus krātā pieredze ļauj realizēt skaistus, interesantus un konstruktīvi sarežģītus projektus, kuros izmantojam stiklu visdažādākajās variācijās .PILNSTIKLA STUDIJA ir dinamisks un strauji augošs ALUMĪNIJA un STIKLA konstrukciju ražotājs,  kas saviem klientiem piegādā augstas kvalitātes būvniecības risinājumus plaša spektra ēkām un objektiem.PILNSTIKLA STUDIJA lepojas ar savu pieredzi, reputāciju un dažādu sarežģītu projektu īstenošanā Latvijas un Eiropas tirgos. Mēs nepārtraukti sekojam jaunākajām tendencēm nozarē un turpinām meklēt inovatīvus risinājumus, lai nodrošinātu mūsu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus un veicinātu nozares produktivitāti un izaugsmi. Varam sevi saukt par ekspertiem ALUMĪNIJA  un STIKLA konstrukciju projektēšanā un ražošanā, tieši pateicoties gadu gaitā iegūtai pieredzei. Visa mūsu produkcija ir sertificēta atbilstoši Eiropas standartiem.Specializējoties būvniecības nozarē, mēs strādājam ar daudziem celtniecības un būvniecības  uzņēmumiem, piegādājot savu ražoto produkciju.

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

berniem.lv, Attīstošas spēles, attīstošas rotaļlietas, sporta spēles bērniem, Montessori rotaļlietas Egle RIS, SIA

Ilgas 4A, Jūrmala LV-2008
berniem.lv, interneta veikals:

Piedāvātās attīstošās spēles un rotaļlietas veicina bērnam piemītošās pozitīvās iezīmes: spontanitāti, prieku, radošumu, atvērtību jaunām idejām, izziņas aizrautību.

Mācību līdzekļi un materiāli, bērnu sporta preces, rehabilitācijas inventārs un multisensorās iekārtas – ir pielāgotas bērnu iespējām, viņu vajadzībām, vecāku vēlmēm un mācību programmām.

Gatavojam: individuālus piedāvājumus, tehniskās specifikācijas publiskajiem iepirkumiem un cenu aptaujām.

Mums sagādā gandarījumu apmierināti pircēji un priecīgi bērni.

Galvenie produktu bloki:

Attīstošās spēles bērniem Montessori spēlesSmilšu terapijas figūrasSpēles lomu rotaļām Kluči un konstruktori Sensorās attīstības spēlesLogopēdiem Multisensorās istabas

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10C, Saldus, Saldus nov., LV-3801
makšķerniekiem un medniekiem, metāla detektori, mobilie telefoni, Nokia, Samsung, Apple, SONY, SONYERICSSON, preces

Fissman SIA, interneta veikals, preču izsniegšanas punkts, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, Rīga LV-1003
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Fissman, veikals t/c ALFA, trauki un virtuves aksesuāri

Brīvības gatve 372, Rīga LV-1006
Krūzes ūdenim. Piegāde Krūzes ūdenim. Akcija līdz Karafes un krūzes. Izvēlies bļodas šeit. Piegāde Izvēlies bļodas šeit. Akcija līdz Izvēlies putotāju šeit. Ledus / cepšanas formas FISSMAN Kvadrātveida formas. Keksu formas. Keramikas formas. Cepšanas paklājs. Kulinārijas gredzens. Piegāde Kulinārijas gredzens. Akcija līdz Apaļa forma