Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BURVĪŠI, H.Jurčenoka Rīgas rajona Krimuldas pagasta zemnieku saimniecība

Siguldas nov., Krimuldas pag., "Burvīši"
Informācija no uzņēmumu reģistra

BUTANS, Rīgas pilsētas Haheļa individuālais uzņēmums

Brāļu Kaudzīšu iela 6 – 13, Rīga, LV-1082
Informācija no uzņēmumu reģistra

BUVERTA, SIA, Durvju, žalūziju, lamināta tirdzniecība, uzstādīšana

CENU BUMS VASARĀ ! ATLAIDES !
Rušonu 28, Rīga, LV-1057
Produkcija: ✓ Durvis; ✓ Žalūzijas; ✓ Logi; ✓ Virtuves; ✓ Lamināts; ✓ Skapji; Piedāvājums: Piedāvājam SCHÜCO logus. Profili ir ļoti izturīgi pret saules gaismas, siltuma un citu vides faktoru iedarbību, savukārt cinka pārklājuma iekšējais stiprinājums nodrošina lielu formāta logu veiktspēju. VIRTUVES - Mūsu vietne pārstāv Baltkrievijas rūpnīcu ELEGRUM. Galvenā produkcija ražošana ir Baltkrievijā. 11 gadus ELEGRUM ražo virtuves ar fasādēm no masīvkoka, plastmasas, akrila, krāsas MDF, plēves MDF, rāmja MDF, finiera, skaidu plātnes, Alvic LUXE, Cleaf, UHG Gloss. Mēs piedāvājam virtuves no videi draudzīgiem materiāliem. Pateicoties augstas kvalitātes Eiropas aprīkojumam, mēs ražojam virtuves komplektus pēc iespējas īsākā laikā. Papildus virtuvēm rūpnīca nodarbojas ar vitrāžu ražošanu, sienas paneļiem ar foto drukāšanu, izlietnēm no mākslīgā akmens, galdiem un krēsliem no cietas dižskābarža koka.

BUŠE, Rīgas pilsētas V.Hohlova individuālais uzņēmums

Džohara Dudajeva gatve 6 – 55, Rīga, LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra

BVI, I.Bļizņecova Rīgas pilsētas daudznozaru individuālais uzņēmums

Ulbrokas iela 18 – 35, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

Babor Beauty Spa Alberts

Ģertrūdes 9, Rīga LV-1010
Skaistumkopšanas salons Rīgā, skaistumkopšanas salons, skaistumkopšanas procedūras Rīgas centrā, sejas procedūras, sejas kosmetoloģija, kosmetologi, vakuummasāžas, aparātu procedūras, aparātu kosmetoloģija, masāžas, mezoterapija, kosmētikas injekcijas, permanentais make-up, permanentais grims, vaksācija, vaksings, nagu kopšana,

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga, LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Babylat mākslas galerija LATVIJAS KULTŪRA, Rīgas pilsētas Freimantāla individuālā uzņēmuma

Lapu iela 3A – 9, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Babīte, rododendru selekcijas un izmēģinājumu audzētava

"Rododendri", Spilve, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Ar vilcieniem Rīga - Jūrmala, Jūrmala - Rīga līdz dzelzceļa stacijai Babīte.

Baldones 12A Rīga,

Baldones iela 12A – 2, Rīga, LV-1007
Informācija no uzņēmumu reģistra

BalkanCom, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Produkti: ✓ Garāžu vārti ✓ Žogi, Štaketa žogi, sētas, nožogojumi ✓ Industriālie vārti ✓ Automātika vārtiem, barjerām ✓ Industriālais aprīkojums Par uzņēmumu: SIA “BalkanCom” ir uzkrāta ilggadēja pieredze un daudz veiksmīgi realizēti projekti. Katra situācija ir individuāla. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma vadošie speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši Jūsu situācijā.

Baložu komunālā saimniecība, SIA

Krišjāņa Barona 1, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Ūdensapgāde un kanalizācija

Balt Load, SIA, Stropes, troses, ķēdes

Aisteres 6, Rīga LV-1007
Apraksts: Celšanas aprīkojums, stiprināšanas aprīkojums. Pārvietošanas aprīkojums Rīga.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21B, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, notekūdeņiem un kompresoriem

Balta istaba, SIA

Krišjāņa Barona 45/47 - 10, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA “Balta istaba” piedāvā augstas kvalitātes visa veida ēku (ieskaitot 3. grupas ēku) projektēšanas pakalpojumus. Būvprojektu izstrāde, saskaņošana, autoruzraudzība un būvprojektu ekspertīze.