Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Rāvijas, Z/s, stādaudzētava Kalsnavas pagastā

"Rāvijas", Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Pavasarī stādu tirdzniecība, sākot no aprīļa sākuma, Stādaudzētava Kalsnavas pagastā, no Rīgas 135 km, Augļu koki, ābeles, bumbieres, ķirši, plūmes, Ogulāju stādi, upenes, ērkšķogas, jāņogas, avenes, rudens avenes, krūmmellenes, kazenes, vēlās kazenes, sausserži, bezērkšķu cidonijas, Konsultācijas dārzkopībā, Audzējam no sēklas līdz

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.

AC koki, individuālais darbs

"Rūķīši", Vārme, Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts: Kokkopis-Arborists. Bīstamo koku zāģēšana, ar sava darba pieredzi un komandu spējam nozāģēt sarežģītus kokus visādās sarežģītās vietās. Visa veida koku kopējs jeb "frizieris". Kopjam kokus, saglabājot koka dzīvotspēju un drošību iedzīvotājiem. Veidojam mākslīgās formas, cērpjam dzīvžogus u.c. Avārijas koku seku likvidēšana. Nekad nevar paredzēt, kad koks lūzīs, un lūstot koks krīt neparedzami. Tā kā bieži iestādes nav spējīgas koku novākt un iedzīvotājiem nav spējīgi palīdzēt, tad dodamies mēs diennakts laikā. Mans galvenais mērķis ir palīdzēt iedzīvotājiem ar savu profesionālo, sniedzošo atbalstu, padomu, zināšanām, un lai klienti būtu priecīgi pēc mana darba pabeigšanas.

Demiurg, SIA

Rankas 2A, Rīga, LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
Iegādāsimies tavu auto:

• Uzpērkam auto ar defektiem • Auto bez tehniskās apskates  • Auto pēc avārijas  • Izbraucam pie klienta visā Latvijā • Auto izpirkšana no līzinga  • Izpērkam auto no kredītiestādēm  • Auto uzpirkšana  • Apmaksa skaidrā naudā  • Apmaksa ar pārskatījumu pie auto iegādes  • Samaksa par auto līdz pat 100% no tirgus vērtības 

 

ZL.LV iesaka

MG Systems, SIA, Licencēti grāmatvedības pakalpojumi

Dārzciema 60 - 101, Rīga, LV-1073
Grāmatvedības apkalpošanā ir iekļauts:: ✓ Pirmdokumetu pārbaude, sakārtošana un iegrāmatošana ✓ Uzņēmuma darbības finanšu analīze ✓ Grāmatvedības kārtošana saskaņā ar valsts likumdošanas prasībām ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana Valsts ieņēmumu dienestā ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ PVN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ UIN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Darba devēja ziņojumu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Komunikācija ar Valsts ieņēmumu dienestu un citām valsts institūcijām ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Statistikas un Latvijas Bankas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Darba algas aprēķini darbiniekiem ✓ Sadarbība ar revidentu finanšu pārskata auditam ✓ Grāmatvedības politikas izstrāde atbilstoši katra uzņēmuma vajadzībām ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos

Vadoties pēc kompānijas specifikācijas ir iespējams iekļaut arī citas pakalpojumu funkcijas.

 

Pilna cikla grāmatvedības nodrošināšanano 70 EUR

 

Nodokļu konsultācijas no 35 EUR

 

Grāmatvedības konsultācijasno 35 EUR

 

Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšanano 150 EUR

 

PVN maksātāja reģistrēšanano 70 EUR

 

Jaunu uzņēmumu dibināšana Latvijā no 150 EUR

 

Uzņēmumu likvidācijano 250 EUR

Baltijas Kravu centrs, Baltic Cargo Center, Handling agents

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Apraksts: Kopš 2001. gada uzņēmums Baltic Cargo Center sniedz uzticamus, drošus un profesionālus kravu apstrādes pakalpojumus lidsabiedrībām un ekspeditoriem 24 stundas diennaktī.
ZL.LV iesaka

Post Office, SIA

Lauvas 2, Rīga, LV-1019
Apraksts:

Droša juridiskā adrese uzņēmuma reģistrācijai un to uzturēšanai. Uzņēmums Post Office piedāvā juridiskās adreses nomu: kā komerctelpās, tā arī dzīvojamās telpās dažādās Rīgas rajonos.

Mēs garantējam:

✓ Ne viena no mūsu adresēm nav iekļauta riska adrešu sarakstā; ✓ Vienā juridiskā adresē atrodas ne vairāk kā 10 uzņēmumi; ✓ Ātrais apstiprinājums no Uzņēmuma reģistra, Valsts ieņēmuma dienesta un banku iestādes.

Sagatavosim nekustāmā īpašuma īpašnieka piekrišanu juridiskās adreses reģistrācijai 1 stundas laikā. Palīdzēsim Jums sagatavot dokumentus Uzņēmumu Reģistram. Mūsu sekretārs paziņos Jums par ienākošo korespondenci un operatīvi nosutīs Jums saņemto vēstuli skanētā veidā uz e-pastu. Ienākošās korespondences apstrādāšanas ilgums – no 1 līdz 3 dienām, atkarībā no izvēlēta īpašuma veida. Nomas ilgums – no 1 mēneša līdz 1 gadam, ar iespēju pagarināt termiņu. Nomas maksa ir atkarīga no īpašuma veida, kā arī no nomas ilguma. Komerctelpās ir iespēja iznomāt ari biroju vai darba vietu coworking-telpā.

Interpalet, SIA, koka palešu tirdzniecība

Kleistu 18A, Rīga, LV-1067
SIA “Interpalet” pakalpojumi:: ✓ Koka palešu pārdošana un ražošana ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Piegādes pakalpojumi

Sadarbība ar Eiropu, Krieviju un Baltkrieviju. Pakalpojuma sniegšana Rīgā un visā Latvijas teritorijā.

Par SIA “Interpalet”:

Mūsu uzņēmumam ir 15 gadu pieredze koka palešu un koka materiālu ražošanā un pārdošanā gan Baltijas valstu tirgū, gan arī Eiropā. Koka paletes pieejamas visa veida izmēros – nestandarta paletes, eiropaletes, dažādu izmēru paletes. Tirgojam dažādu veidu zāģmateriālus: ēvelētus apdares dēļus, celtniecības kokmateriālus, brusas, collīgos dēļus, kokmateriālus, vagondēļus, grīdas dēļus. Piedāvājam impregnēšanas un fumigācijas pakalpojumus.

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2D - 30, Rīga, LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala, LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Latvijas Mediji, akciju sabiedrība

Toma 4, Rīga, LV-1003
A/S "Latvijas Mediji" izdevumi:: ✓ Latvijas Avīze ✓ Mājas Viesis ✓ Praktiskais Latvietis ✓ Kultūrzīmes ✓ Planētas Noslēpumi ✓ Medības ✓ Agrotops ✓ Praktiskie Rokdarbi ✓ LA Tematiskās Avīzes ✓ Vakara Romāns Apraksts: Uzņēmums "Latvijas Mediji" ir viens no lielākajiem periodisko un grāmatu izdevējiem Latvijā. Uzņēmuma devīze "Latviski par svarīgo Latvijai" ir kā pamats plašajam izdevumu klāstam, kas tiek piedāvāts lasītājiem. Reklāmdevējiem sniedzam iespēju sasniegt atbilstošas mērķauditorijas, izvietojot reklāmas žurnālos un periodiskajos izdevumos. Izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā oriģinālo un tulkoto literatūru, vēsturi un dokumentālo literatūru, praktiskās grāmatas, gadagrāmatas, kalendārus, bērnu grāmatas. Akciju sabiedrībā "Latvijas Mediji" ietilpst arī reģionālā radiostacija "Kurzemes Radio" un filmu studija "Dauka".

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Avocar, SIA

"Kurši" - 5, Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2135
Autoserviss Ropažos:

Uzņēmums "Avocar" piedāvā pretrūsas apstrādi, atsāļošanu, bituma noņemšana, virsbūves un lukturu pulēšana, vējstiklu un virsbūves nano apstrāde. Profesionāli auto kopšanas līdzekļi Krown. Krown - uztur, aizsargā, saglabā.

Avocar, SIA, Autoserviss

Daugavpils 5, Ciemupe, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5001
Autoserviss:

Uzņēmums "Avocar" piedāvā pretrūsas apstrādi, atsāļošanu, bituma noņemšana, virsbūves un lukturu pulēšana, vējstiklu un virsbūves nano apstrāde. Autokondicionieru uzpilde. Profesionāli auto kopšanas līdzekļi Krown. Krown - uztur, aizsargā, saglabā.

Limbažu mērniecības birojs, SIA

Rīgas 16-413, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Zemes robežu uzmērīšana. Kadastrālā uzmērīšana. Topogrāfija. Topogrāfiskā uzmērīšana. Mērniecība. Zemes ierīcības projekti. Inženierģeodēzija. Zemes ierīcības projekti. Kadastrālā uzmērīšana. Mērnieki, mērnieks. Ģeodēziskie darbi. Mērniecība. Topogrāfija. Izpildmērījumi. Būvasis. Trases nospraušana. Robežu uzmērīšana. Zemes

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu:

STARS MB ir 23 gadu pieredze autosignalizāciju uzstādīšanā! Laipni lūdzam jaunajā autoservisā! Šeit jūs gaida viesmīlīgs kolektīvs, gatavs palīdzēt jums gan ar apkopi, gan arī ar jebkura modeļa Mercedes Benz automašīnu remontu. Mūsu devīze “Mēs Jums palīdzēsim” nozīmē, ka mēs centīsimies palīdzēt atrisināt jebkuras problēmas, kas radušās ar jūsu iemīļoto dzelzs rumaku (zirgu), kā arī palīdzēsim padarīt jūsu automašīnu individuāli pielāgotu.