Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ATRAKCIJA.LV, SIA Konzums AK

Cēres 69, Rīga, LV-1058
Piepūšamo atrakciju tirdzniecība, īre Rīga , Gauja, Carnikava, Ādaži, Berģi, Baltezers, Piņķi, Tīraine

Estētiskā kosmetoloģija, salons

Brīvības gatve 306, Rīga LV-1006
Kosmetologs, lāzerepilācija Rīgā, lāzerepilācijas, lāzerterapija, lāzera procedūras - asinsvadu, kuperoze, kuperozes, pigmentplankumu, pigmentācijas noņemšana, akne, aknes likvidēšana, foto atjaunošana, jaunākās paaudzes ķīmiskais pīlings PRX-T33, prx t33. OVERLINE daudzfunkcionāls aparāts sejai. Ādas mitruma diagnostika, brosāža,

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Krievu pirts, (pirtis, sauna) ar kamīnu, siltā ūdens baseins (27°) ar hidromasāžu, hidromasāža, gaismas efektiem, (efekti) atpūtas istabas, istaba,viesu nams, viesu telpas, Palikt pa nakti, viesu izguldīšana,  auto stāvvieta, kamin, kamīnu zāle, banketzāles, banketu zāle Maskavas ielā, banketu zāle, banketi Ķengarags, 

Profcentrs, SIA, Filiāle

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Mūsu veikali: ✓ Ventspils iela 63a, Rīga ✓ Ganību Dambis 7a, Rīga ✓ Zemnieku 60, Liepāja

Profcentrs, SIA, Veikals

Zemnieku 60, Liepāja, LV-3401
Produkcija: ✓ CERESIT Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi ✓ DEN BRAVEN Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti ✓ FLUGER Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs ✓ MEFFERT Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi ✓ NMC Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme ✓ EJOT Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes ✓ MARKOFLEX Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi ✓ VINCENTS Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices
ZL.LV iesaka

Tējas Pasaule, veikals, SIA TEA GARDENS

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks

Amserv Krasta, autocentrs, Peugeot, Opel pilnvarotais pārstāvis, Chevrolet oficiālais serviss

Krasta 66, Rīga LV-1019
Apraksts: LABI AUTO – LABĀ VIETĀ! Amserv autocentru uzdevums – piedāvāt Klientiem vislabāko un vajadzībām atbilstošāko risinājumu. Tas nozīmē patiesas rūpes un cieņas pilnu attieksmi pret ikvienu Klientu, kas ierodas jebkurā no mūsu autocentriem. Tā ir atbildība pret mums uzticēto Klienta īpašumu un ikvienu lietu, kas nepieciešama Klienta problēmas atrisināšanā. Mūsu atslēgvārdi – PIEREDZE un ATKLĀTĪBA. Kompetence un profesionālisms ir kvalitatīvas apkalpošanas pamats. Mēs allaž esam pieejami saviem klientiem un piedāvajam mūsu komandas iniciatīvu, pieredzi un zināšanas veiksmīgai ikviena jautājuma risināšanai. Jautājiet, un atbilde būs vienmēr! Mēs vēlamies pārspēt Klientu cerības gan par jauna auto iegādi, gan tā apkalpošanu. AMSERV KRASTA – tie ir oficiālie Peugeot un Opel zīmolu autocentri Rīgā, Krasta ielā 66. REDZI AUTO – DOMĀ AMSERV!

RigasDizains.lv

Nometņu 38, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Apraksts:

Rīgas Dizains - profesionāla interjera dizaina izstrāde privātajiem un publiskajiem projektiem. 3D vizualizācijas. Aizkaru un žalūziju izgatavošana no sauli atstarojošiem materiāliem. Audumi un materiāli tieši no Eiropas bāzēm - bez starpniekiem. Žalūziju un aizkaru automātika - motorizācija. Integrēšana vienotā Smart Home (Gudrā Māja) sistēmā. Virtuves dizains un mēbeļu rasējumu izstrāde. Markīzes gan privātmājām, gan kafejnīcām un viesnīcām.

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Par mums:

Sky Dream Clinic neapšaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.

ZL.LV iesaka

Sixt auto noma, SIA Transporent auto noma

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Auto noma Rīgas lidostā (RIX). Volkswagen, Toyota, BMW, Audi, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat Premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Apraksts: Auto noma biznesam un atpūtai Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī, kā arī visā pasaulē - 105 valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: Transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.
ZL.LV iesaka

SIA “Transporent”, lietotu auto pārdošana

Viskaļu 33, Rīga LV-1026
Piedāvājumā dažādu marku automāšīnas:: ✓ Alfa Romeo ✓ Audi ✓ Bentley ✓ BMW ✓ Citroen ✓ Dacia ✓ Fiat ✓ Ford ✓ Honda ✓ Hyundai ✓ Infiniti ✓ Jaguar ✓ Jeep ✓ KIA ✓ Land Rover ✓ Lexus ✓ Maserati ✓ Mazda ✓ Mercedes-Benz ✓ MINI ✓ Mitsubishi ✓ Nissan ✓ Opel ✓ Peugeot ✓ Porsche ✓ Renault ✓ Subaru ✓ SEAT ✓ Škoda ✓ Suzuki ✓ Toyota ✓ Volkswagen ✓ Volvo

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Prevdent” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

3VeloPlus, SIA, Velosipēdi, velosipēdu remontdarbnīca

Latgales 313, Rīga LV-1063
Apraksts: Uzņēmums 3VeloPlus darbojas velo nozarē. Pie mums atradīsiet plašu velosipēdu klāstu no kvalitatīviem ražotājiem, kā arī pretīmnākošu servisu. Nodarbojamies arī ar rezerves daļu tirdzniecību un velosipēdu remontu.

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga, LV-1055
Apraksts: "Buļļu46.lv" – nodrošinās atbalstu un palīdzību visu diennakti .Pilns rituālo pakal pojumu komplekss. Mums ir svarīgi, lai jūs pienācīgi atvadītos no sava mīļotā, bet mēs parūpēsimies par pārējo. Mūsu speciālisti jums palīdzēs 24h/7.

Tea Gardens, SIA

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Ceilonas tēja, zaļā tēja, melnā tēja, F&S, Favor, TET-A-TEA, tējas pasaule, beramā tēja, Sweet Dreams, Earl Grey, Mojito coctail, tējas veikals Rīgā, tēja no Šrilankas, tējas vairumtirdzniecība, Premium klases tēja, ekskluzīva tēja dāvanām, „KRASNODARAS tēja”, Indijas tēja, Assam, tējas veikals, melnā tēja, zaļā tēja, augļu tēja,

Sanders, viesu nams

"Zīles", Ozolpils, Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

DoGroom, Suņu un Kaķu frizētava, SIA Barklay

Suņu un kaķu frizētava 🐩🐾👍
Nīcgales 32, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Uzņēmums "DoGroom" nodarbojas ar mājdzīvnieku frizēšanas un sakopšanas pakalpojumiem. Frizieru salons suņiem un kaķiem. Pieejama arī profesionālā kosmētika dzīvniekiem. Piedāvājam suņu un kaķu sagatavošanu izstādēm. Mēs parūpēsimies par jūsu mājdzīvnieku!

ZL.LV iesaka

Suši Spot, SIA, Suši restorāns, ēdienu piegāde

Liepājas 56, Rīga, LV-1002
Suši restorāna ēdienkarte: ✓ TOM YUM ar vistas gaļu un jūras veltēm ✓ RAMEN ar vistas gaļu ✓ KARAAGE vista ✓ GARNELES tempūrā ✓ GOMA VAKAME ✓ POKE ar grillētiem dārzeņiem, tīģergarnelēm, lasi ✓ MAKI ✓ HOSOMAKI ✓ SAKE MAKI ✓ AVOKADO MAKI ✓ KAPA MAKI ✓ EBI SIERA MAKI ✓ KARSTI VEĢETĀRIE MAKI ✓ KARSTI LAŠA MAKI ✓ TEMPURA MAKI ✓ HOT SET ✓ WOK ar kraukšķīgu vistu ✓ WOK ar sēnēm ✓ WOK ar garnelēm ✓ FRIKADEĻU ZUPA ✓ PASTA KARBONARA ✓ LAŠA TARTARS JAPĀŅU STILĀ ✓ TOBIKO IKRU MĒRCE ✓  NORI ČIPSI