Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vilevi, SIA, darba drošības Vidzemes filiāle

Kocēni, Ošu 6, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Smiltenē, Valmierā, Rūjienā, Mazsalacā, Cēsīs, Valkā. Darba aizsardzība Smiltenē, Valmierā, Rūjienā, Mazsalacā, Cēsīs, Valkā.

Elmark, SIA, Elektromotoru remonts

Austuves 3, Rīga LV-1063
Elektrodzinēji, Elektrodzinēju, elektromotoru, ģeneratoru, transformatoru remonts, labošana, apmaiņas fonds, Apkalpošanu veicam visā Latvijā, Sūkņu elektromotoru remonts, liftu elektromotoru, elektrodzinēju remonts, Augstceltņu (celtņu) elektrodzinēju, elektromotoru remonts, Transformatoru un spoļu remonts, spoļu ielikšana,

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Rīga , Purvciems, Vidzemes priekšp. Rīga , Pļavnieki, Latgales priekšp., Rīga , Āgenskalna priedes, Pārdaugava, Kurzemes rajons Rīga , Āgenskalns, Pārdaugava, Kurzemes rajons Rīga

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Finierētas, frēzētas, laminētas, stiklotas, pVC. Dakstiņi, lapenes, jumtiņi, grili. Pirts krāsnis, Bullerjan apkures krāsns. Laistīšana sistēmas. Jumtiņi. Seifi. Internetveikals, internetveikali. Siltumnīcas, siltumnīca, pulverkrāsošana. Privātmāju, Māju ieejas durvis. Durvju ražošana. Ugunsdrošas durvis. Durvju remonts, labošana.

Homestory, SIA

Brīvības 148A-2, Rīga LV-1012
Aizkaru šūšana, aizkaru dizains, dizainera pakalpojumi, logu nomērīšana, aizkaru vizualizācija, aizkaru uzstādīšana, žalūziju izgatavošana, rullo žalūzijas, romiešu žalūzijas, metāla žalūzijas, aizkaru audumu, dienas aizkari, nakts aizkari, mājas tekstils, gultas pārsegs, samta aizkari, lina aizkari, aizkari mājai, aizkari birojam,

AV & K, SIA

Uzvaras prospekts 23, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Autoevakuatora pakalpojumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā. Ķekava, Rīga, Vidzeme, Latvija, Rīgas rajons, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Baltās pūces, IK

Baltā 1B - 403, Rīga, LV-1055
Apraksts:

13 gadus psihologa pieredze, esmu sertificēta klīniskā un veselības psiholoģe, sertificēta smilšu spēles terapijas metode lietotāja, sertificēta konsultēšanas psiholoģe un sertificēta skolu un izglītības psiholoģe, strādāju ar bērniem no 3 gadu vecuma, sniedzu konsultācijas pusaudžiem un jauniešiem. Sniedzu atbalsta konsultācijas bērnu vecākiem. Konsultēju pieaugušos dažādos jautājumos – emociju regulēšana, atbrīvošanās no trauksmes, bailēm, dusmām, aizvainojuma, vainas apziņas, attiecību grūtības, krīzes situācijas, depresija, izdegšana, pārciestā vardarbība, atbrīvošanās no bērnībā pārciestām traumām,  pašvērtējuma pacelšana, sevis meklējumos, sevis iepazīšanā, savu resursu apzināšanās, savu talantu un spēju iepazīšana, savas lomas apzināšanās, dzīves jēgas atrašana, sevis iemīlēšana un daudzos citos jautājumos, kas pašam klientam ir svarīgi. Konsultēju klātienē un arī attālināti. Strādāju latviešu un krievu valodā.

Ar ģimenes ārsta norīkojumu ir iespējams saņemt 10 Valsts apmaksātas konsultācijas pie klīniskā psihologa.

Coilwind, SIA, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un apkope

Kurzemes prospekts 3H, Rīga, LV-1067
Kāpēc mēs?:

Mūsu darbinieki ir profesionāļi, kuri maksimāli ātri un ar augstāko atbildības sajūtu spēj atrisināt jebkuru identificēto problēmu. Uzņēmums stabili konkurē tirgū vairāk nekā 25 gadus. Steidzamos gadījumos remonts tiek veikts 24 stundu laikā. Mūsu uzņēmums palīdzēs kvalitatīvi un ātri veikt jūsu elektrodzinēju remontu. Zvaniet, un mēs jums palīdzēsim!

Straupes akmeņkaļu darbnīca

"Dimantas", Straupe, Straupes pagasts, Cēsu nov., LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

KASS Riga, Autoserviss Čiekurkalnā

Uzticams serviss Tavam auto
Gaujas 20, Rīga LV-1026
Apraksts: Kvalitatīvi autoservisa pakalpojumi Tavam auto. Atbildīga pieeja – saprātīgas izmaksas!

Aleksejevas I. zobārstniecības prakse

Brīvības 162-5, Rīga LV-1012
Zobārsts, zobārstniecība, zobārsts Rīgā, stomatologs, stomatoloģija, stomatologs Rīgā, zobu higiēna, higiēnists, higiēnists Rīgā, zobu protezēšana, zobu protēzes, protezēšana, izņemamās protēzes, zobu kroņi, kroņi, zobu tilti, tilti, loki, zobu restaurācija, zobu rentgens, zoba rentgens, zobārsts Inese Aleksejeva, zobārsts Aleksejeva,

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.
ZL.LV iesaka

Rāmavas Depkina Muiža, viesu nams

Rāmavas 9, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Apraksts: Es esmu Rāmavas muiža. Mans lielākais prieks ir dāvāt brīnišķīgu noskaņu, sirds siltumu un neaizmirstamas atmiņas tiem, kuri pie manis ciemojas. Laipni lūgti Rāmavas muižā!

Agris Sniedziņš, pasažieru pārvadājumi

Pils 67, Ventspils LV-3601
Apraksts: Mikroautobusu, autobusu noma, pasažieru pārvadājumi, ekskursijas.

Inra Dizains, SIA, Projektēšanas darbi

Strādājam birojā, kontakti tikai attālināti.
Mazā Nometņu 1, Rīga LV-1002
Apraksts: Projektēšana, projektēšanas darbi Rīgā, mēbeles, mēbeļu dizainēšana, dizains.

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Jāņa Asara 5, Rīga, LV-1009
Par medicīnas koledžu: Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir RSU pārraudzībā esoša aģentūra. Koledža sniedz augsti kvalificētu medicīnisko izglītību, īstenojot kopskaitā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas - Ārstniecība (ārsta palīgs), Ārstniecība (neatliekamās medicīnas ārsta palīgs), Farmācija (farmaceita asistents) un Ārstnieciskā masāža (masieris), arodizglītības programmu Māszinības (māsas palīgs), kā arī profesionālās vidējās izglītības studiju programmu - Zobārstniecība (zobārsta asistents). Koledža piedāvā pilna laika klātienes studijas, budžeta un maksas vietas.

Lameko Impex, SIA

Citadeles 1A, Rīga, LV-1010
SIA "Lameko Impex" ražošana:

SIA "Lameko Impex" meitas uzņēmums SIA "Smiltene Impex" atrodas Smiltenes novadā (130 km no Rīgas) un veic pilnu kokmateriālu ražošanas ciklu no apaļkoksnes līdz gatavai, ēvelētai produkcijai, jauda līdz 80 000 m3 gatavās produkcijas gadā.

SIA "Lameko Impex" asociācijas:

SIA "Lameko Impex" ir Latvijas Kokmateriālu ražotāju un tirgotāju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras biedrs.

Policijas akadēmija 98, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Restorāns ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: gardas maltītes restorānā vai vasaras terasē, biznesa pusdienas, svētdienas vēlās brokastis / brunch, dzīvās mūzikas vakarus, banketus, seminārus, korporatīvos pasākumus, izbraukuma tirdzniecība, telpu nomu, ēdienus ar SierŠtelle sieru, ekskursiju SierŠtelle ražotnē un grupu ēdināšanu.